Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Şöylesini verelim: http://www.youtube.com/watch?v=yYz0JWJioOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 off off geçmiyor günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hmmpss, atımı hazırlayın hemen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 eski gollum daha mı iyiydi, çok yapay geldi bana bu sefer ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 film çok iyi olucaktır.ölmeden yine lotr gibi seriyi izleyebilcez ne güzel ama metalci cüceleri sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Abi radagast ı hatırlamıyorum hatırlatın lütfen.Kitabı okuyalı 12 13 yıl falan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ortadünya evreninde bir nevi mikail (michael) yansıması ölümlü karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Akhlaur said: Abi radagast ı hatırlamıyorum hatırlatın lütfen.Kitabı okuyalı 12 13 yıl falan oldu. 5 tane büyücü gönderiyor tepedekiler, işleri regüle etsinler diye. 2 si bi şekilde ölüyor/öteki yakaya geçiyor kalan 3 tane adam var saruman gandalf radagast Saruman AK, gandalf gri, radagast boz. düşük seviye gibi, ama bu herifin hayvanlarla bi iletişimi vs si var ve kartallarla konuşabilio falan. gandalfı kuleden kurtaran ve fılmın sonunda kartalları gonderen o. benim hatırladıgım bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hobbitte tek bir yerde, 1 kere adı geçiyor radagastın sadece, hobbitteki rolu expanded yani kısaca. asıl olayı lotrda, gandanfı sarumana yakalatan, sonradan kartalları yollatan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 o iki tane ortadan kaybolanlar ölüyor diye bir şey yok sanıyorum. bir yorum yok o konuda. bunlar mavi olanlar. ikisi de mavi. orta dünya'ya geldikten sonra iyice doğuya gidiyorlar. rhuna'a doğru. başlarına ne geldiğini veya yaşayıp yaşamadıklarını kimse bilmiyor. bir daha dünya'nın batısında görülmüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Suark said: Akhlaur said: Abi radagast ı hatırlamıyorum hatırlatın lütfen.Kitabı okuyalı 12 13 yıl falan oldu. 5 tane büyücü gönderiyor tepedekiler, işleri regüle etsinler diye. 2 si bi şekilde ölüyor/öteki yakaya geçiyor kalan 3 tane adam var saruman gandalf radagast Saruman AK, gandalf gri, radagast boz. düşük seviye gibi, ama bu herifin hayvanlarla bi iletişimi vs si var ve kartallarla konuşabilio falan. gandalfı kuleden kurtaran ve fılmın sonunda kartalları gonderen o. benim hatırladıgım bu öteki yaka ölüyorlar diye bişi yok doğuya gidiyor 2 mavi büyücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 olum onlar iki mavi büyücü lan.. doğuya gidiyorlar tey allam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 The Hobbit: An Unexpected Journey - Trailer #2 ign.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 heycanlandırmadı bu video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 taam abi okuyalı kaç sene olmuş öle kalmış aklımda vurmayın sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 =D yok yani gıcıklığına değil. unutmuşsun düzelteyim dedim. lorea iyice hakim ol diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 DarKRideR said: eski gollum daha mı iyiydi, çok yapay geldi bana bu sefer ki ya trailerdaki çoğu cgi çok yapay, böle cgi olduğu çok belli gibin geldi banada niyeyse. Hani sinemada izlerken bu kadar rahatsız etmez büyük ihtimalle ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şu yüksek fps geyiklerinden ötürü mü acaba diyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 DarKRideR said: şu yüksek fps geyiklerinden ötürü mü acaba diyorum, http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5395015_700b.jpg şunun gibi olmuş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Suark said: Akhlaur said: Abi radagast ı hatırlamıyorum hatırlatın lütfen.Kitabı okuyalı 12 13 yıl falan oldu. 5 tane büyücü gönderiyor tepedekiler, işleri regüle etsinler diye. 2 si bi şekilde ölüyor/öteki yakaya geçiyor kalan 3 tane adam var saruman gandalf radagast Saruman AK, gandalf gri, radagast boz. düşük seviye gibi, ama bu herifin hayvanlarla bi iletişimi vs si var ve kartallarla konuşabilio falan. gandalfı kuleden kurtaran ve fılmın sonunda kartalları gonderen o. benim hatırladıgım bu Tom bombadil değil miydi onlardan biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 hayır. tom bombadil, orta dünyada yaratılan her şeyden önce yaratılmış biri. ilk yeşeren ağacı falan görüyor. kendi çizdiği sınırlar içerisinde her şeye hükmü geçiyor vesaire. nasıl ve neden yaratıldığı muallak. bu büyücüler ise orta dünya'yı yaratan tanrılar pantheonunu oluşturan tanrıların yardımcıları. bunları orta dünya'ya bu tanrılar yolluyor yaşlı adam kılığında çok daha sonra. tom ise her şeyden önce orada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bir daha mı okusam tolkienları unutmuşum ya hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Suark said: Akhlaur said: Abi radagast ı hatırlamıyorum hatırlatın lütfen.Kitabı okuyalı 12 13 yıl falan oldu. 5 tane büyücü gönderiyor tepedekiler, işleri regüle etsinler diye. 2 si bi şekilde ölüyor/öteki yakaya geçiyor kalan 3 tane adam var saruman gandalf radagast Saruman AK, gandalf gri, radagast boz. düşük seviye gibi, ama bu herifin hayvanlarla bi iletişimi vs si var ve kartallarla konuşabilio falan. gandalfı kuleden kurtaran ve fılmın sonunda kartalları gonderen o. benim hatırladıgım bu silmarillionda istari, lotr da wizard olarak geçiyorlar. silmarilliondan said: Chief among them were those whom the Elves called Mithrandir and Curunír, but Men in the North named Gandalf and Saruman. Of these Curunír was the eldest and came first, and after him came Mithrandir and Radagast, and others of the Istari who went into the east of Middle-earth, and do not come into these tales. Radagast was the friend of all beasts and birds; but Curunír went most among Men, and he was subtle in speech and skilled in all the devices of smith-craft. Mithrandir was closest in counsel with Elrond and the Elves. He wandered far in the North and West and made never in any land any lasting abode; but Curunír journeyed into the East, and when he returned he dwelt at Orthanc in the Ring of Isengard, which the Númenóreans made in the days of their power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 melkora karsi orgulesinler yeto insanlari filan diye gonderiyolar bunlari. ikisi oluyo, saruman hupletmis olabilir diye rivayetler var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar