Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu çok iyi rage moda girmiş yazan ahaha

Prince of Persia: The Forgotten Sands
US: $6.79
UK: £10.19 (142% higher) – WTF?!?! THIS IS NOT HAPPENING!?
EU: 10,19€ (111% higher) – WTF?!?! STAY THE FUCK AWAY!!
AU: $6.79 USD (0% higher)
RU: $6.79 USD (0% higher)
Mesaj tarihi:
ha tamam stratejik ve gerilimliyse alcam vegası

öyle aksiyon sevmiyorum

chaos theory aldım ztn dursun severim

gerçi diyorum ya bu steam tam bir hastalıkmıs.mount and blade cıktıgı zaman ilk defa steam yukledim.
Mesaj tarihi:
swat 3 oynadıgım zamanlar orta okuldaydım, 14-15 yasında falan iste. karanlık odaya giriyoduk, silahın flashlightı acık duvarda öcalan'ın suratını gorunce ne bicim tırsmıstım. adam bildigin öcü gibi biseydi o zamanlar benim icin.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

kermit said:

Railworks2 ve 3 tane ek paketini aldim 95 dolar tuttu. Bumu lan indirim

Bu oyunu oynayan var mı gerçekten?

var baya
az önce bi ek paket daha aldım 20 dolara
Mesaj tarihi:
Ben de chaos theory aldim onun coop misyon yapmasi cok zevkliydi yillar once oynadigimda simdi de oyle olcagina inandim en kotu single player oynarim 3dolarin hakkini alirim her turlu :)
Mesaj tarihi:
ubisoftu sallayıp gamersgateden 5 dolara just cause 2 alıp steamime ekledim ben

ayrıca

Bonecrusher now owns Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Gold Edition, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword, Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell.

yüklemeyecen di mi hiçbirini
Mesaj tarihi:
steam'le çok alakası yok ama 1-2 şey sorucam

öncelikle max payne 2, 3 dolara düşmüş ama drm olarak Securom var diye gözüküyor. lanet bir şey diye okudum ama hiç girmedi bilgisayarıma securom, sıçış bir şey midir, 3 dolar bile olsa alınmaz mı?

bir de company of heroes 3'lü paket 12 dolara düşmüş d2d'de. ama amerika ip'si gerekiyor nasıl girilir öyle hiçbir fikrim yok, bir bilen söyleyebilir mi? uk'de de sözde indirim var ama 2 katı fiyatına geliyor amerika'nın...
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

ayrıca

Bonecrusher now owns Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack - Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Insurgency Pack, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Gold Edition, Tom Clancy's Rainbow Six 3: Athena Sword, Tom Clancy's Rainbow Six: Lockdown, Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key Mac, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe CD Key, Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory, Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas, Tom Clancy's Splinter Cell.

ahah bone sen yapımcılara bu kadar para vereceğine direkt yayıncılık işine girsen aslında, böle ufak çaplı indie oyunlara sermaye falan sağla dağıtımcıları ol.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...