mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 2d var yok değil. Türkçe dublajlı ama Türkiye'de. Kim getiriyorsa filmi gidip onlara ağlayacaksınız. Zor çamaşır kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 film sonrası kendimi kamera arkasını izlerken bulmak...e doğal tabi=) http://www.youtube.com/watch?v=2v1jCEqA12k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 said: A more specific breakdown of the numbers would show you that $179.7 million of that came domestically while another $344 million came internationally, leaving a grand global total of $523.7 million. 2 haftada 500 milyon dolar yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ortaköy feriyede ingilizce 2d var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 blurayi çıksa da adam gibi canlı renklerle bi daha izlesek tvmizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi sorma ya bugun resmen çıkardım gözlüğü arada bazı yerle içe içe girmiodu oraları düz izledim ya bu kadar mı öldürür 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 3d'de o renk olayını nasıl çözecekler acaba merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu çözülmüş hali. ekstra renklendirme ve ışıklandırma yapıyorlar zaten 3D göz önüne alarak çekim sırasında ve post production sırasında. Mevcut teknolojiyle bukadar oluyor herhalde. Çekim sırasında zaten çok fazla müdahale edemezler hem 2D hem 3D'i etkileyeceğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://i.imgur.com/B5IDz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bu 3d olayını kim çıkardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 reampage said: abi sorma ya bugun resmen çıkardım gözlüğü arada bazı yerle içe içe girmiodu oraları düz izledim ya bu kadar mı öldürür 3d Aynen,allah belalarını versin birde şerefsizler ışığı kısık tutuyorlar bilmiyorum projeksiyon gibi ömrümü var (biri öyle soylemişti) nedir. Para gitmesin diye kısacası. Şimdi bu filmi üçlemeyemi çevircekler yoksa 2 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bugün gittim rexte gittim heh, gözlük aldık anasını sattim gene bulanık. nalet olsun 3d ye nese, film güzelk olmuş, kitabını okumadıydım bunun ama film güzel tam bi masal olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 şu 3d'ye edilen laflar gerçekten anfakinbılivıbıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 laf ediliyor ama ben hak veriyorum. avatar harici hepsinin cikisinda neden 3d cekmisler ki diyorum, rahatsiz ediyor birde. 3d olacaksa 3dnin etkisini versin etkilesin az. bunu izlemedim bu konuda no comment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 tenten'in de hakkını yememek lazım cok iyiydi 3d si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 martin freeman dünyanın en iyi aktörü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben imaxta izledim bir renk sorunu falan yoktu normal 3dler mi sorunlu acaba yoksa ben mi algılamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kaede said: martin freeman dünyanın en iyi aktörü falan dimi... anee bilbo gelmiş diye izliyo insan filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Luriel said: Ben imaxta izledim bir renk sorunu falan yoktu normal 3dler mi sorunlu acaba yoksa ben mi algılamıyorum. abi sonra bluray falan izleyince filmi dank ediyo insana, oha nasıl renkler detaylar varmıs filmde diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 2d ile karşılaştırınca yani. Zaten ben 2d daha çok seviyorum ama ne yazıkki moda 3d :( tüm filmleri nolan çeksede 3d görmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Duel-Wieldine atar yapip sonra lootladigin orcristine kurban KRAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 keske 48fps izleme imkaniniz olsa, cok guzeldi ya zaten cok fazla 3d efekt yoktu, renkler detaylar cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Thorin cüce falan değil. Bildiğimiz küçük insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar