inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Eyvahlar olsun spoiler cennetine dönmüş burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bombadil maia idi diye hatırlıyorum ea fln değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 galadriel'in yüzükle ilgili bir testi olduğuna dair bişy hatırlamıyorum zaten sürülen elfler melkorun yakalanıp boşluğa hapsedildiği savaştan sonra valinora geri alınıyorlar bir kerelik bir şans mı veriyorlardı emin değilim ama yasaklık bir şey olduğunu sanmıyorum elfler affediliyordu sonuçta o savaştan önce, affedilmeseler melkorun kölesiydi zaten hepsi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bombadil belli degil. Açık bırakılmış ucu. Ama cok güçlü ve eski olduğu belli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Benim aklımda direk maia diye kalmış ya hatta aulenin yavuklusunun yancı maiasıydı sanki(bu tarafı direk kaba taraflarımdan sıkıyor olabilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Galadirel affedilenlerden değil hepsi affedilmedi direk war of the wrath savaşında liderlerden yüzüğü red edince sürgünü bitti son kalan exiled oydu zaten bu arada okumayanlar için elflerın böle binli yaşlarda olduğunu biliosunuz Galadriel elrondun kaynanasıdır bu arada arada ki dönem farkını anlayın die dedim hani lotrda dio ya elrond 2bin yıl önceydi ordaydım gandalf felan die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cicibeybe said: galadriel'in yüzükle ilgili bir testi olduğuna dair bişy hatırlamıyorum zaten sürülen elfler melkorun yakalanıp boşluğa hapsedildiği savaştan sonra valinora geri alınıyorlar bir kerelik bir şans mı veriyorlardı emin değilim ama yasaklık bir şey olduğunu sanmıyorum elfler affediliyordu sonuçta o savaştan önce, affedilmeseler melkorun kölesiydi zaten hepsi şimdi Valinor'u Feanor ile birlikte terk eden Noldorlar affedilmedi. Galadriel kardes katlinde aktif rol almadi ve 3.cagda yaptiklarindan dolayi affedildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bu vasitayla metrobuste bi Eldamar dinleyeyim bende. In Eldamar beside the walls of Elven Tirion. There long the golden leaves have grown upon the branching years, While here beyond the Sundering Seas now falls the Elven-tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo. silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bende bi namaria versionu buldum bilmiodum bunu şiiri üstadın sesindende dinleyebilirsiniz isterseniz bu bestelenmiş hali, Gandalfı öldü sanıp ona yazmış bu şiiri galadriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 ben kitap sırasını lotr , hobbit, güç yüzüklerine dair olarak okuduydum :D Gecen hafta hobbitin yarısını tekrar okudum. Baya şeyi unutmuşum. Güç yüzüklerine dairin sonundaki eklerde yazıyor galadrielin 7k yaşında olduğu ve frododan yüzüğü almayınca affedildiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo. silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır. Oeh cucelerin yardimi dedigin hangi savas? Sende biraz abartmaya basladin cucelerin tarihini ayni sekilde. Simdi bir Fingolfin tirto mu sana gore? Ki Valar mi hatali Feanor mu tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Abi zaten 2 kitaptada elflerin cüclere olan vefa borcu bir şekilde irdelenmiş bknz. gimli ve saç. Saç Galadrielin saçının değeri zaten bu topikte bi yerlede anlatıldı onu gimliye vermesi inanılmaz ötesi bir hediye aslında olayın bütününe bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Tolkien Ensemble'in 4 cdlik albumu var onu dinleyin. Tum LOTR sarkilari var icinde seslendirilmis sekilde sahane bi album. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 elfler adam olsalardı üç tane top için birbirlerini kıskanıp hasetlemezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hepsi yalan Gwahir ya olay hep dötü kurtaran o arkadaş haber gelio toparlıo adamları kahveden hemen uçuo yardıma en kritik müdahaleleri o yapıo, HER ZAMAN HER YERDE KARTAL sdljf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 gollum nası gollum olmuş yoktu filmde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 filgolfin delikanlı bi arkadas. feanor ama düdük. elbetteki feanor hatalı. valar'a zamanın baslangıcında denmıs, ölümlülern işlerine karısmıycaksınız dşye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 bu kitabın konusu değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Aiko said: gollum nası gollum olmuş yoktu filmde? lotrda vardı ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Cuce said: filgolfin delikanlı bi arkadas. feanor ama düdük. elbetteki feanor hatalı. valar'a zamanın baslangıcında denmıs, ölümlülern işlerine karısmıycaksınız dşye. Cücelerin yardım olayıda vardı diye hatırlıyorum ben. Bir savaşta dragon ortalığı dağıtırken cüceler armor kuşanıp geliyorlardı. Dragonfire'a bi onlar dayanabiliyorlardı diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: Cuce said: aksine hic bi balrog öle ölmüyo. middle earthteki en tutarsız ayratıklar balroglar. bi 5 metre oluyolar bi 20 metre. bi tırto elfler yüzlercesini öldürebiliyo, bi sauron kontorl edememekten korkup hizmetine sokmaya calısmıyo. bi 20 tane var diyolar bi binlerce. tırto dediğin elfler aklını alır tüm cücelerin combined balroglar mailar veya neyse şimdi aklımda değil gandalf ile aynı türden olmaları lazım, ayrıca yüzlercesini kesenlerde feanor soyu, normal yani, cücelerin yaptığı en büyük kahramanlık, tam olmamış ilk, uçamayan ejderler savaşa sokulup elflere süpriz yapınca birini öldüyüyorlardı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 by konularda cok tutarsız kitaplar. balroglar b binlerce oluyo bi insan irisi oluyo bi 30 metre oluyo bi kanatlı bi kanatsız, bi basına buyruk bi ejderhaya biner bi gölgeden olusma bi melkorun kendi yaratımı bi düşmüş maiar. cok fazla tutarsızlık var silmarillonda zaten, efsane diye bakıcaksın onlara tarihsel bilgi diye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sanssizsansli said: Aiko said: gollum nası gollum olmuş yoktu filmde? lotrda vardı ya o. Ohooo daha Lotr'u 10 kere izlemememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hamsilipilav said: Cuce said: tırto dediğim elfler, mucevher pesinden gitmek icin once kendi halkını öldürüyo, sonra denizin bu tarafına gedip kazanamıycağı savaslara sokuyo bütün milletini. ölüp gidiyo, kaybedilen savastan kurtulan bütün elfler, cucelerin yardıma gelip melkorun ordularını durdurmasıyla kurtuluyo. silmarillonun temelinde vardır, tarih geriye gittikce hikayeler daha abartılı anlatılır. Oeh cucelerin yardimi dedigin hangi savas? Sende biraz abartmaya basladin cucelerin tarihini ayni sekilde. Simdi bir Fingolfin tirto mu sana gore? Ki Valar mi hatali Feanor mu tartisilir. yukarıda dediğim gibi ilk girdikleri savaştatı galiba, kralları da ölüyor ve ilk ejderhalarala savaşıyorlar, benim aklımda öyle kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar