Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 hay öyle annenin kafasına ... d: ayıp lan çocuğun da kafasına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 aşk yapmak oldu bunun adı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 öyle aşkın da kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Eskiden The O.C vardı. Herşey mübahtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 şimdi de niptuck var insanları vertex, sevişmeyi de edge olarak alırsak dense graph oluşturuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 annenin ifade süper. kız nedir öyle, oğlan iyi yapmış anneyi seçmekle. ayrıca the oc iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Erkek affetmeyen Julie Cooperlar istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kellesini kesip meydana asmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 öle kızı bırakıp 43 lük anneye gidilirmi be, mis gibi kızmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Şimdi ingiltere için bu olayın haber niteliği taşıma nedeni şöyle Normalde bu durumlarda kız da girer katılır 3 sum yaparlar. Ama nadiren de olsa kız alınıp sinirlenip foto falan çekiyor ya da ekmek bıçağı falan kapıp girişiyor. İşte o durumlarda haber niteligi oluyor cok nadiren sinirlenme ve tahammül edememe durumları yaşandığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ne güzell ne güzeell Anasına bak kızını al lafı ingiltereden çıkmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 anne ile kızı 2 side taş ya.ben adamın amacını anladım ilk kızı sonra anneyi sonra 2ini berbaer yapmayı planlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Anasına bak kızını al demişler, adam da denemiş, suçu yok garibimin =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ama o kızına bakmış önce anasını almış gerçi annesi onu almış da olabilir ama her koşulda o lafa bi terslik var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Emin olmak için yakından bakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Vidyo çekeymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 cocugun hiç bi suçu yoktur anne baştan cıkarmıstır onu ama 40ından sonra azanı ne paklar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 40ından sonra azanı ne paklar biliyorum ama burda söyleyemem ayıp :utaniem: Bu arada kıza güzel diyenler en yakın zamanda çek-up'a gidip midelerine baktırsınlar Bariz anası>kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Haberi gören Türk bir dayı da hiç vakit kaybetmeden Facebook'ta "Shelley Buddington" diye account açmış. Kız bariz çirkin ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 çok komik ilk okudugumda çok yarıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 DynamicK said: kız alınıp sinirlenip foto falan çekiyor ya da ekmek bıçağı falan kapıp girişiyor. Ahahah bu kısım yardı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kadın dulmuymus acaba eger dulsa kızda suc var ne getırıosun elın cocugunu eve kadın hasret kalmıs bı kereden bısı olmaz demıs napsın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Pardon da o resimden kadının ne yüzü belli oluyor ne vücudu. O resme bakıp da kadına kızından daha güzel ya da kadın taşmış diyen insanlar sanırım zamanında şifreli görüntüden cine-5 izlemenin sırlarını çözmüş olan insanlar. edit: kız bence de güzel değilmiş ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 1- Annesi kızından daha güzel 2- Bu olay feci şekilde H Game senaryolarına dönmüş bu arada. 3- 10 yıl bir odada esir hayatı yaşayıp 10 yıl sonra kaçmak aklına gelen kız örneğinde olduğu üzere bu kızın da yakın zamanda en azından bir kanalda sunuculuk kapacağına kesin gözüyle bakıyorum. edit : Dünki Vatan gazetesinde baskın anı sansürsüz şekilde basılmıştı.Kutluyorum Vatan'ı, gerçek gazetecilik bu abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Annenin o duruşu bile kızdan katbe kat güzel olduğunu "tecrübeli" olduğunu kanıtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar