Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 yuce rabbim bize bu gunleride gosterdinya !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Abarmış kasları görünce iyice tiksindim, o nedir öyle? :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 12 sene mi oldu? Dile kolay sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 +2 gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 fps bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ya anlamıyorum bunlar nasıl bi firma? para nereden geliyo bunlara? yoksa 3drealms dediimiz oluşum artık bi firma değil de sadece 2-3 tiplemenin haftasonu eğlencesi falan mı :D alala. teaser kodular yine, e iyi de adam gbi oyun görüntüsü yok. hatta oyun görüntüsü yok. ne bu şimdi, amacınız ne ulan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 görüntü berbat. eğer teaser daki görüntü kalitesinde ise oyun bence iğrenç. beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 pekaziz said: Abarmış kasları görünce iyice tiksindim, o nedir öyle? :)o e duke nukem zaten bodybuilder vücutludur, sen ne bekliyordun ki? gordon freeman gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Duke abinin yeri ayrıdır her türlü oynarım çıkarsa tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Teaser 4 sene önce yapılmış gibi. Dağ fare doğurdu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Bende hiç sevemedim nedense. O değilde bu kadar bekleme,erteleme,motor değişikliği derken son ss leri 2001 yılından kalma oyunu nasıl beğendirecekler çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 çıkmasın, dilimize deyim olarak yerleşmişti, yeni laflar hazırlamak zorunda kalıcaz. ayrıca bu kadar sene sonra crysisX10 grafikler, ilk oyunX10 senaryo, über oynanabilirlik bile yapsalar beklentileri karşılayamayacaklarının farkındalardır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Herşey grafik değildir. Ayrıca henüz ortada bir teaser var. Oyunun nasıl olacağı hakkında en ufak ipucu yok. 2001'de SS'ler geride kaldı, oyunun motoru değişti. Neler olduğu belli değil. Yargılamadan evvel beklemek gerek. Teaser'ı eleştirirsem Duke biraz zayıflamış gibi geldi, daha iri gibiydi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 kollar cok şişmi, o yuzden en boy kısa göüzküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 I've got balls of steel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Yeni duyumlara göre Duke Nukem Forever 2 boyutlu bir platform oyunu olarak çıkacakmış. Bknz: Duke Nukem 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 o senin screenshot koyduğun Duke Nukum yani ilk oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Duke Nukem II diye aratınca google'dan çıktı valla. 1 de olabilir. İkisi arasında 2 sene var zaten, benziyorlar baya. İkisini de bitirmiştim de, screenshot'a bakıp hangisi olduğunu söyleyemiyorum. :) Edit: Yukardaki linkteki ss'ye baktım da şimdi. Arayüz farklı. Bu yukardaki koyduğum 1'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 yalnız duke nukem 3d de quake'in 3d motoruna karşı 2,5d haliyle durabilmişti. crysis gibi olmasa grafikleri gene yarışır, yapmadığı şey değil. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Teyt ne güzel günlerdi. Biz sağa sola baktıkça eşyalar da etrafında dönerek yüzünü bize dönerdi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 duke nukem 3d deki en favori mekanınız neresiydi diye sorsam? benimki bar sahnesi. dansçılar,müzik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mirage said: Teyt ne güzel günlerdi. Biz sağa sola baktıkça eşyalar da etrafında dönerek yüzünü bize dönerdi. :) uzun süreli oyunlardan sonra mide bulantısıda ardından gelirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eskiden oyunlarda oyuncuya saygı vardı, ne bu böle artık yok efendim oyundaki npcler bizim dışımızdada hareket edicekmiş artık yok onlarında hayatları varmış. nıt nıt nıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 off para verip kadınların göğüslerini açtırırdık be hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar