adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Adamın biri..: ne yapıcan yılbaşında hatun: ewdeym Adamın biri.. : nie? hatun: hiiç ewdeym yani, Adamın biri..: çıkalım dışarı? hatun: yook ya bn bzmkilrle olym Adamın biri.. : sıkılmıyomusun lızım:D Adamın biri..İstanbuLda yaşamak bir sanattır.. : kızım* hatun: ztn izn wermzler seneye fln raat raat ckrm gerek yok smdi hatun: nie sıkılymki ailemle Adamın biri.. : ben sıkılırım valla hatun: yok bn hc sklmıorm dsrda olursam aklm klck Adamın biri.. : nerde aklın kalcak? hatun: ewde Adamın biri.. : o nie? hatun: e her yılbsnda onlrlym ben Adamın biri.. : acaba girdiler mi girmediler mi merak edersin tabi hatun: blki 12den önce ckrm bi ara blmıorm yeni yıla onlrla grnye alşmşm Adamın biri.. : pardon hatun eski sevgilim numara yapmıyo böle genelde ama biraz abartmış sanki varmı böyle başka bişi yaa
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 seneye nie rahat cıkıo ben bunu anlamadım... evt
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bilmiyorum sanırım bu sene yılbaşına nasıl girilir onu öğretcek seneye rahat edicek :D hep böyleydi de bu abartı geldi bana biraz
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 said: Adamın biri.. : acaba girdiler mi girmediler mi merak edersin tabi ahhahahahah
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 eööö ailesiyle girmek istemiş abartilcak durum yok ama biraz "saflik" var arkadasimizda, selamlar ;)
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 yılbaşlarından falan nefret ediyorum! dasaaa "the grinch" emilian ciddiyim..
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 dory said: biraz "saflik" ne birazı ya yapma etme ya dahası olamaz herhalde bunun
Jandor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 kıza linki attım neden public ortamda msn konuşmalarımızı yayınlıyor diyor.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu beni gerçekten üzdü:( yıh yıh
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sesli harfler böyle miydi azizim eskiden? hepsi yaşıyordu. buralar hep sesli harfti zamanında.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Laraken said: sesli harfler böyle miydi azizim eskiden? hepsi yaşıyordu. buralar hep sesli harfti zamanında. AaZuuahhahah! (tu)
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Birilerinin, bir yerde, bir vakit, böyle bir kızı var. Konuşmalarımıza dikkat edelim. Kız ya iyi aile kızı ya da seni başından atmak için kendini anne kuzusu karakterine sokmaktan bile çekinmiyor. O derece.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bizim apt den cikinca hemen solda riza abi var bakkal,o da boyle ayni sekil tribal,sakiz istiyorum sol dislerinle cignersen veririm diyor,ekmek istiyorum pasta vereyim diyor(bi de kulturlu bak laf sokuyo aklısıra),ayni kisi olmasin ?hatun derken ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Xaenin said: Birilerinin, bir yerde, bir vakit, böyle bir kızı var. Konuşmalarımıza dikkat edelim. Kız ya iyi aile kızı ya da seni başından atmak için kendini anne kuzusu karakterine sokmaktan bile çekinmiyor. O derece. konuşmasına dikkat etmiyen birini görmedim ben ve kız beni başından atmak için daha güzel yöntemler kullanıyo bu doğal hali yani sen feci salladın.o derece
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Cuce said: said: O derece. soğukmuş senin esprin kadar degil cuce :)
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 olaydaki garipliği anlayamadım senin bunu buraya koyman daha garip geldi hatta
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Bu tip dialoglara şaşılıp konu mu açılıyor yahu?
Öne çıkan mesajlar