Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Big Bang Theory (2007) - CBS

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Llama said:

abi bu yogo yada jimnastik her neyse
penny nini memeler bu kadar büyükmüydü ya

google keywords: sports bra, yoga underwear

bir de kişiselde her threadde playboy kesiliyorsunuz, sorsak bir esnaf lokantasında sütyen açmamışsınızdır, açtım diyeniniz de tatava
Mesaj tarihi:

spo

*sheldon'ı iyice saçma bir role koydular yanlız, adam fiziği bırakıp dizinin güzin ablası kesildi,.
*Raj Amy atışması çok iyiydi...=)
*ben bernadette'in diğer comic bookstore'daki çocuğu beğeneceğini ve kur yapacağını düşünmüştüm, şaşırttı=)
*Penny'de artık bir oyuncu olsun ama yaw..en azındna güzel kız foto modellik yapsın yani dizinin tutarlılığı açısından, hatta leonard'da kıskansın..."evlen lan benle" desin...sonra dizi bitsin ahaha
*ayrıca evet sporcu sütyenleri kat kat sünger ve lastik bulundurur sporcu rahat etsin diye, bu sebeble de olağandan iri durur göğüsler.

Mesaj tarihi:
Tori said:

Llama said:

abi bu yogo yada jimnastik her neyse
penny nini memeler bu kadar büyükmüydü ya

bir de kişiselde her threadde playboy kesiliyorsunuz, sorsak bir esnaf lokantasında sütyen açmamışsınızdır, açtım diyeniniz de tatava

zeper said:

*ayrıca evet sporcu sütyenleri kat kat sünger ve lastik bulundurur sporcu rahat etsin diye, bu sebeble de olağandan iri durur göğüsler.

allam yaleppim cahil kaynıyor la ortalık...

Mesaj tarihi:
hakket cahil kayniyor sunger nedir ahah. spor sutyen modelleri adi ustunde spor yaparken giyilmesi icin tasarlandigindan hoplayip ziplarken gogsun sacma sapan hareket etmesini onluyor.
Bunu da en iyi sirta gomercesine bastirarak yapiyor.
Mesaj tarihi:
Bir de böyle ayrıntılı ayrıntılı yazmış kat kat sünger ve lastik bulundurur diye, o ne abi, siz mata sarınıp spor yapıyorsanız hata yapıyorsunuz, mat yerde duracak, siz üstünde tepişeceksiniz.
Mesaj tarihi:
Tori said:

nerede açmadıklarımı saysam daha az liste olur
  • Yeni Oluştur...