Promenader Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Çok iyi olmuş film. spo Kartalların Thorin'i götürürken meşe kalkanını düşürmesi baya koydu. Espriler, filmin başındaki çıkın çıkmazını temizlemeleri, ve espriler epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Bu film sonuçta 2d yapılıp 3 boyuta çevrilmemiş. Yönetmen çekerken 3 boyutlu düşünerek çekmiş. Ha burada ben 3 boyut sevmiyorum yönetmenin tercihini beğenmedim demek çok doğal tabi ama 3 boyutlu çekilmiş bir filmi 2 boyut izlemek istiyorum demek de bana mantıklı gelmiyor. Ayrıca Imax'in Imax çekilmiş filmler harici özel bir artısı yok, hatta 3 boyuta ekisisi olabilir ciddi ciddi. Görüntüyü temiz izleyebileceğin açı çok daralıyor Imax salonunda. Ha ama Imax teknolojisi 3D teknolojisini döver. Açıkçası 3D gelip geçici ama Imax daha çok şey vaad ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 aradaki farkı açıklar mısın ? gerçek soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 copry said: Plaklar orjinal ses rezonansına en yakın ses veren cihazlar. Daha guzel mi , bence evet ama tartisilir. Tartışılacak bir şey yok ya, emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 GOLLUM ÇOK İYİ OLMUŞ. ÖYLE BÖYLE DEĞİL! Tonla yanlış var filmde ama izlerken eğlendiriyor. Bu filmin çok hakkı yenecek ama şundan eminim ki bu sefer de onlarca saatim gidecek bu filmi tekrar tekrar izleye izleye. GOLLUM ÇOOOK İYİYDİ. "KOL GİBİ" hahahahhsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 BramStoker said: GOLLUM ÇOK İYİ OLMUŞ. ÖYLE BÖYLE DEĞİL! Tonla yanlış var filmde ama izlerken eğlendiriyor. Bu filmin çok hakkı yenecek ama şundan eminim ki bu sefer de onlarca saatim gidecek bu filmi tekrar tekrar izleye izleye. GOLLUM ÇOOOK İYİYDİ. "KOL GİBİ" hahahahhsdas "n'olur kitap gibi olmasın" diyodum ben aslında filme gitmeden o yüzden o açıdan güzel geldi bana. daha dallı budaklı olaylar. bence de çok eleştiri alır ama onlarca saati yiyecek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Abi Saruman tam bir Etyen Mahçupyan değil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Açıkçası bu konunun uzmanı değilim. Eminim burada daha iyi açıklayacak biri çıkar. IMAX teknolojisi basitçe daha büyük bir görüntü veriyor. Yalnış hatırlamıyorsam 35mm'nin %40'ı daha fazla. Tek olayı bu da değil, çözünürlüğü de kat be kat daha fazla. Christopher Nolan Batman'de bu teknolojiden bolca yararlandı. Baktım da Dark Knight Rises'da bir saatten fazlaymış. Hobbit'de kullanılan asıl yeni teknoloji 48 fps ve 5k çözünürlük. Şimdi ne yazık ki biz(Türk seyircisi) bu filmin bu özelliklerinden tam manasıyla yararlanamadık. Çünkü 48 fps veren tek teknoloji şu an HFR3D, o da Türkiye'de yok. Bir şey daha söyliyim, Imax'in de iki çeşidi var, dijital olan ve olmayan. Olmayan daha üstün, %40 daha büyük görüntü onda var, dijital onun yarısı kadar. Fakat HFR3D sadece dijital yanılmıyorsam. Son olarak aslında IMAX 3D'nin normal 3D'ye göre bir avantajı olduğu söylenebilir: görüntü 2 projektörden geliyor ve daha canlı oluyor. Fakat bu 2 projektörlüler dijital :D. Bilmem anlatabildim mi. Şahsen IMAX'i severek izliyorum ama 3D'de ciddi bir farkı olduğuna inanmadığım gibi, düzgün koltuk seçmek gerekiyo bence yanda falan kaldın mı sırıtıyor. Bu arada bu yazdıklarımda yanlış varsa düzeltin çünkü ben bu konuyu çok bilmiyorum. IMAX de sürekli gelişen ve çeşitlenen bir teknoloji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 gözlükle patiler giderse bi yorum yapsın rahatmıydı cinemaximum gözlükleri falan. Ona göre gidecem 3D'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 bugun gideydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben İstinye Park IMAX'te gittim bu arada. Normalde "IMAX çok gereksiz" diyen biri olmama rağmen bu film