CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bence birkaç bölüm sonra o asansorun Sheldon yada Leonard tarafından bir deney sırasında heba edildiğini öğrenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 İlk posttaki video çok süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Penny, kadinim ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 nasıl bu kadar hızlı internete düşüyor merak ediyorum ya. 13 yayınlandı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Rip edip koyuyorlar hemen. 30 dk lık bir ara oluyor genelde amam sanırsam oda rip suresi. Bu adresten yayın zamanını takip edebilirsin. Sevdiğin dizeleri listeye girersen. :) Aynı zamanda bütn izlediğin dizi episodelarını işaretlersen dizi izlemeye ne kadar zaman harcadığını sölüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 abiii cok iyiymis bitirirm yarin aksama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Erkenden final yapmislar ya, keyifle izliyordum. Sardi acaip, Howard ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ahaha abi of i was working with luminous fish and i though hey... loom. sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 İlk üç bölümü izledim ama dayanamadım diziye :( (3 bölüm izlemek dizi hakkında bir kanıya varmak için az ama ızdırap gibi geldi yaw) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 mükemmel bi dizi. 1. sayfada bahsettiğim dersten kaldığıma değen bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ya ingilizcesi çok ağır bu dizinin =( ilk bölümü altyazılı sonraki iki bölümü altyazısız izlemiştim, sonra 2 ve 3üncü bölümleri tekrar altyazılı izledim ve nekadar anlamamış olduğumu anladım. oyüzden 3üncü bölümde kaldım =( hayırsever biriniz çevirse ya bölümleri =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Çevrilmekle olmaz bu dizi. Sadece ingilizce de değil, ingilizce "nerd" dizisi bu. Senin agır dedigin seylerin cogu nerd terimi göndermeler ve kelime oyunları zaten çevirsek anlamı kalmayacak ki :) Yani normal bir Amerikalı diziyi izlerken zorlanıyor anlamakta; senin zorlanman çok normal ( ben de yarısını anlamadım ama anlayınca gülmekten ölüyorum ). - At least i don't make up 26 dimensions to prove my theories - Oh right, but they all exist - In which universe? - In all of them, that's the point :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bence dizinin yarısını abddekiler bile anlamıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 aga hem fizikçiyim hem nerdüm gayet net anlıyorum :D ve yarılıyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 How can I be a gynecologist? I can barely look a woman in the eye! HAHAHAH HARİKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Bi an önce gelse 2. sezon da görsek yaa :) Ben de baş ucuma masa lambası niyetine portatif batman projektörü istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çok takdir ettiğim bi dizi :) Baya ilginç bir kitleye hitab ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 offfff süpermiş ya 17 bölümü 2 oturuşta izledim hakikaten süpermiş. yardı geçti adamalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 gercekten komikti ya. ben cok begendim. sheldon hasta oldugu bolum favorim. Code: Milky Green sdafas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Başlarda bayıp bırakmayın çünkü son 4-5 bölüm bayağı iyi. Dizi sonlara geldikçe komikleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Ilk sezon kac bolum 11 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 cok iyi bi dizi sheldon i hic sevmiyorum gerci ben, bizim okul oyle tiplerle dolu oldugu icin olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 DiadanLocke said: Ilk sezon kac bolum 11 mi? 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 sezon 2 hakkinda bilgisi olan varmi. gelicekmi? gelicekse ayni kadromu ? (useniyorum aramaya, bide post olsun sfdas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 2. bolumunden beri takip ediyorum, en az How I met your mother serisi kadar guzel bir tv serisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar