Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 skyrim'e hazırlık olarak tekrar yükledim, son 3-4 gündür sadece onu oynuyorum ve uyku eksikliği sorunu başgösterdi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lead and gold indirimde mi? oha 1.50 dolar attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 evet, 1,5$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hem valve hem thq pack i acaip alasım var ama aynı zamanda 175 dolars ıda HD6850 ye verecem allah yardımcım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 lead and gold red dead redemtionın başaramadıgı multisi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 off çok kötü oldu bu indirimler, yaz günü mayışları çekecekler yine cepten Lead and Gold ve Back to the Future Game aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 steam ocagima incir agici dikicek tdu2 ile borderlands kaptim, simdi derin derin dusunuyorum acep blood bowl da alsammi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben de demin aldım lead and gold'u, yine 2 saat oynayıp tarihe karışacak librarymde ama 1.99 altı oyunlara dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya şu chaos theoryi bitirsem valla yeter ama aldım ve oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 bu arada borderlands'i oynamamış olan 7.5'a goty alsın pişman olursa gelsin bana vereyim parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 biz arkadaşla borderlandse başlamıştık tekrar, FOV'u çok saçma onun, ayarlayamıyorsun da. internetten araştırdık, bazı manual ayarlama yöntemleri var ama hiçbiri düzgün çalışmıyor. o yüzden baydık abi resmen. GOTY'da fov ayarlama varsa alayım, yoksa gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 FOV hakkaten igrenç 120 130'la falan oynarım ben normalde destekleyen oyunlarda onun için böyle 50 60'lık konsol fovları beynimi patlatıyor ama yine de zevkle oynadım 50 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Silphatos said: bu arada borderlands'i oynamamış olan 7.5'a goty alsın pişman olursa gelsin bana vereyim parasını multi yapacak millet diye 25'e aldım, 5 saat oynamadım. kampanyaya dahil miyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Borderlands için Advanced condig manager diye bişey var, bir çok ayarı değiştirebiliyorsun. FOV'uda arttırabiliyorsun ama koşarken FOV değişme olayıda artıyor. Normalde 60-70 olan FOV'u 90'a çıkardığında koşma 120 falan oluyor sdfs. Bu arada Oblivion Deluxe Edition'ıda aldım ısrarlara dayanamayarak. Bakalım 1 saat sonra ne gibi indirimler gelecek. Ben birde Brotherhood bekliyorum insin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Brotherhood %25 indirimle 30 dolar olmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 O genel indirim, tekli olarak indirime girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 10 dakika var yeni görevlere saniye sayıyorum resmen şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Düzgün bişey yok bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 OHA BUYUK FIRSAT! yuzde 75 indirim saolsun Railworks 2 dlcleri toplam sadece 256,13 euro, tesekkurler steam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bu iyi aslında: http://www.youtube.com/watch?v=uqtSKkyJgFM Ben alırım. O Railworks de büyük fırsat aslında hastasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 paradox pack 75$, elim düğmeye gidiyor. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Benim de aklım gidiyor ona. Paradox rulez! ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Braid çok iyi bir oyun. Bazı noktalarda kafa beyin bırakmıyor düşünmekten. D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 kotor ve battlefront 2 2.5 dolar http://i.imgur.com/KJm1D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Sam said: Silphatos said: bu arada borderlands'i oynamamış olan 7.5'a goty alsın pişman olursa gelsin bana vereyim parasını multi yapacak millet diye 25'e aldım, 5 saat oynamadım. kampanyaya dahil miyim? :( yok sen kazık yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar