adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Adamın biri..: ne yapıcan yılbaşında hatun: ewdeym Adamın biri.. : nie? hatun: hiiç ewdeym yani, Adamın biri..: çıkalım dışarı? hatun: yook ya bn bzmkilrle olym Adamın biri.. : sıkılmıyomusun lızım:D Adamın biri..İstanbuLda yaşamak bir sanattır.. : kızım* hatun: ztn izn wermzler seneye fln raat raat ckrm gerek yok smdi hatun: nie sıkılymki ailemle Adamın biri.. : ben sıkılırım valla hatun: yok bn hc sklmıorm dsrda olursam aklm klck Adamın biri.. : nerde aklın kalcak? hatun: ewde Adamın biri.. : o nie? hatun: e her yılbsnda onlrlym ben Adamın biri.. : acaba girdiler mi girmediler mi merak edersin tabi hatun: blki 12den önce ckrm bi ara blmıorm yeni yıla onlrla grnye alşmşm Adamın biri.. : pardon hatun eski sevgilim numara yapmıyo böle genelde ama biraz abartmış sanki varmı böyle başka bişi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 seneye nie rahat cıkıo ben bunu anlamadım... evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bende yilbasina girmek istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bilmiyorum sanırım bu sene yılbaşına nasıl girilir onu öğretcek seneye rahat edicek :D hep böyleydi de bu abartı geldi bana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: Adamın biri.. : acaba girdiler mi girmediler mi merak edersin tabi ahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eööö ailesiyle girmek istemiş abartilcak durum yok ama biraz "saflik" var arkadasimizda, selamlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yılbaşlarından falan nefret ediyorum! dasaaa "the grinch" emilian ciddiyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 dory said: biraz "saflik" ne birazı ya yapma etme ya dahası olamaz herhalde bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kıza linki attım neden public ortamda msn konuşmalarımızı yayınlıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu beni gerçekten üzdü:( yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sesli harfler böyle miydi azizim eskiden? hepsi yaşıyordu. buralar hep sesli harfti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Laraken said: sesli harfler böyle miydi azizim eskiden? hepsi yaşıyordu. buralar hep sesli harfti zamanında. AaZuuahhahah! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 böyle kızım olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Birilerinin, bir yerde, bir vakit, böyle bir kızı var. Konuşmalarımıza dikkat edelim. Kız ya iyi aile kızı ya da seni başından atmak için kendini anne kuzusu karakterine sokmaktan bile çekinmiyor. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bi gariplik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 evet birden fazla gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cok var abi bildiğin insna işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 özel plan hayatta yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Kesinlikle said: O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: O derece. soğukmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bizim apt den cikinca hemen solda riza abi var bakkal,o da boyle ayni sekil tribal,sakiz istiyorum sol dislerinle cignersen veririm diyor,ekmek istiyorum pasta vereyim diyor(bi de kulturlu bak laf sokuyo aklısıra),ayni kisi olmasin ?hatun derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Xaenin said: Birilerinin, bir yerde, bir vakit, böyle bir kızı var. Konuşmalarımıza dikkat edelim. Kız ya iyi aile kızı ya da seni başından atmak için kendini anne kuzusu karakterine sokmaktan bile çekinmiyor. O derece. konuşmasına dikkat etmiyen birini görmedim ben ve kız beni başından atmak için daha güzel yöntemler kullanıyo bu doğal hali yani sen feci salladın.o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Cuce said: said: O derece. soğukmuş senin esprin kadar degil cuce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 olaydaki garipliği anlayamadım senin bunu buraya koyman daha garip geldi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bu tip dialoglara şaşılıp konu mu açılıyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar