NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 oppposingi kesinlikle alma tales of valoru bilmiyorum ama ilk çıkanı gayet güzel onu tavsiye edebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Anelor said: company of heroes alacaz diyelim hangisini almak lazım Hepsini... Yada Valor olan hariç diğerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lara mım son oyunda fena değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Daesu said: q1 gifti olan varmı. q2 de akar, talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 NolaxThensbane said: oppposingi kesinlikle alma bu nedir abi, RTS camiası yıllardan beri bu kadar dolu ek paket görmemişti. asıl ToV'u alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 hoşuma gitmedi orjinallikten yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 QUAKE COLLECTION İŞTE BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 rift alıyım diyorum da şuan oynayamayacağım verdiği 1 aylık süre alır almaz mı başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 lan bi q1 gift kredi kartı degiscek alamıyorum asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Loxias said: rift alıyım diyorum da şuan oynayamayacağım verdiği 1 aylık süre alır almaz mı başlıyor? Sanırım oyunu rift'in kendi sitesinden aktif edince başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Steam şu an oyun açıkken dl ediyor bende. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 rift ve cs aldım kahrol steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 4chande gördüm şimdi resimde chun-li nin 2 sağ ayağı var gerçekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ahahah evet bende simdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 of steam ya ne kadar esir downloadun bi demo çekemedim 1 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Loxias said: rift alıyım diyorum da şuan oynayamayacağım verdiği 1 aylık süre alır almaz mı başlıyor? rift kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Revangelis said: aşırı zor achiler geliyo ya çok büyük sıkıntı, hepsini yaparım diyodum halbuki hoardınki aşırı zor wonderfull end of the worldde profili resetleyip oyunu tek oturuşta bitirmeyi istiyen görev gelicek meatboyunki keza aşırı zor ama save dosyasıyla hallettik tabi onu dsf neyse tüm ticketları toplayamicam sanırım sdf Wonderful Big Bladder - Reset the game, and complete the entire thing in one sitting geldi işte of ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 GwindonSurion said: Loxias said: rift alıyım diyorum da şuan oynayamayacağım verdiği 1 aylık süre alır almaz mı başlıyor? rift kötü ya aldım bile, öv oyunu fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 company of heroes alsam oynayacak var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ww2 hastasıyım ama şu coh bi beceremedim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 demoyu çekiyorum coh un beğenirsem alıcam multilere akıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Anelor said: of steam ya ne kadar esir downloadun bi demo çekemedim 1 saattir indirdiğin serveri değiştirmeyi dene..almanlar güzel oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Ben de source alacağım heralde. Bekliyordum ne zamandır inmesini. ama diğer indirimdekileri de bi araştırayım önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Lan dün ben dışardaydım L4d :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 sanctum çok güzel oyunmuş alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar