Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

galadriel'in yüzükle ilgili bir testi olduğuna dair bişy hatırlamıyorum
zaten sürülen elfler melkorun yakalanıp boşluğa hapsedildiği savaştan sonra valinora geri alınıyorlar
bir kerelik bir şans mı veriyorlardı emin değilim ama yasaklık bir şey olduğunu sanmıyorum
elfler affediliyordu sonuçta o savaştan önce, affedilmeseler melkorun kölesiydi zaten hepsi şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Galadirel affedilenlerden değil hepsi affedilmedi direk war of the wrath savaşında liderlerden yüzüğü red edince sürgünü bitti son kalan exiled oydu zaten bu arada okumayanlar için elflerın böle binli yaşlarda olduğunu biliosunuz Galadriel elrondun kaynanasıdır bu arada arada ki dönem farkını anlayın die dedim hani lotrda dio ya elrond 2bin yıl önceydi ordaydım gandalf felan die :D
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

galadriel'in yüzükle ilgili bir testi olduğuna dair bişy hatırlamıyorum
zaten sürülen elfler melkorun yakalanıp boşluğa hapsedildiği savaştan sonra valinora geri alınıyorlar
bir kerelik bir şans mı veriyorlardı emin değilim ama yasaklık bir şey olduğunu sanmıyorum
elfler affediliyordu sonuçta o savaştan önce, affedilmeseler melkorun kölesiydi zaten hepsi şimdi

Valinor'u Feanor ile birlikte terk eden Noldorlar affedilmedi.

Galadriel kardes katlinde aktif rol almadi ve 3.cagda yaptiklarindan dolayi affedildi.
Sosyal ağlarda paylaş

tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo.

silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo.

silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır.

Oeh cucelerin yardimi dedigin hangi savas? Sende biraz abartmaya basladin cucelerin tarihini ayni sekilde. Simdi bir Fingolfin tirto mu sana gore? Ki Valar mi hatali Feanor mu tartisilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

filgolfin delikanlı bi arkadas. feanor ama düdük. elbetteki feanor hatalı. valar'a zamanın baslangıcında denmıs, ölümlülern işlerine karısmıycaksınız dşye.

Cücelerin yardım olayıda vardı diye hatırlıyorum ben. Bir savaşta dragon ortalığı dağıtırken cüceler armor kuşanıp geliyorlardı. Dragonfire'a bi onlar dayanabiliyorlardı diye hatırlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Cuce said:

aksine hic bi balrog öle ölmüyo.

middle earthteki en tutarsız ayratıklar balroglar. bi 5 metre oluyolar bi 20 metre. bi tırto elfler yüzlercesini öldürebiliyo, bi sauron kontorl edememekten korkup hizmetine sokmaya calısmıyo. bi 20 tane var diyolar bi binlerce.

tırto dediğin elfler aklını alır tüm cücelerin combined

balroglar mailar veya neyse şimdi aklımda değil gandalf ile aynı türden olmaları lazım, ayrıca yüzlercesini kesenlerde feanor soyu, normal yani, cücelerin yaptığı en büyük kahramanlık, tam olmamış ilk, uçamayan ejderler savaşa sokulup elflere süpriz yapınca birini öldüyüyorlardı diye hatırlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

by konularda cok tutarsız kitaplar. balroglar b binlerce oluyo bi insan irisi oluyo bi 30 metre oluyo bi kanatlı bi kanatsız, bi basına buyruk bi ejderhaya biner bi gölgeden olusma bi melkorun kendi yaratımı bi düşmüş maiar.

cok fazla tutarsızlık var silmarillonda zaten, efsane diye bakıcaksın onlara tarihsel bilgi diye değil
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Cuce said:

Oeh cucelerin yardimi dedigin hangi savas? Sende biraz abartmaya basladin cucelerin tarihini ayni sekilde. Simdi bir Fingolfin tirto mu sana gore? Ki Valar mi hatali Feanor mu tartisilir.

yukarıda dediğim gibi ilk girdikleri savaştatı galiba, kralları da ölüyor ve ilk ejderhalarala savaşıyorlar, benim aklımda öyle kalmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...