tellos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 tuvalette 3310 ile snake oynarsan her ortamda giderin var bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Alcadras said: öss zamanı geometri test kitabımı almadan girmezdim tuvalete. az çember çözmedim, alan hesaplamadım. :D ahuaha adam konsepte uygun sorular çözüomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 afferim tam benim konu evet ben evdeki tuvaletten başka tuvalet kullanamam tiksinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 aynen ben de, hatta dün heralde bi 10 yıldan sonra falan ilk kez mecbur kaldım, altıma etmek üzereydim ve ev 2km uzaktaydı ehue. neyse ki temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kucukmu buyukmu diye sorarlar kucugu her yere yapilir osrn degilde buyugu sorun bi defa ev disinda girilen tuvaletlerde kagit olmaz ve millet genelde kapak kapali filan iser yerler cislidir filan iyyyk bir evde bide orduevlerinde girebiliyorum (evdekinden temiz oluyor orduevi lol, yikama robotu var bazi yerlerde dugmeye basiyorsun saldir suldur kapagi yikiyor, onun olmadigi yerd eotomatik su klozet kagitlarindan geciren makina var girince temiz seyi ckeiyorsun yada en kotu yerd ebile duvarda oluyor o kagitlardan) hatat bir defa gameboyla harbiye orduevi tuvaletine girmisim kucukken oyle bir kaptirmisimki 1.5 saat olmus asker dayandi kapiya bir sorun filanmi var diye ehaha orduevi tuvaletinde super mario land 2 bitirmistim simdi DS im var tuvalete kapagi attigimda en az 1 saat ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ciddi sorunlar yaşatıyor ama 1 saat oturursan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 ayak uyuşması en başta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Alaturka haric hepsinin agzina s.carim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 alaturkada yapmak imkansız gibi görünüyor bana. o pozisyonda, kabızsan uzun süre durmak, ayrıca dengede durmak. bi de ıkınabilmek o anda. çok yetenek gerektiriyo arkadaşım o. ben rahat yapmayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 alaturkada yapmaktan ben de nefret ediyorum, nası rahat ediyolar anlamıorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bu cüsseyle alaturka tuvaletin içine düşerim kesin. Arkadaşımın kuzeni askerden döndü geçen sene ya da 2 sene önce sanırım, hatırlamıyorum da, bazı hanzo tipler ayağını yıkamak için alaturka deliğine sokuyorlarmış falan, ne kadar doğru bilemem. Evden başka biryerde sıçamıyorum, işerim de sıçamam kesinlikle. Küçüklükten beri devam ediyor bu takıntı. Ha birde şey var ki o su çubuğu artık ne denir bilmiyorum da, tam yıkayamazsam rahat edemiyorum. Yurtdışında o da yok işte, düşünün halimi, ben gideyim yeterince iğrenç oldu sdfs. Edit : İmla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 AUAHAHAHA kırk yıllık taharet musluğuna su çubuğu mu dedin şimdi sen?!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 SU ÇUBUĞU!!! yalnız taharet musluğunun yokluğu gerçekten büyük bi sorun, o rahatlı, ferahlık, temizlik duygusu dünyalara bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 alttan döte püskürten su çubukları var o tuvaletler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 her yere sıçabilirim. hatta o kadar ki başka bi eve gidince sıçasım yoksa bile geliyor ve sıçıyorum. bazen ideolojik olarak özellike gidip armadaya sıçıyorum "sıçarım lan emperyalizminize diye" çok rahatlatıcı oluyo. bi beceririm diyip başka şeyler yapmak var tabi de kasıyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tuvalet kağıdı olmadan asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bende de spastik kolon falan var, yarım saatten fazla durmam gerekiyo bazen. askerde falan ne bok yiyeceğim bilmiyorum (ironiye gel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 forgiver said: tuvalet kağıdı olmadan asla katılıyorum... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bilkent b binasının tuvaletleri 5 yıldızlı otel tuvaleti gibi şerefsizim. insanın sıçtıkça sıçası geliyor da ben yapamıyorum, arkadaşlar anlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sigaraya başlamadan önce ben de yapamazdım. potansiyel kaka getireci sigara sağolsun yendim ben bu özelliğimi. artık her yere sçabiliyorum çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Laraken said: AUAHAHAHA kırk yıllık taharet musluğuna su çubuğu mu dedin şimdi sen?!!111! Ne bileyim ya açıp bakmadım hiç götümü ferahlatan yıkayan ilahi şey neymiş diye ahahsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayatta yapamam hele çadırlı bi yere gitti isem kaç gün ordaysam yapamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Taharet Musluğu nedir bilmeyenler için tanıtıcı video: http://www.youtube.com/watch?v=Qcp4Sm-bEj4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Küçükken yanlış hatırlamıyorsam ATV de Şok diye bir program çıkardı. Onda Pasamet die bişi göstermişlerdi. Böyle alafrangada oturan adamın kıçını yemiş falan. Hatta deney yapıyorlardı. Böyle tavuğu tuvalete sokuyorlardı ipne. Tabii ölü tavuk. Banvit tavuk... Sadece ipi kalıyordu. Tavuğu yemiş yani hayvan. Ben onu izlediğimde 6-7 yaşındaydım. 10 yaşına kadar aynı alaturka gibi üstüne çıkardım. OHAAAAAAA!!! Bu kadar detaya gerek yoktu ya neyse ^^ . Ama ATV ye dava aşasım geliyorda 18 yaşından büyükler içindi program ben suçluydum bu konuda. Neyse ev dışında bende yapamam yapmak zorunda kalmadıkça. Ama işte eve yakın bir yerse örneğin yarım saat mesafe ya da şehirlerarası otobüsteysem eve kadar tutarım. Ya neyse bu boka sarıyor gibi susayım ben bir an önce ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Thaumiel said: Küçükken yanlış hatırlamıyorsam ATV de Şok diye bir program çıkardı. Onda Pasamet die bişi göstermişlerdi. Böyle alafrangada oturan adamın kıçını yemiş falan. Hatta deney yapıyorlardı. Böyle tavuğu tuvalete sokuyorlardı ipne. Tabii ölü tavuk. Banvit tavuk... Sadece ipi kalıyordu. Tavuğu yemiş yani hayvan. ahsuahua bunu hatırlıorum süper eğlenceli bişeydi, korcan karar tavuğu sarkıtıyodu bi anda içeri çekip yiyodu puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar