Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tuvalet sorunsalı

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

kucukmu buyukmu diye sorarlar

kucugu her yere yapilir osrn degilde buyugu sorun

bi defa ev disinda girilen tuvaletlerde kagit olmaz ve millet genelde kapak kapali filan iser yerler cislidir filan iyyyk

bir evde bide orduevlerinde girebiliyorum (evdekinden temiz oluyor orduevi lol, yikama robotu var bazi yerlerde dugmeye basiyorsun saldir suldur kapagi yikiyor, onun olmadigi yerd eotomatik su klozet kagitlarindan geciren makina var girince temiz seyi ckeiyorsun yada en kotu yerd ebile duvarda oluyor o kagitlardan)

hatat bir defa gameboyla harbiye orduevi tuvaletine girmisim kucukken oyle bir kaptirmisimki 1.5 saat olmus asker dayandi kapiya bir sorun filanmi var diye ehaha
orduevi tuvaletinde super mario land 2 bitirmistim

simdi DS im var tuvalete kapagi attigimda en az 1 saat ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cüsseyle alaturka tuvaletin içine düşerim kesin. Arkadaşımın kuzeni askerden döndü geçen sene ya da 2 sene önce sanırım, hatırlamıyorum da, bazı hanzo tipler ayağını yıkamak için alaturka deliğine sokuyorlarmış falan, ne kadar doğru bilemem.

Evden başka biryerde sıçamıyorum, işerim de sıçamam kesinlikle. Küçüklükten beri devam ediyor bu takıntı. Ha birde şey var ki o su çubuğu artık ne denir bilmiyorum da, tam yıkayamazsam rahat edemiyorum.

Yurtdışında o da yok işte, düşünün halimi, ben gideyim yeterince iğrenç oldu sdfs.

Edit : İmla.
Sosyal ağlarda paylaş

her yere sıçabilirim. hatta o kadar ki başka bi eve gidince sıçasım yoksa bile geliyor ve sıçıyorum. bazen ideolojik olarak özellike gidip armadaya sıçıyorum "sıçarım lan emperyalizminize diye" çok rahatlatıcı oluyo. bi beceririm diyip başka şeyler yapmak var tabi de kasıyo o
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken yanlış hatırlamıyorsam ATV de Şok diye bir program çıkardı. Onda Pasamet die bişi göstermişlerdi. Böyle alafrangada oturan adamın kıçını yemiş falan. Hatta deney yapıyorlardı. Böyle tavuğu tuvalete sokuyorlardı ipne. Tabii ölü tavuk. Banvit tavuk... Sadece ipi kalıyordu. Tavuğu yemiş yani hayvan. Ben onu izlediğimde 6-7 yaşındaydım. 10 yaşına kadar aynı alaturka gibi üstüne çıkardım.

OHAAAAAAA!!! Bu kadar detaya gerek yoktu ya neyse ^^ . Ama ATV ye dava aşasım geliyorda 18 yaşından büyükler içindi program ben suçluydum bu konuda.

Neyse ev dışında bende yapamam yapmak zorunda kalmadıkça. Ama işte eve yakın bir yerse örneğin yarım saat mesafe ya da şehirlerarası otobüsteysem eve kadar tutarım.

Ya neyse bu boka sarıyor gibi susayım ben bir an önce ^^ .
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:
Küçükken yanlış hatırlamıyorsam ATV de Şok diye bir program çıkardı. Onda Pasamet die bişi göstermişlerdi. Böyle alafrangada oturan adamın kıçını yemiş falan. Hatta deney yapıyorlardı. Böyle tavuğu tuvalete sokuyorlardı ipne. Tabii ölü tavuk. Banvit tavuk... Sadece ipi kalıyordu. Tavuğu yemiş yani hayvan.

ahsuahua bunu hatırlıorum süper eğlenceli bişeydi, korcan karar tavuğu sarkıtıyodu bi anda içeri çekip yiyodu puahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...