knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 adamlar 5 dakkalığına kapamış siteyi asdasda hoca sistem şu biri oyun gift etmek istiyor koyuyor buraya. çekilişe giriyosun oyunu kazanıyosun. en az $30'lık steam acc olmalı elinizde. girdiğinizde 25p oluyor hesapta. biri mesela $50'lık oyun gift koyuyor. 10%'si sizin hesaba point olarak geliyor 5p yani. böylelikle çekilişlere giriyosunuz falan filan invite only yanlız birazdan ruse çekilişi var dayı 25 tane cdkey dağıtıyor. zamanında ruse'da bi saçmalık mı ne olmuş 50 tane dağıtmış 50 daha veriyo asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 knoxville sende invite code var mı? site geldi ama işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 official bişey gibi görünmüyor. login olunca uçmasın steam hesabımız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi en fazla id ni şifreni öğrenirler ne yapabilirlerki? zaten senin mailine gelen kod olmadan başka pc den login olamazlar vs vs yani mail bilgilerini kaptırmadıkça sanmıyorum bişey olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 invite code varsa yollayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Steamgifts'in olayını anlamadım, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi şimdi güvenlik tamamen steam web api tarafına bağlı. yani hiç bir erişimleri yok. bu siteye http://www.steamgamesales.com/ burdan ulaştım. valve forumlarında sticky'di. onların yan sitesi de bu www.steamgifts.com yani çok güvenilir!!!! diye bişey demiyorum ama tf2lobby.com tf2tp.com tf2b.com tf2items.com gibi sitelere login olurken ne kadar güvenliyse bu da o kadar güvenli. sistem gayet basit. elinde oyun olan adam gift etmek istiyor. mesela eleman 50 dolarlık oyunu gift edicek. sitedeki herkesin hesabına konulan her giftin değerinin yüzde 5i kadar puan ekleniyor. bu arada ilk girişte herkesin puanı 25 başlıyor. herneyse eleman koydu ben bakıyorum elimde yeterli p var giriyorum çekilişe puanım gidiyo tabi. çıkarsa oyun senin bu kadar. invite code'ları elinde yeterli puanı olan arkadaş varsa 50p'ye çıkartabilir. he bi de 300p limiti var 1 hafta girmeyip sonra öküz gibi herşeye saldırma diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 10 tane falan girdim daha çıkmadı tabi asdasd minimum 300 kişi giriyor bi çekilişe 25 ruse copy koyan adama 1000 entry falan vardı o da çıkmadı ahah şimdi frozen synapse var mesela 15dk sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 steamgifts olayına katılmak için şifremi bulayım dedim, demez olaydım. 1- logout 2- şifremi unuttum 3- steam -> böyle bir account yoq :/ maila yolla diyorum account ismin xxx diyo. şifresini ver diyorum böyle account yok diyo. lanet steam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 zzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 LethE said: steamgifts olayına katılmak için şifremi bulayım dedim, demez olaydım. 1- logout 2- şifremi unuttum 3- steam -> böyle bir account yoq :/ maila yolla diyorum account ismin xxx diyo. şifresini ver diyorum böyle account yok diyo. lanet steam ya :( Abi bende çok korkuyorum bu olaydan. Steam'e login olalı aylar, yıllar geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ticket açtım bekliyom valla. o steamgifts linkini koyan arkadaşa da selamlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 ahaha kendi şifreni bilmiyosan adam napsın. sanki adamın yüzünden oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hacı büyük ihtimalle ben doğru giriyorum şifreyi. steam böyle bi account yok diyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 steamgifts'e üye oldun da verdin mi üyeliğini falan ki? nasıl işliyor? sonuçta oraya steam şifreni vermiyorsun yani, zaten kendin bilmiyormuşun da bulmaya çalışmışın şifreni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 LethE said: hacı büyük ihtimalle ben doğru giriyorum şifreyi. steam böyle bi account yok diyo :/ Abi sen account adını doğru hatırlıyorsun dimi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 hacı steam diyo senin account adın bu. maila yollatıyorum. eminim de yani o olduğundan ps: şifreyi hatırladım. yavşak steam hala retrieve password diyince yok böyle account diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Valve ile bağlantıya geç, çözeler. Ya bu steam gifts olayı saçma birşey değil mi? Diyor ki 50 dolarlık oyunda çekilişe girmen için 50p olması lazım. 1p 1 dolar. E ne anladım ben bu işten? Giderim oyunu alırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 para ödemiyosun ki hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 o na buna gift almıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 almak zorunda deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 abi sen girince 25p olucak hesapta. biri 50 dolarlık oyun gift etmek için thread açınca geri kalan 5999 üyenin hesaba 5p geliyor. e zaten saat içinde bile 4-5 tane thread açılıyor. hemen doluyor yani puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 niye giftliyor peki bunlar? manyak mı? cebine akrep mi girmiş bunların? bill gates mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 steamgifts invitation la alıyormuş. biri yollarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Cystein said: niye giftliyor peki bunlar? manyak mı? cebine akrep mi girmiş bunların? bill gates mi? steamgifts'den kazancı vardır kesin. puan olayı ve sadece davetiyeyle üyelik olduğuna göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar