Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trine süper fiyata şu anda da, Homefront nasıldır değermi 25 USD ye? Yoksa bir sonraki indrimde vs de alınsa da olur mu? 20 dolara bir sürü oyun aldık zaten onları bitirene kadarrrrr?
Mesaj tarihi:
Trine hala oynamamis varsa alsin oynasin artik. O paraya fazlasiyla deger, cok guzel vakit gecirmelik bi oyun.

Bully guzeldir ama alinmali mi emin degilim. Ben biraz oynamistim da sikilip birakmistim. Konsept olarak hos ama.
Mesaj tarihi:
2 kopya veriyor 12 dolara. 6 dolar yani adam başı. forumlarında 5 dolarlık bir oyun karşılığında falan takas ediliyordur kesin.

elemanın biri bana hediye etmişti ben de ona terraria almıştım karşılık olarak.
Mesaj tarihi:
tropico da darbe yedim ya

çok vicdansız yönetim sergiledim sanırım

hani tropicoda ilk başta şunu şnu yap fix önerilerini bekliyorum sdfs
Mesaj tarihi:
dun tropico 3 de ole bir dokturdumki el tayyiposimo ile, analtilmaz yasanir hani

radyodaki uyuz hatun secimi %60 ile kazaninca "halk nasil bu kadar beyinsiz olabilir" temali bir konusma yaptiginda ME GUSTA direk afasdfsdfa
Mesaj tarihi:
Red said:

tropico da darbe yedim ya

çok vicdansız yönetim sergiledim sanırım

hani tropicoda ilk başta şunu şnu yap fix önerilerini bekliyorum sdfs

valla bende yeni başladım ama dayıyorum kapitalizmi yanaşıyorum us e bol para isteyene para ver allah ver 3 seçimdir %80 im var
Mesaj tarihi:
bide cidden abzi factionlar cok mal, ne cektiysem dincilerden cektim zaten, jiziz heykeli dikmiyorum diye kizdilar, papayi getirttim genede ZINDIK BU, KAFIIIIR diye kliselerde vaaza baslamislar

direk outlaw factioni bastim, kalanlarida rebellari tahrik et hedesi ile ayaklandirip asker ile temizledim

OHHHHH
kaymak oldu ada 2 sene icinde, saglam turist gelio paraya para demiyorum
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
tropico sadece politik mi, yoksa simcity modunda şehir de yapıyor musun tüm ıvız zıvırıyla? bu sorun cevabına göre alacağım oyunu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...