Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Silphatos said: yo yararlanırsın niye yararlanamayacaksın, quakecon bitene kadar nasıl alırsan al istersen retail ekle brink'i new vegas'ı geliyor itemlar. ya cünki o promolu oyunların sayfalarında promo itemler görünüyor ama quakecon pack te hiçbiri yok. e bide daha ucuza geliyor oyunların hepsi. millet tek tek alsın diye yapmış olabilirler diye düşünüyorum. forumlarında soran olmamıl bir acıklamada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 öyle bir şey olsa cıngar çıkartırlardı tf2 çocukları ama yine de bi sor steam general discussiona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 dlc siz indirim gelmiş fallout almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 10 dolar iyi fiyat vegas için ama dlc lerin tanesi 5 dolar. 3 dlc 15 dolar ediyor. toplam 25 e geldi gene. single player için ne biliyim fazla geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ilk kez dlc alacaktım olmadı %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 FO3 + tüm DLCler paketi 10$ diil mi ben mi yanlış görüyorum? Edit: Ha tamam lan New Vegas tekli satılıyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sen yanlış görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Bu ne o zaman? http://store.steampowered.com/app/22370 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 e bu new vegas değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben de FO3'ten bahsediyorum zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gitti 62 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 new vegas dlc leri ile birlikte 9.99 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 biri hediye etsin sunu bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 DLC'lerle birlikte degil ya. Oyun 10$, DLC'ler de 15$ tutuyor. Tum oyun 25$ yani. Fazla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 pardon yanlıs okumusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 okumayı beceremeyen insanlar olduğunu görmek beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://3.bp.blogspot.com/-Hi4ZuN_OPXY/TfT_GbtZGfI/AAAAAAAABjk/hGWnjXSzd7M/s1600/oh_snap+vw.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Sypro said: okumayı beceremeyen insanlar olduğunu görmek beni çok üzüyor. salak mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://www.portalversus.com.br/wp-content/uploads/michael-jackson-popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Harbiden sileceğim şu TF2'i sonunda. Her çıkan yeni oyun için bi ton yeni item ekliyorlar. Çoğunu görmüyorum bile. Dk başı patch. HDD'in yarısı TF2 dolduruyor zaten. Hani oynamasam sevmesem çoktan silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 +1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 new vegasi 10 dolarken almiyani dovuyoruz asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gold edition gibi birşey bekleyeceğim sanırım nv için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 game fo the year cikar, onunda dusmesi bi 3 yil surer asdffads bende hesapaldim yok bekliyemiycem, fiyat cok iyi alin gitsin direk fallout 3 de tum dlc leri ile 10 dolar cok cok iyi new vegas tum dlcler fallout3 game of the year aldim, 60tl tuttu hepsi fallout3 game of the yeari tiglonun turkiyede hala 99 tl ye sattigini dusunursek kacirmayin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar