LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Bully adlı oyunun varlığından yeni haberim oldu resmen. Alsam mı acep? Güzel diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Putin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Trine süper fiyata şu anda da, Homefront nasıldır değermi 25 USD ye? Yoksa bir sonraki indrimde vs de alınsa da olur mu? 20 dolara bir sürü oyun aldık zaten onları bitirene kadarrrrr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Trine hala oynamamis varsa alsin oynasin artik. O paraya fazlasiyla deger, cok guzel vakit gecirmelik bi oyun. Bully guzeldir ama alinmali mi emin degilim. Ben biraz oynamistim da sikilip birakmistim. Konsept olarak hos ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 10 dolara almıştım frozen synapse, şimdi 6 dolar olmuş. kaçmaz beyler. çok net alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 12,5$ frozen synapse şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 2 kopya veriyor 12 dolara. 6 dolar yani adam başı. forumlarında 5 dolarlık bir oyun karşılığında falan takas ediliyordur kesin. elemanın biri bana hediye etmişti ben de ona terraria almıştım karşılık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 haa, dikkat etmemişim ona. grafik denen olayın olmaması canımı sıkıyor sadece, yoksa alasım var. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 olm tropico sorusu sordum cevap lan campaign mi oynayayım yoksa randım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 campaign oynamadı sanırım burdaki kimse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 ha tamam o zaman bende keko gibi campaign oynuyodum dedim ben napıyorum ya randım deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Oyunu anlıyana kadar camping oyna sonra sandboxa geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 warband bende olmasina ragmen imkan olsa ikinciye alirim hani, cidden o kadar basarili herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 LathspeLL said: Bully adlı oyunun varlığından yeni haberim oldu resmen. Alsam mı acep? Güzel diyorlar. baya güzel oyun benim cok hosuma gitmisti fazlasıyla deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico da darbe yedim ya çok vicdansız yönetim sergiledim sanırım hani tropicoda ilk başta şunu şnu yap fix önerilerini bekliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 M&B'i betadan almıştım, Warband yok, With Fire & Sword almaya değer mi? Yoksa With Fire & Sword'dan önce illa Warband lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 dun tropico 3 de ole bir dokturdumki el tayyiposimo ile, analtilmaz yasanir hani radyodaki uyuz hatun secimi %60 ile kazaninca "halk nasil bu kadar beyinsiz olabilir" temali bir konusma yaptiginda ME GUSTA direk afasdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bende maaşları falan yukseltmedim acımadım sonra darbe yedik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Valla ben adayları tutukluyordum yada öldürüyordum ahahaa iyice serefsizmişim ben.Bik bik edenide askere öldürtüyordum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 hhahaah bende öyle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 fire and swordun online savaşına girdim millet sadece silah sıkıyor kılıçla yürüyen bir adam görmedim pişman oldum ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Red said: tropico da darbe yedim ya çok vicdansız yönetim sergiledim sanırım hani tropicoda ilk başta şunu şnu yap fix önerilerini bekliyorum sdfs valla bende yeni başladım ama dayıyorum kapitalizmi yanaşıyorum us e bol para isteyene para ver allah ver 3 seçimdir %80 im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 RUSE nasıl oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 isyancıları bastıramıyorum ben ya ulan o kadar maaş dayadıgım halde polis asker olan falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bide cidden abzi factionlar cok mal, ne cektiysem dincilerden cektim zaten, jiziz heykeli dikmiyorum diye kizdilar, papayi getirttim genede ZINDIK BU, KAFIIIIR diye kliselerde vaaza baslamislar direk outlaw factioni bastim, kalanlarida rebellari tahrik et hedesi ile ayaklandirip asker ile temizledim OHHHHH kaymak oldu ada 2 sene icinde, saglam turist gelio paraya para demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 tropico sadece politik mi, yoksa simcity modunda şehir de yapıyor musun tüm ıvız zıvırıyla? bu sorun cevabına göre alacağım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar