Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Aylardır wishlistimdeydi bu oyun: http://store.steampowered.com/app/92000/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Forsaken World çok çöp ya, kayıt bile olamadım, aktivasyon mailı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 junkını kontrol et, benim junk maile gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kojiroh said: Forsaken World çok çöp ya, kayıt bile olamadım, aktivasyon mailı gelmedi. Benim arkadaş bağımlı oldu buna gel gel kopucaz falan diyor. Adam bütün gün burda. 3 gündür oynuyor gameplay'i 22 saat olmuş .. öhöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 battle of immortalsı yapan elemanların oyunu değil mi bu forsaken world? pet sistemi çok gıcıktı orda. bi de full grinddi oyun. fena değildi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Ekran görüntülerinden videolarından falan anladığım kadarıyla oynanış güzel de bi aktivasyon şeysini bile düzgün yapamıyolarsa bizden diildirler sdfasd Yok ama aktivasyn olsa oynicaktım da, önyargı oluştu şimdi. Ayrıca junk'a da düşmedi, aynı sorun adamların forumlarında da sorulmuş, verilen cevap yeni hesap alın veya support'la bizzat görüşün şeklinde. İyi de siteye giriş bile yapılmıyo ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aha yaz indirimleri başlamış, valve complete 50 dolar. portal 2 hariç hepsi olmasa kapardım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Europa universalis alayım mı hiç oynamadım daha. Bir de paypal hesabımda 1.99$ var ben bunu steamde nasıl kullanırım 0.99 luk dandik fortix diye bir oyun aldım sırf deneme amaçlı inmedi paypal hesabından, kredi kartından çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 artık türkiye paypal hesaplarının içindeki para yurtdışında alışverişlerde kullanılamıyor, direkt karttan çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 off gidecek yine paralar yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Silphatos said: aha yaz indirimleri başlamış, valve complete 50 dolar. portal 2 hariç hepsi olmasa kapardım hemen portal'ları korsan oynadım, l4d 2 yeni indirimde aldım, tek CS:source istiyodum şimdi gidip oynamayacağım şeylere 50 dolar vermek olmaz. bari individual indirimler biraz bir şeye benzeseymiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Silphatos said: artık türkiye paypal hesaplarının içindeki para yurtdışında alışverişlerde kullanılamıyor, direkt karttan çeker. Ee artık bir anlamı kalmadı mı yani paypalın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bir tek THQ pack bence alinmasi gereken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 THQ packi bende düşünmüyor değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bu THQ Pack 10 Temmuz'a kadar var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 valla bi fikrim yok ama sanırım öyle. ya bide steam kafayı yemiş durumda bende sizdede öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Lead and Gold'un serverları ne durumda bu arada, alsam mı diyorum da. Oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 nasıl oyun o 1.5 dolarmış bende alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 left4dead2 half-life2 half-life2 episode1 olmasına rağmen valve pack al beni diye bağırıyor alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 warband aldıgım güne lanet olsun ilk o zaman steam yükledim.taa enson hl2 cıktıgı zaman yuklemiştim ama o zamanlar böyle değildi tabi rahatsız rahatsız indirimler yapıyorlar.ulan 3 tane oyun oynuyorum tf2 dod l4d aldıgım oyunlar bi boka yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ilerde yarar (yalana bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bu arada hazır konusu gelmişken şu jpg'i çakmamak olmaz yine çıkacak bana ^________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Anelor said: left4dead2 half-life2 half-life2 episode1 olmasına rağmen valve pack al beni diye bağırıyor alıcam sanırım alınca onları vermiyor tekrardan di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 deget :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aslında olan oyunu gift olarak verse ne güzel olur ya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar