LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bioshock oynamak istiyordum ben çok :/ ama benimde gift'im kalmadı, eşe dosta dağıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Red said: silp kıllandırdı beni bende öyle hosuma giden şeye bastım kazanırsam vazgeçicem sdfs adamın profiline bak 50 oyun falan varsa ve 3. dünya ülkesi değilse al gifti bir şey olmaz. çünkü bir şey olursa adamın hesap da gidiyor, ama mesela ben public nippon dlc kazandım. baktım adamda magicka bile yok 10 küsür oyunu var ve bulgar. 1 dolarlık şey için hiç riske girmedim, kibarca almayacağıma dair mail yolladım. büyük ihtimal bi yerden kodunu bulmuş onu yollayacaktı gerçi ama ben paranoyağım. NolaxThensbane said: hakkaten elaleme vereceğime fazla oyunları pıtırcık ailesine bağışlarım gençler iki tane sanctrum var elimde fazladan gift başka gifti olanla takas ederimy ada gerçekten oynucam diyene göndereyim yatıp duruyolar aylardır steamgiftsten banlanmadan bi private giveaway çak bizim için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 SANCTUMLARI VER BİRİLERİNE DE BİRLİKTE OYNAYALIM! OYUNU NE HEVESLE ALDIM, OYNAYACAK ADAMI DA SATSALAR ONU DA ALCAM EN SONUNDA. KİMSEDE Mİ OLMAZ ARKADAŞIM OYUN. öf sinirlendim aklıma gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 parasıylan aldım sanctumu 4tane biri bana biri arka ama iki tane elimde patladı ashahash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 hadi gönderin idleride yolluyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Steam id: Nwalka Teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Xenocide said: vallahi elimde giftlik oyun yok, gerçekten "oha hayranım o oyuna, deli gibi oynarım" demiyorum, oynayabilirim ilginç geldi fps tower defense'miş. talip olabilirim başka gönüllü bulamazsan asd id ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 5dk oynarım ben. istemiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 oo loxias benim rage'i kazanmış ya sfg http://www.steamgifts.com/giveaway/pwn13/rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 bunda son 6 saatiniz ona göre :P http://www.steamgifts.com/giveaway/hbiqs/booster-trooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Sypro said: SANCTUMLARI VER BİRİLERİNE DE BİRLİKTE OYNAYALIM! OYUNU NE HEVESLE ALDIM, OYNAYACAK ADAMI DA SATSALAR ONU DA ALCAM EN SONUNDA. KİMSEDE Mİ OLMAZ ARKADAŞIM OYUN. öf sinirlendim aklıma gelince. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41782_145203765513126_893_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Silphatos said: oo loxias benim rage'i kazanmış ya sfg http://www.steamgifts.com/giveaway/pwn13/rage ahaha aynen tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 yanlış başlık, lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Private sanctum : link http://www.steamgifts.com/giveaway/VmBV8/sanctum Bu arada 6 tane falan da booster trooper guest pass var, isteyen varsa öm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 steam gifts icin invite pls =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya nolaxın giftini açtım, "bu gift keyi daha önce kullanılmış, o yüzden geçersizdir" falan gibi bi uyarı verdi ama oyun library'e eklendi lulul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o.O wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 o bana da geçende oldu gift alınca, gog forumlarına göre bugmış, herkesde oluyormuş arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 heheh işe yarıyosa sorun yok :) teşekkür ettim nolax ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 91qzt3g1zrtszhox493ftz55f1jyuolxa23y4s5q Buyrun beyler isteyen varsa kullanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 @Sawer, uye oldum abi, eyw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya indirim filan değil ama steamciler burayı takp ediyor. şimdi steam hesabım kapalıyken bir oyunda save i steam clouda yaptı. oyunu kapayıp baktım acaba açmış mı hesabımı diye. yok steam hala kapalıydı. e loading ekranından denedim giriyor mu save e diye girebiliyor da. nasıl oluyor bu iş. steam kapalıyken nasıl steam clouda save etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Steam hasabın kapalıyken nasıl Steam oyununu açtığını söyle, cevap vereyim. Eğer offline mode'dan bahsediyorsan bug olmuş, haber ver Valve'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya steam listemdeki bir oyun değil diyim anla. oyun steam destekli ama sadece steam üzerinden oynanmıyor tf2 gibi. denemek için acaba steam kapalıyken kaydedicek mi dedim. kaydetti. ama kendi hesabıma kaydetti desem kaydedemez kapalıydı. e pcde de yok. ama load ediyor. garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 biri PuzzleQuest için giveaway açsın da kazanalım. yoksa gidip karta para yatırmak zorunda kalcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar