olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Hobbitin hakkı 2 film olucakmıs 3 olsun diye zorlamıslar baya ilk filmden belli oldu. Onun dısında güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Pazartesi aksami izliyorum sonunda. Hem de HFR 48fps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 imax 3d anlatılan gibi öyle kötü değildi ki normalde 3d hiç sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bu aksam gittik , 3 saat orta dunya iyi geldi , ama 3 d ye gerek yok , renklerin icine ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bone harbiden senin gibi kıro olmak lazım lan bu dünyada. Çok şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 imax değilde marmara forum da 3d izledim hoşuma gitmedi 3d cidden renkler bok olmuş ayrıca gözlüklerde dandik gözlükler olunca kötü oluyor. Bir sürü para verdik bilseydim bu kadar olduğunu istinye de imax izlerdik. Filme gelince muhteşemdi. Ben 2 film olacağını bilmiyordum çok sevindim =) gerçekten görsel efektin dibine vurmuşlar. Sıkmadan izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Myshkin said: film harkuladeydi. peter jackson'ın elini sıkabilmek isterdim. 9.2 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yeni geldim imaxten, filmi tek elle izledim diyebilirim. Heryer yabış yabış oldu. İlk başlarda gözlerim doldu resmen ya çok özlemişim. Değinilmiştir önceki sayfalarda, birkaç yer farklı anlatılmış ama güzel olmuş herşey. Gelecek filmi bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 3 kitap 3 film oluyda 1 kitap nasıl 3 film oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 3 kitaptan istese 13 film çekerdi, okadar malzeme vardı. Bundada gayet var. Goblin mağarasında 3-4 gün geçiriyorlar kitapta mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 14.00 seansına aldım perşembe hayırlısı.aksamlara hiç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gittim gördüm inanılmaz iyidi 3 saate yakın bir süre heyecanla mutlulukla duygu yoğunluğuyla izledim sürükledi götürdü, her şey çok iidi ellerine sağlık peter jackson hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 sımdı geldım eh ıstelık bı fılmdı. aksiyonlu fantazi filmi olmus daha fazlasi yoktu ama eksigi de yoktu eglencelik film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 gayet iyiydi. ama bide 2d izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 10 numara film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 3.5derece hipermetroplu gözlük kullanıcısı olarak 3dden nefret etsemde ona rağmen çok güzeldi. Ayrıkvadi, moria, elf abla, gandalf reis özlemişim artık baymıştı tekrar tekrar 3. filmi izlemek. Kitabı okumadım ama dayanamam okurum artık 2. film gelene kadar merak ettim aradaki detayları. filme tek eleştirim altyazıya çevirmeyin abicim necromancerı falan. http://www.youtube.com/watch?v=NRUBe2RTq74&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 ahah tespit çok iyi: https://boards.4chan.org/b/res/443994082 The dwarves in LoTR and The Hobbit are an analogy for the jews. >Their sacred country has been destroyed >They've been forced into exile >They must wage wars to reclaim their ancestral home >They love gold edit: varmış lan zaten öyle bişey The dwarves' characteristics of being dispossessed of their homeland (the Lonely Mountain, their ancestral home, is the goal the exiled Dwarves seek to reclaim), living among other groups whilst retaining their own culture and their avarice and love of gold are all derived from the medieval image of Jews, whilst their warlike nature stems from accounts in the Hebrew Bible. http://en.wikipedia.org/wiki/Dwarf_(Middle-earth) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 abi zaten cüceler erudan habersiz yaratıldıkları için first bornlardan önce eru tarafından sürülmüolarmıydı, ainur mu yaratıodu onları. Edit: Aule imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çok başarılı olmuş ama 3D den birşey anlamadım sanırım imax de bir daha gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 2d neden yok la heryer 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 çok alakası yok aslında yahudilerle cücelerin. cüceler direk zaten nordic mitlerden aldığı bir şey tolkien'in. hobbit'de ki cücelerin isimleri bile direk mitolojiden aldığı şeyler. ki çokta yurtsuz sayılmazlar yani ered luin var, iron hills var falan. moria kendi salaklıkları yüzünden düştü, erebor'da görece olarak yeni düştü sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Ortaköy feriye sinemasında 2d beyler. eskileri yad etmek hem de hobbit izlemek isteyen gitsin feriyede izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hamsilipilav said: moria kendi salaklıkları yüzünden düştü, erebor'da görece olarak yeni düştü sayılır. Özelden bilgi pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 moria için: durin's bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 kazdıkça kazdılar sonunda balrogu uyandırdılar, o da ellerine verdi dwarfların :D ipneler magmaya kadarmı kazdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar