Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Yasak aşk yaşayan annesiyle erkek arkadaşını yatakta yakalayan genç kız bakın nasıl intikam aldı... Erkek arkadaşını annesiyle tanıştıran İngiliz Shelley Buddington (23), hata yaptığını anladı. 43 yaşındaki annesi Lesley'nin, Bristol kentindeki evine yaptığı sürpriz ziyarette acı sürprizle karşılaştı. Annesinin yatak odasından gelen sesler üzerine kapıyı açan kız, 22 yaşındaki erkek arkadaşıyla annesini yarı çıplak şekilde yatakta buldu. Yasak aşk yaşayan ikili üzerindeki şoku atlatamadan genç kız, cebinden çıkardığı cep telefonuyla o anın fotoğrafını çekti. Genç kız görüntüyü internetteki popüler paylaşım sitesi facebook'a koyarak intikamını aldı. Buddington annesini zaman içinde belki affedebileceğini ancak şimdilik görüşmek istemediğini söyledi. ANNE: BENİ BAŞTAN ÇIKARDI Anne Buddington ise evine gelen Andrew Blay'in ses tonu ve kendisine yaptığı iltifatlardan çok etkilendiğini söyleyerek "Bir şişe şarap ve yaptığı masaj beni kendimden geçirdi. Durmak istedim ama duramadım" dedi. Sabah Oha diyecem klasik kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 cebinden çıkardığı cep telefonuyla diyince direk aklıma telefonu kafalarına sapladığı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 resmi koydun da ne oldu. adam övünerek gezer hem anasını hem kızını heyt beee diyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 biri milf mi dedi dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Victor göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 said: ANNE: BENİ BAŞTAN ÇIKARDI Anne Buddington ise evine gelen Andrew Blay'in ses tonu ve kendisine yaptığı iltifatlardan çok etkilendiğini söyleyerek "Bir şişe şarap ve yaptığı masaj beni kendimden geçirdi. Durmak istedim ama duramadım" dedi. Bizde yedik zaten. Masajdan sonra kendinden geçmişmiş... Masaj yapılmadan evvel nerdeydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 konu dışından internete taşınsa iyi olabilir o arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 masajdan sonra kendimden geçtim ne ya, çok iyi öpüşüyordu dayanamadım gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 gad seyv dı kuin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 harbi cocuk ne show yapar be annesinede kizinada diye entresan tabe annesini cezaandirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 annesi taşmış. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 annesi yarı çıplak değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sabahta gördüm bende kıza friends request yolladım umarım kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ahahhaha annesinin feysbuku varsa ona da gönderelim bi arkadaş daveti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Anne önsevişmeyi geçmiş, ne yarıçıplağından bahsediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Hep masajdan oluyo Kaan bunlar, gör öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Sonuna kadar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eleman soyunmadan anne coktan anadan dogma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 keşke benide böle yakalasalarda intikam için facebooka koysalar be pufff ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Annesinin sivil fotoğrafını koyduysa Facebook gibi bir siteye cidden fena sinir yapmış abla. Yalnız ablanın saça çok dikkat, rica edicem. Bana 7 kutu jöle versen yapamam o saçı lan. Double emo gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 milf değil bu my friend's hot mom dfhshsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 oha cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 milf huntah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Adam sendika gibi, anasini yargilamis kizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 cocugun facebooku bulan varmı masaj trickleri alacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar