Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi ben avatardan da başım ağrıyarak çıkmıştım ki. aga 3d izlicek olsam tiyatroya giderim yani ney, 2d yapın şunu, ne kaybediosunuz? avatarı da gördük, gözüm 15dk sora alıştı zaten o vakitten sonra ha 2d ha 3d. iyi senaryo+iyi müzik+iyi çekimler her türlü efekti,teknoliji döver sana 4d izletiomuş havası verir içine çeker zaten. ne gerek var 3d ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 olm amma soylendiniz lan. benim ne basımı agrıtıyor ne de rahatsız ediyor 3d. imax için konuşuyorum. kaldı ki baya baya kötü kaliteden rahatsız olan bir adamım. gözler çok mu bozuk sizin anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bu dual wield olayını da kim başlattıysa ya ulan 20 drizzt kitabı okuduk hepsinde de şaşırdılar aa çift kılıç mı kullanıyosun diye çok kolay bişeymiş gibi her filmde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kıskanma sen yapamıyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 rexte izledim de imaxte pek rahatsız etmiyor evet ama imaxte izlemek için343223242 gün öncden falan bilet almak gerekiyor bide tüplü araba almıolar içeri sdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Suark said: rexte izledim de imaxte pek rahatsız etmiyor evet ama imaxte izlemek için343223242 gün öncden falan bilet almak gerekiyor bide tüplü araba almıolar içeri sdsf. Rexx'te bir kere sinema izledim nalet ettim çıktım.Orası halen nasıl kapanmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bir de şu 3D için ağlayan arkadaşlar astigmat mı var hepinizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi 3d izlerken bi çıkarın renklerin netliğin ne kadar piç olduğunu görün ilk gittiğimde cinemax natilusta kendi gözlümüzü götürdük ve tertemizdi gözlük o çok önemli ona rağmen çok fark etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 bende 0.5 astigmat var ama bu sayılıo mu? rex kliması buz gibidi zaten dondum. hayır tamam iyi hoşta, benim için 2d den farkı yok pek imaxte olsa, ulen 1d bile olsa atmosfer varsa filmde ben içine giriorm ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 imaxte renk sorunu falan yoktu ya, 3d'nin en çekilebiliri imax zaten gerisi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 reampage said: abi 3d izlerken bi çıkarın renklerin netliğin ne kadar piç olduğunu görün ilk gittiğimde cinemax natilusta kendi gözlümüzü götürdük ve tertemizdi gözlük o çok önemli ona rağmen çok fark etti O 3D gözlükler uzun süre dışarıda durduğunda bozuluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Avatar hep örnek verilmiş.Abi james cameron 3Dnin gücünü göstereceğim diye her şeye derinlik vermiş.Renk patlamaları ile doluydu Kİ o filmin %90'ı full cgi idi.Hobbit'teki 3D çok tatlı ve yerinde olmuş bence.İlk gittiğimde gece seansı idi işten çıkıp direk istinyeye atmıştım kendimi o karda ve yorgunlukta bile izlerken yormamıştı gözlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 valla işte imax dışında 3d yalan imaxi bile beyenmeyen varsa bu kadar 3d daha olmamış. Ha belki kendi evinde 75 inch tv olur onda izlersin süper bi şekilde eyvallah ama şu şekilde meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Iyi değildi avatar 3D zaten, fazla rahatsız ediyordu, derinlik hissi vermeye çalışırken ana focus noktası ile kamera arasına devamli bir şeyler soktu Cameron... Prometheus ile hobbit ise açık ara En iyi 3D'lerdi bugüne kadarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bana verilen 3d gözlük yamuktu, yamuk oturmam gerekti, sürekli gözlükle oynadım gözüme otursun diye, camları parmak izi oldu, hayvan gibi de başımı ağrıttı. 3d olmasın demiyorum olsun ama ekstra olsun, isteyen gider izler abi. Gözüm bozulmuş olabilir bu arada, geceleri mavi ışıklı tabelaları okuyamıyorum hiç. Göz bozukluğu 3d izlerken ağrı oluşmasına neden oluyosa falan bundandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi teknosada geçen pazar sadece bi çocuk demo için durmadan gözlükleri tertemiz yapıodu herifin işi oydu yani dedim ne alaka abi dedi temizlemediğin zaman çok fark edio dedi hakketen gösterdi inanılmaz fark var tertemiz gözlükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Gözlükleri alırken bakmıyor musunuz ? Ben pazardan patlıcan seçer gibi bakıyorum kirli ve/veya kırık olanı anında veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://www.boxoffice.com/latest-news/2012-12-14-the-hobbit-an-unexpected-journey-bags-13-million-at-midnight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 lan tolkein bu kadar kazandımı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Hiç sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Şimdi LOTR serisini tekrar izledimde... FARAMIR REYİZZZZ !!!11!1!11!BİR!1!!ONE!!EIN!11!!один!1!један Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 reampage said: lan tolkein bu kadar kazandımı acaba :D inyormaynd said: Hiç sanmam :D iyi para kazandı aslında tolkien kitaplardan. ki ailesi hala kazanmaya devam ediyor zaten filmlerden de ve tüm franchisedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 para fani dünyanın ürünü arkadaşlar. Mezarında paraları sayabiliyor mu? Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Torunlari kazaniyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 para kazanma gibi bi derdi yoktu zaten kendisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar