Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 oynarsın bi şekilde alırsan ama ödeme yaparken i'm currently living in the country selected above diyosun orada kıllık yapıyo. paypal yememişti bende. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 VPN ile başka bir hesap açıp kendine hediye etsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sırf friend olayını açmak için 4-5 $ bişey alam diyorum davsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sırf friend için ise daily deal alabilirsin. 2-3 dolar oluyor genelde fiyatları, indie oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 MrLevie said: ya elimde 2 disk halinde l4d2 backupı var. fakat backup klasörlerinin içinde sadece .sid uzantılı tek dosya var. ikisi toplam 8gb falan ediyor. ve steam oyunu backup olarak görmüyor. nerden bulabilirim gereken dosyaları? levent oyun kurulu iken backup almak yerine-steamapps içinde ki oyunun klasörünü hard diskine yedekleyip,sonra 0dan oyunu indirmeye başladıktan 1-2 dakika sonra c/p yapıp sonra verify game data cache gibi bişi vardı ona tıklarsan o dosyaları verify edip direk çalıştırıo oyunu. backup sux yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 olmadi mi lem hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 selçuk çıldırıcam olm yok böyle bi komedi. disk başına 100 küsur mb yükleyip hemen update e geçiyor steam. sonra 12gb downloada başlıyor. cinslikte sınır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Just Cause 2 bugün 5 dolar! Steam'de aktive ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://haberoyun.net/?p=137 oha reklam yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bugünün indirimli oyunu olan tidalis baya eğlenceli bir puzzle oyunu gibi geldi bana. 1.5 dolara fazla iyi olmuş hatta. eğlencelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Benim gibi hala Borderlands almamış olan varsa koşsun, %75 ile 5 dolara inmiş, GOTY 7.5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 steamworks homefront gg'de daily deal 15 dolar http://www.gamersgate.com/DD-HF/homefront?caff=3472801 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Alsam mı acaba ya, hala değmez diyorum ama... Vazgeçtim almıyorum, origin "my games" sayfamda Battlefield 3 ihtişamıyla dururken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 homefront güzel mi gerçekten? değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 lan partide o kadar oynatmaya çalıştım herkesi bi kimse oynamadı. mesela snipersın ya , yere mouse droid gibi bi tank atıyosun onun gözünden görmeye başlıyosun onu sürüp milletin nerde olduğunu buluyosun sonra sniper'ı ense köküne yapıştırıyosun adamların öyle güzel taktikler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Selam, Metro 2033 oyunu 5$ olmuş yarın akşam saat 20:00'a kadar. Nasıldır, alınası mıdır? Benim için önemli kısmı ise laptopta oynanır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 10 liraya disciples 3 aldım markafoniden aral gene indirim çakmış. bunca yıl hiç oynamadım bi oyniyim artıks dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 borderlands gene mi indirimdeymişmi neymiş bişeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 B.O.R.A. said: Selam, Metro 2033 oyunu 5$ olmuş yarın akşam saat 20:00'a kadar. Nasıldır, alınası mıdır? Benim için önemli kısmı ise laptopta oynanır mı? Laptop iyi mi? Ben yairsina kadar gelidm oyunun. Benim icin oyle cok surukleyici harika bir oyun degil ama grafikleri falan cok iyi. Direk hapsediyo kendine environment. 5$'a her sekilde deger ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 5 dalıra metro 2033 kaçmaz bence tabi o türden hoşlanıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 fps açlığı tuttu beni görünce aldım bende eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B.O.R.A. Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 laptop demişim ama açıklayıcı bişey yazmamışım hakkında :D. i5 işlemcili nvidia gt540 ekran kartı var bi de 4gb ram. çalıştırır gibi geldi ama ısınma konusunda problem çıkarırmı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 B.O.R.A. said: Selam, Metro 2033 oyunu 5$ olmuş yarın akşam saat 20:00'a kadar. Nasıldır, alınası mıdır? Benim için önemli kısmı ise laptopta oynanır mı? kardeş keşke hangi sitede bu fiyata olduğunu da yazsaymışsın, çok iyi fiyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 steamde işte. steam başlığı altında yazma gereği duymamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 aa pardon ya ben indirimler stickysindeyiz sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar