Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Spunraider said: Fazıl say ya akp'nin adamıdır.Orada burada çıkıp reklam yapmakta,zaferi onceden bildirmektedir ! Yada harbiden ödlektir.Gitsin yolu açık olsun ! Biz halen burdayız ! dedi köyün muhtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 "ülkeyi terk ederim haaaaaaa" diye insanları tehdit eden adamdan cacık olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Ya adam ülkeyi tehdit etmiyor.Sadece kendi düşüncesini söylüyor.Bakın ülke düzelsin yoqsa giderim demiyorki.Sadece gideceğim dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 otu boku savunan yalançı demokratların dinci devrim sonrası ilk topuklayacaklar olduğu es geçilmezse durduk yere fikrini peşin peşin beyan eden bir cumhuriyetçiye bu kadar yüklenilmesi gereksiz.yerim sizin jöntürklüğünüzü şekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eğer bu ülke için sölüyorsan düşünceni, elbet birileri gelir sana dava acar bu işler böle, sende cıkıp" ter ederim üleeeyyn" dersen komik olur, bu ülkede yüzlerce insan ölüm tehditleriyle yaşadı veya öldürüldü fazılsayın sölediklerinden cok daha önemli cok daha büyük şeyler söylediler, sadece kendileri değil aileleri tehlikeye girdi, hiç biri cıkıp "giderim haaaa" demedi, oturup devam ettiler yaptıklarına, veya artık kaldıramıycakları bı noktaya gelince iş o zaman terk ettiler ülkeyi. nedir yanı "ülkeyi terk ederim bak" demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 sanatçılar, insanlara hitap eder ve onlara önderlik eder. fazıl say'da herhangi bir tehtit değil. kendi düşüncesi doğrultusunda, insanların dikkatini bir şeye çekmeye çalışıyor. bu onun yapabileceği birşey. sezen aksu konserleri öncesinde sürekli insanlara öğütler verir, onları belirli konularda elinden geldiğince yönlendirmeye, doğru şeyleri söyleme çalışır. bu da onun gibi. fazıl say için doğru buymuş, onu savunmuş. saygıyla karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Valla benim fikrim degisti. Soyle oturdum bir daha analiz ettim. Eskiden seriat gelcek falan derdim de, seriatin gelecegi yok. Turk milleti bu kadar kaypakken sikilinca bırakacak AKP yi, yeni bir akıma kapılacak. Bu sefer parasiyla, gucuyle AKP li olan milletvekkileri doneklik yapip o partiye gececekler. Gene komur icin oylar satilacak belki, ya da din somurusu yerine baska somuru populer olacak. Su anki gidisat ilimli islam modelinin daha yaygin bir sekilde uygulanan halini ongoruyor. Tehlike belli noktaya geldiginde ordu mudahele eder gibime geliyor. Su anda ordu mudahale etmiyorsa vardir bir bildigi diyorum. Ha peki fa$ist LathSpeLL ve benim gibi tipler neden gitmek istiyorlar? Ben sayayim, gelecegi belirsiz olan, sadece gunu yasayan, aydinlanmaktan ve cagdasliktan uzak,yagmaci ve umursamaz bir toplumda yasamaktansa, gidip daha iyi yasam standartlarina ulasmak istiyorlar. Eskiden kacma bahanemi rejim tehlikesi olarak gorurdum. Ama burada el etek open, onun bunun yalakasi olan bir tip olsaydim ve beni tatmin eden bir refah seviyesine ulassaydim kesinlikle Turkiye'de yasardim.Daha iyi olanaklara sahip olmak icin insanin disarida sansini denemesi kesinlikle bireyci ve rasyonel bir harekettir.Benim dusunceme gore namaz kilarken "suna nasil kazik soksam? Baskasini nasil dolandirsam?" diye dusunmekten cok daha samimidir. Zira deneyebildigim kadar denerim disarida, yapabilecegime inaniyorum. Hayat belki cok daha kazik ve zor olacak, ama sonucta istedigimi elde etmek icin elimden geleni yapacagim. Ha olmazsa diye birsey demiyorum kendime, ama gene de donerim yani buraya yapamazsam, sonucta buranin vatandasiyim. Sokakta turbanla dolasmak ne kadar ozgurlukse, ulkeden daha iyi yasamak icin kendi iradesiyle gitmek o kadar da ozgurluktur, demokrasiye aittir. O yuzden cekip gidenlere vatan millet edebiyati yapmayi birakin derim. Isteyen istedigini yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bu hıncal gerçekten artık galatasarayı yazmayı bıraksa böyle şeyler yazsa yazınca ne güzel yazıyor yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sir said: 80 yıldır rejim pek değişmedi doğrusu, meğer hep faşizmde yaşıyomuşuz =)) komünizm tartışmasına girersek iyice saparız ya, ama komünizmi şeriata tercih ederim tabi ne de güzel olurdu halkların kardeşliği falan.. komunizm halklarin kardesligi degil, yeteneksiz ve sifatsizlarin digerleri ustunden beslenmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hani fasist izya kacicazya tuzukuru monitor delikanlilarina bende yaziyim seneye mezun olucam hep kaymakamlik sinavlarina girmekti hayalim abanir kazanirim diyordum ama biliyorumki hem asker cocugu hemde bu dingillerle farkli dusucnede oldugumdan yazilidan %100 cikarsamda mulakattan gecme sansim %0.5 imamhatipli aciktan kamu yoentimi mezun utipleri aliyorlar paso niye kaliyim burda? salakmiyim ben yatirir parayi masterdan sonra oturma izni veren bir ulkeye atarim kapagi kapasite ve imkanda var kasar doktora yapar kalirim orda liseden bozma universtelerinde en buyuk derdi turban olan bir ulked eegitim gorevlilerinin OSS turkce&matematik testine sokulup ise alindigi bir ulkede isim ne benim fazil sayada yapilan b pek cok gencede bilimi horgor kansere tedavi bulan adama "daha amerikalialr bulmadi sen enreye buluyon" de arastirma imkani sunma bilimde biel hersey torpil ve adamkayirmayla yurusun unievrstedeki egitim gorevline aile kurmayi imkansiz kilan abuk ucretler ode ve OSS den bozma ales le ise al sonra sakalina sacina giysisine karis doktoruna begenmedigin kicikirik yunanistan in verdigi ucretin 1/4 unu verme calisma sartlarini mahfet yetersiz hastanelerde gunde 3242352 tane hastayla bogustur ogretmenine aclik sinirinin ustune cikabilicegi bir maas verme ek is yapmaya mecbur birak ogretmenkocasi&karisi evi gecindirmiyorsa surum surum surunsun up tis up tis muzikle allah cezani versin beni terk ettin lanet olsun sarkilari soyliyene sanatci de gercek sanatciyi horgor mustehcen diye sanat eserlerine saldir heykeltrasi ressami kacir binbir sansurle kitap yazmayi zorlastir, muhalif her yazari mahkemeye ver ondan sonra gencler niye kalmiyor, bu beyin gocunu niye onliyemiyoruz de gitmek istiyene de kaciyor vatan haini de gecin efendim bu isleri kalana pislik muamelesi yaparsaniz tabiki gidicek ama bu iktidarin ozgurluk esitlik ve demorkasi anlayisi sadece kendi yandaslarini kapsiyor kiz olsam turbani takar kalirdim valla kolay olay bir agliyorsun basbakan evinden ariyor ole bi ulke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Armut piş, ağzıma düşçüler gitsin; biz kalanlar işleri düzeltince geri gelsinler istiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pwnbot said: sir said: 80 yıldır rejim pek değişmedi doğrusu, meğer hep faşizmde yaşıyomuşuz =)) komünizm tartışmasına girersek iyice saparız ya, ama komünizmi şeriata tercih ederim tabi ne de güzel olurdu halkların kardeşliği falan.. komunizm halklarin kardesligi degil, yeteneksiz ve sifatsizlarin digerleri ustunden beslenmesidir. +BIRMILYARBESYUZÜÇ her zaman düşündüğüm şeyi dile getirmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 huun said: Armut piş, ağzıma düşçüler gitsin; biz kalanlar işleri düzeltince geri gelsinler istiyorlarsa. Türkiye'de düzeltilecek bir is kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Herşey düzeldi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kime gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Penguenin geçen haftaki sayısının patates baskısı bölümünde fazıl sayın haberi ile ilgili çok güzel bi yorum yapılmış hemen paylaşıyorum "batan gemiyi ilk fareler terk eder"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Fazıl Say'ı seversin sevmezsin, ama Türkiye dendiğinde dünyada onların aklına gelen isimlerden biri.Peki o fare ise biz ne oluyoruz, söylersen sevineceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Adam ister gider ister kalır, Türkiye'yi beğenmek zorunda mı adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 pwnbot said: sir said: 80 yıldır rejim pek değişmedi doğrusu, meğer hep faşizmde yaşıyomuşuz =)) komünizm tartışmasına girersek iyice saparız ya, ama komünizmi şeriata tercih ederim tabi ne de güzel olurdu halkların kardeşliği falan.. komunizm halklarin kardesligi degil, yeteneksiz ve sifatsizlarin digerleri ustunden beslenmesidir. Bu kadar kolaydı dimi bir cümleyle özetledik komünizmi.Bende o zaman kapitalizm asalakların mirasları sayesinde akıllı insanları sömürdüğü rejim derim. Paticiktede bir çok insan seçim sonrasında terketmek lazım bu ülkeyi dedi , sinirle verilen ilk tepkidir bu çok da doğaldır fazıl say hala bu ülkede olduğu içinde fare değildir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 SturmVogel said: Fazıl Say'ı seversin sevmezsin, ama Türkiye dendiğinde dünyada onların aklına gelen isimlerden biri.Peki o fare ise biz ne oluyoruz, söylersen sevineceğim Türkiyeyi çok seviyo olsa giderim ederim edemez.Bu ülkeyi,bu vatanı sevenler koşulsuz sever.Mehmetçik doğuda bu ülkeyi sevdiği için savaşıyo "yok yaa bu ülkeden bişi olmaz yobaz oldu herkez neyse Atatürk'e de yazık oldu dağılcak ülke"diyip silahını orda bırakıp gidebilirde ama dimi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sawer said: pwnbot said: sir said: 80 yıldır rejim pek değişmedi doğrusu, meğer hep faşizmde yaşıyomuşuz =)) komünizm tartışmasına girersek iyice saparız ya, ama komünizmi şeriata tercih ederim tabi ne de güzel olurdu halkların kardeşliği falan.. komunizm halklarin kardesligi degil, yeteneksiz ve sifatsizlarin digerleri ustunden beslenmesidir. +BIRMILYARBESYUZÜÇ her zaman düşündüğüm şeyi dile getirmişin. Dediğiniz doğru ise sizin için çok iyi. Başkaları üzerinden beslenir gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Eğer bir yerde yaşamsal amentülerinizin sarsılmaya başladığını görürseniz, ve gitseniz, kim sizi fare olmakla suçlayabilir? Konu Dışı kısmı ülkenin dört nala nereye gittiğine dair ibret tabloları ile dolu, birkaçını okumanız kafidir. Eğer "yok be ülke iyiye gidiyor, gitmek isteyen de faredir.ülkesini seven kalır burada" diyorsanız, yoktur size sözüm. Gitmekten bahsetmek zorunda kalmaya dek düşenleri değil de onları , bu ülkeyi 2-3 senede bu hale getirenleri kafanızda yargılamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Batan gemi, kaçan fareler Orhan Pamuk'ta patlıyor bence :) Fazıl Say henüz gitmedi diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 FAZIL SAY İLK DEMEÇ "SOKARIM BÖYLE ÜLKEYE IM OUT" FAZIL SAY İKİNCİ DEMEÇ "ONLARA TESLİM OLACAK DEĞİLİZ" Sanatçı burda, ilk demeci dikkatleri üzerine çekmek için, ikinci demeci asıl anlatılmak isteneni vurgulamak için kullanmıştır. Niye gidio ülkeden gitmesin bık bık yazmayın artık yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 fetullah faredende asagilik bir canli oluyor ulkeyi terkettigi icin sevdim ben bu zihniyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar