Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 şu çok iyi rage moda girmiş yazan ahaha Prince of Persia: The Forgotten Sands US: $6.79 UK: £10.19 (142% higher) – WTF?!?! THIS IS NOT HAPPENING!? EU: 10,19€ (111% higher) – WTF?!?! STAY THE FUCK AWAY!! AU: $6.79 USD (0% higher) RU: $6.79 USD (0% higher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi bugun 2 dolara bi tane samorost 2 diye oyun aldım ne oldugu hakkında bi fikrim yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 HAWX 2 süper inmiş yalnız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi bu rainbow six swat gibi miydi ? kapı altındna bak sis bombası at içeri gir rehine kurtar falan yoksa böyle full aksiyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 swat gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 swat gibi degil de mgs gibi biraz. ikisi de degil tam olarak ama mgs'ye daha yakın :P splinter cell icin dedim ben. rainbow six evet aynı swat giib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ha tamam stratejik ve gerilimliyse alcam vegası öyle aksiyon sevmiyorum chaos theory aldım ztn dursun severim gerçi diyorum ya bu steam tam bir hastalıkmıs.mount and blade cıktıgı zaman ilk defa steam yukledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 vegaslar arcadeimsi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 taktik fps. bi gazla aldım fakat ubisoftun sunucuları kapalıymış online oynayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yani swat oyunlarının hastasıydım rainbow six keser herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 swat 3 oynadıgım zamanlar orta okuldaydım, 14-15 yasında falan iste. karanlık odaya giriyoduk, silahın flashlightı acık duvarda öcalan'ın suratını gorunce ne bicim tırsmıstım. adam bildigin öcü gibi biseydi o zamanlar benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 End War ve Hawx 2 düşünüyorum ama oynayanların görüşünü alayım dedim Hawx 2 steamde bayağı düşük bir puan almış görünüyor review'da, End War için o bile yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 GERGE said: kermit said: Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim Bu oyunu oynayan var mı gerçekten? var baya az önce bi ek paket daha aldım 20 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 o kadar şey aldın bir terraria almadın ki tam senlik oyun gokalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 SplinterCell Conviction normalde bitirdim ama ek paketi ile co-op atmak icin alinirmi diye kararsiz kaldim oynayan varsa yorum bekliyorum ona gore alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ben de chaos theory aldim onun coop misyon yapmasi cok zevkliydi yillar once oynadigimda simdi de oyle olcagina inandim en kotu single player oynarim 3dolarin hakkini alirim her turlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ubisoftu sallayıp gamersgateden 5 dolara just cause 2 alıp steamime ekledim ben ayrıca Bonecrusher now owns Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Gold Edition, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword, Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell. yüklemeyecen di mi hiçbirini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 adamda para var huzur var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bende kirayı denkleştirsem kalanla alıcam ama .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 steam'le çok alakası yok ama 1-2 şey sorucam öncelikle max payne 2, 3 dolara düşmüş ama drm olarak Securom var diye gözüküyor. lanet bir şey diye okudum ama hiç girmedi bilgisayarıma securom, sıçış bir şey midir, 3 dolar bile olsa alınmaz mı? bir de company of heroes 3'lü paket 12 dolara düşmüş d2d'de. ama amerika ip'si gerekiyor nasıl girilir öyle hiçbir fikrim yok, bir bilen söyleyebilir mi? uk'de de sözde indirim var ama 2 katı fiyatına geliyor amerika'nın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 amerika IP'si için internet bölümündeki vpn topicleri yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 steam'de vpn falan kullanmayın son 1 yıldır acımıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Silphatos said: ayrıca Bonecrusher now owns Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Gold Edition, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword, Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell. ahah bone sen yapımcılara bu kadar para vereceğine direkt yayıncılık işine girsen aslında, böle ufak çaplı indie oyunlara sermaye falan sağla dağıtımcıları ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bone'nin maasi direk steam'e yatiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya bu oyunları hep c: ye atıyo bu c doldu benim steamden ayarlasak d ye atsa nasıl oluyo oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar