Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kumpir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

korktuğum adam yukardaki videoda 1:21 de var. çokta haksız değilmişim korkmakta. birde gemi yüzdürmeyi oynayanlar salak gibi gelirdi bana. o kadar atari ve değişik oyun var parayı ona veriyorlar derdim.

Mesaj tarihi:
On 29.08.2021 at 20:16, Mal dedi ki:

korktuğum adam yukardaki videoda 1:21 de var. çokta haksız değilmişim korkmakta. birde gemi yüzdürmeyi oynayanlar salak gibi gelirdi bana. o kadar atari ve değişik oyun var parayı ona veriyorlar derdim.

hahah abi cidden uğursuz bir görünümü varmış ?

Mesaj tarihi:

çok zevkliydi tüfekle ateş edip enteresan şeyler yaptırmaca mevzusu.

keşke hiç kapanmasaydı, kimbilir oradaki aletler hangi çöplüğe atıldı unutulup gidildi.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

yaaa dreamland videolari mahvetti beni, ne gunlerdi ya... her cumartesi dedem dreamland'e gotururdu, cikista yavru oyuncaktan bi seyler alip sonra, ya crepe'de kumpir yerdik ya aciktimda bi seyler ya da cankaya lokantasinda doner... 30 sene olmus neredeyse inanilmaz

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
1 dakika önce, prodigy dedi ki:

yaaa dreamland videolari mahvetti beni, ne gunlerdi ya... her cumartesi dedem dreamland'e gotururdu, cikista yavru oyuncaktan bi seyler alip sonra, ya crepe'de kumpir yerdik ya aciktimda bi seyler ya da cankaya lokantasinda doner... 30 sene olmus neredeyse inanilmaz... 

bi de at yarisi vardi top lari delige sokarak ilerledigin, o da cok zevkliydi

*mesaj editlicem diye kendimi alintilamisim ?

prodigy tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...