için tavsiye ederim. Sanırım halihazırda 3D çekilmesinin, ya da artık 48 fps meselesiyle onun farkı belli oluyor (ben hiç anlamam). The Hobbit'i okumadığım için filme nasıl uyarlandığı konusunda bir şey diyemeyeceğim, ama ona rağmen bir sonraki filmlerin daha bir etkileyici olacağını tahmin etmek zor değil. Ben bir de filmin devamı olacağını bilmeden gitmiştim, o da güzel bir süpriz oldu. Tekrar izler misin derseniz, belki salonda daha iyi bir yerden izleyebilmek için izleyebilirim. Ancak en nihayetinde bir The Return of the King değil bence. Gözlükler de gayet rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 seraphiel said: daha dallı budaklı olaylar. Gandalf daha yeni öğrenmiş gibi yaptılar Sauron'un Dol Guldur'daki varlığını. Daha doğrusu Sauron mu değil mi onu da bilmiyorlar. Gandalf oraya bir girecek, Sauron'u ininden kovacak falan ileride. Olaylar olaylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 kitabın neresinde bitti? öm ya da spo plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 mani said: gözlükle patiler giderse bi yorum yapsın rahatmıydı cinemaximum gözlükleri falan. Ona göre gidecem 3D'e. filmin sonunda gözlerim batıyordu bildiğin. uzun kaçıyor film biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 NeoStyle said: kitabın neresinde bitti? öm ya da spo plz dağın içerisindeki ork kralı ve orklardan kurtuldular. dışarıya çıktılar. lonely mountain'ı gördüler. bitti. arada ekleme olaylar falan da var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 goblin onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 potato potato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Flashback kısmı tahminim doğru çıktı ama yetersizdi. Anlaşılmıyor izleyenler için Moria'da ne savaşı döndüğü. Balrog az da olsa göründü en azından. Azog'un tipini beğenmedim. Genel olarak goblinleri de beğenmemiştim zaten. Warglar olmuş ama. Azog'u niye onlarca yıl zamanda ileri getirip ölmemiş şekilde kötü adam yapma gereği hissetmişler bunu çözemedim. aşırı gereksiz. Kitaptan direk alınan dialoglar da özellikle şarkılarda mest oldum. Thranduil ile ilgili şüphelerim vardı ama tüm elf camiasını kotarmışlar. White Council sahnelerine de lafım yok. AMA. AMA. AMA. Radagast nedir aga? Narnia mı bu? Goblin-Town'da hoplama uçup kaçmacalar nedir? LOTR'un ciddiyetinden çok kopmuş. Hobbit doğası gereği daha çocuksudur zaten ama aşırı buldum bazı yerlerde goblin-town ve Goblin King sahnelerini. Birde genel olarak dilde bi sıkıntı var. çok modern ağızlarla konuşuyorlar. lotr'da böyle değildi. ama beğendim filmi. ilk yarı kusursuza yakındı hatta elf borusu duyduğumda bildiğin aha elfler cceliyiii diye sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Xpand 3D'ye gitmeyin hatta bence 3D hiç gitmeyin 3D'lik pek birşey yoktu. hareketli sahnelerde görüntüyü, yüzleri bile seçemiyorsunuz doğru düzgün ki bu sahneler çok. bluray çıkınca tekrar izleyecem artık. zaten bu 3D çılgınlığına da başlayacam ya. ckm cinemaximum'da gittim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imax gitmeyen fakirlerin ağlamalarını dinliyorsunuz. burada rusça.. gelince gidicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 imax + 3d gayet şahaneydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 işte fakir olmayan bi sinema izleyicisi. nihayet! sağol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 üşeniyorum abi istinye parka gitmeye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 MERSİN'DE IMAX VARDI DA BİZ Mİ GİTMEDİK?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dasaaa said: imax gitmeyen fakirlerin ağlamalarını dinliyorsunuz. burada rusça.. gelince gidicem artık Fakir ülkede zengin olsan ne olucak. Daha filme gidememişsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar