DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Topunu aldim gitti :D Yalniz bu BC2 icin co-op campaign fln var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 arkadaşlar bf2 aldım fakat sadece BF2 gözüküyor complete edition olduğu halde... dlclerin de gözükmesi gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bc2 + vietnam 17 dolar iyi rakam konsolda bc olmasa alırdım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 dlc oyunun icindedir. ayrı oyun seklinde degil. tahminen soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi of :/ vietnam alcaktım ama bendeki bc2 kutulu, steam versiyonunu istiyor oyun benden pff. burdan söyleyeyim bari, oyunu edinmek isteyip de steamden olup olmaması pek umrunda olmayan bi arkadaş varsa, bana bc2 giftlerse bendeki kutulunun key'ini ona vereyim. var mı böyle bi arkadaş? bi soru sorayım bunla ilgili, ben şimdi steamden vietnam alsam, sonra onun keyini ea store'dan aktive etsem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 öyle yapanlar olmuştu galiba patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 MrLevie said: arkadaşlar bf2 aldım fakat sadece BF2 gözüküyor complete edition olduğu halde... dlclerin de gözükmesi gerekmiyor mu? Hepsi içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Silphatos said: öyle yapanlar olmuştu galiba patide vietnamı aldırtmıyo bile bfbc2 yoksa steaminde vietnamı gift olarak alanlar ağlıyo şu an forumda http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1650058 yapmayın bu hatayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ea'den alıp steam'deki bc2'ye eklemişlerdi o zaman pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu seferki indirim pek popüler olmadı sanırım. Her indirimden sonra ancak 500-600 ile çekerdim oyunları, 1.3 ile geliyor şimdi. Yavaşladı, ben erken abanmışım sadece sanırım. 10 dakika sonra oyundayım, var mı oynamak isteyen BF2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 lan para kalmamis paypal'de. kaciracaz indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bf2 alıyorum bende. bc2 ye biraz ara verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 değer mi ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Battlefield Bad Company 2: £6.80, $6.80US, $10.20EU Battlefield Bad Company 2 Vietnam: £4.99, $7.50US & EU Battlefield BC2 Specact: £1.99, $2.99US & EU Battlefield 2: £3.75, $4.99US & EU Medal of Honor: £9.99, $14.99US, $29.99 EU Medal of Honor Airborne: £2.50, $2.50US & EU uyuz oluyorum suna. lan ha us ha eu bu fiyat farki nerden cikiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bi de avustralyalılar var 20$'lık oyun 90$ flan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bi çakallık yaparak vietnamı bedavaya edindim. ama söylemem nasıl yaptığımı, başım belaya girer sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ea live chatte steamden aldım dedin, keyi verdin, support elemanı da eadm accountuna ekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahaha silph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Silphatos said: ea live chatte steamden aldım dedin, keyi verdin, support elemanı da eadm accountuna ekledi hayır sdfg ama yaklaştın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Abi Mayhem kurs mu veriyo da ben kaçırdım sdfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ben mayhemin 10 saatlik ücretsiz mini kursuna katıldım bostancıda, böyle oyunlarla alakalı beleş, indirim, abuse falan hiçbir şey kaçırmıyorum artık ama ipod, ps3, laptop falan kazanma sırlarını vermedi onun için 5 seanslı ücretli sertifika programı lazımmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 ahaha bf2 kaptım ben de bu kampanyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xenocide soylesene. 5$ eksik var paypal'e para ekleyemiyorum zaten. bitmeden kapayim dlc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Bfc2 ile Vietnam'ı aldım. BFC2 çıktı listemde indiriyorum. Vietnam çıkmadı ama sanırım o BFC2'nin içinden kodunu girince açılıyormuş bana mailde kod olarak sadece Confirmation Number var bu değildir herhalde diye düşünüyorum? Edit : DLC'lere bakmayınca tabi göremiyorsun Vietnamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://store.steampowered.com/app/57900/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar