Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Duke Nukem Forever Teaser Cikti!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya anlamıyorum bunlar nasıl bi firma? para nereden geliyo bunlara? yoksa 3drealms dediimiz oluşum artık bi firma değil de sadece 2-3 tiplemenin haftasonu eğlencesi falan mı :D alala. teaser kodular yine, e iyi de adam gbi oyun görüntüsü yok. hatta oyun görüntüsü yok. ne bu şimdi, amacınız ne ulan:D
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Abarmış kasları görünce iyice tiksindim, o nedir öyle? :)o

e duke nukem zaten bodybuilder vücutludur,
sen ne bekliyordun ki?
gordon freeman gibi bişi mi?
Mesaj tarihi:
çıkmasın, dilimize deyim olarak yerleşmişti, yeni laflar hazırlamak zorunda kalıcaz. ayrıca bu kadar sene sonra crysisX10 grafikler, ilk oyunX10 senaryo, über oynanabilirlik bile yapsalar beklentileri karşılayamayacaklarının farkındalardır sanırım.
Mesaj tarihi:
Herşey grafik değildir. Ayrıca henüz ortada bir teaser var. Oyunun nasıl olacağı hakkında en ufak ipucu yok. 2001'de SS'ler geride kaldı, oyunun motoru değişti. Neler olduğu belli değil.

Yargılamadan evvel beklemek gerek.
Teaser'ı eleştirirsem Duke biraz zayıflamış gibi geldi, daha iri gibiydi :D.
Mesaj tarihi:
Duke Nukem II diye aratınca google'dan çıktı valla. 1 de olabilir. İkisi arasında 2 sene var zaten, benziyorlar baya. İkisini de bitirmiştim de, screenshot'a bakıp hangisi olduğunu söyleyemiyorum. :)

Edit: Yukardaki linkteki ss'ye baktım da şimdi. Arayüz farklı. Bu yukardaki koyduğum 1'miş.
Mesaj tarihi:
yalnız duke nukem 3d de quake'in 3d motoruna karşı 2,5d haliyle durabilmişti. crysis gibi olmasa grafikleri gene yarışır, yapmadığı şey değil. B)-
Mesaj tarihi:
Mirage said:
Teyt ne güzel günlerdi. Biz sağa sola baktıkça eşyalar da etrafında dönerek yüzünü bize dönerdi. :)

uzun süreli oyunlardan sonra mide bulantısıda ardından gelirdi :D
Mesaj tarihi:
eskiden oyunlarda oyuncuya saygı vardı, ne bu böle artık yok efendim oyundaki npcler bizim dışımızdada hareket edicekmiş artık yok onlarında hayatları varmış.

nıt nıt nıt
  • Yeni Oluştur...