Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 20 aralık son gün aslında daha önceden başlık açsaydım daha iyi olurdu..bagış için kurban kesmeyi düşünenler , mehmetçik için en gerekli günlerde 1 kez daha düşünsünler istedim.Yaşı küçük olan arkadaşlarda ailelerine çıtlatabilirler. 230 milyon cok cüzzü bir rakam, isterseniz kesimsizde bagış yapabiliyorsunuz direk buradanda. abartmak istemiyorum ama orjinal oyunlara 50 50 mmo oyunlara 20 20 bayılan bizler bir kerede dönüp mehmetcige yardımda bulunabiliriz. https://www.mehmetcik.org.tr/onlinebagis/bagis_kurban.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yardımda bulunmak için diger seçenekler (nakit-etf vs) http://www.mehmetcik.org.tr/index.php?Page=Duyurular&DuyuruNo=100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Abi hani laiktik??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tarikatları zengin etmeyinde , cocuk esirgeme kurumu vesaire de olur ,malum ordu dan nefret ediyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 +rep kurban bağışlicak duruma gelmedim ama tatillerde fln haftalığımı gönderiyorum hala:) + laiklikle ne alaka? + BU FAALİYETTEN ELDE EDİLEN GELİR; VATANIMIZIN VE ULUSUMUZUN GÜVENLİĞİ, HUZURU VE REFAHI İÇİN CANLARINI HİÇE SAYARAK ŞEHİT OLAN VEYA HERHANGİ BİR NEDENLE HAYATINI KAYBEDEN MEHMETÇİKLERİMİZİN BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI YAKINLARI İLE GAZİ VE ENGELLİ MEHMETÇİKLERİMİZE SOSYAL VE EKONOMİK DESTEK SAĞLAMAK, ÇOCUKLARINA ÜNİVERSİTE SEVİYESİ DAHİL ÖĞRENİM YARDIMINDA BULUNMAK AMACIYLA KULLANILMAKTADIR. vakıf bu bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 huun said: Abi hani laiktik??? ayıp ediyorsunuz başka birşey degil. mehmetçik vakfı aldıgı yardımları silaha bombaya yatırmıyor, gazi ve şehit ailelerine yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 huun said: Abi hani laiktik??? Kişi ile bir vakıf arasında mevzu, laiklikle alakası yok ki. Devlet kurumu olsa tamam. Mehmetçik vakfının amacını da anlatmışlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 huun said: Abi hani laiktik??? hani bilgi sahibi olduktan sonra fikir sahibi olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kurban çok vahşiiice ve tsk buna alet oluyorrrr!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 forgiver said: kurban çok vahşiiice ve tsk buna alet oluyorrrr!! ciddimisin bunu yazarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Daesu said: ayıp ediyorsunuz başka birşey degil. mehmetçik vakfı aldıgı yardımları silaha bombaya yatırmıyor, gazi ve şehit ailelerine yardım ediyor. Şu başlıkta söyleyeceğimi zaten söyledim; ancak Daesu'nun özellikle affına sığınıyorum zira iyi niyetli bir başlığa siyaset bulaştırdım. Çok merak eden varsa söyleyeyim: İyi kötü eli para tutan birisiyim; Kuran kursuna da yardım ediyorum, Mehmetçik Vakfına da, Türki Cumhuriyetlerden gelen öğrencileri okutan vakıflara da. Milliyetçilikse milliyetçiyim, laiklikse laiğim, müslümanlıksa müslümanım. Yok eğer oyunu patiye göre oynayacaksak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir kurumu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olan Mehmetçik Vakfı, inançla ilgili bir konuyu öne sürüp para toplamasın. Gayet samimiyim şu söylediklerimde, umarım kendimi anlatabilmişimdir. Kurban da benim, ordu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 imzan baya iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 TSK'ya bagli olmasi cok birsey ifade etmiyor su durumda, yukarida denildigi gibi, kurban diye topladigi paralarla silah almiyorlar sonucta, hayir isi icin kullaniyorlar. Bu olaya laiklik falan diye bakacaksak, devlete bagli hicbir hayir kurumuna da kurban bagisi yapilmasin diyorsun demek ki, illa orduya olunca bozmuyor laikligi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 elbette, laik bir devlet dini bir gerekçeyi kullanarak para alamamalı. ha özelde tsk'ya ve özellikle de mehmetçik vakfına bağış yapılsın mı? elbette yapılsın. hatta bireyler dini gerekçelerle de yapsın devlet kurumlarına bağışlarını ama devlet bunu istemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Herkes adam gibi çalışsa koca Silahlı Kuvvetler kurban parasına THK üç beş koyun derisine muhtaç kalmasa güzel ülkemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 provokasyonlara gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Devlete bagli bir kurumun boyle bir talepte bulunmasi cok cirkin. Isteyen yapar (ve bence cok guzel birsey boyle yerlere bagis yapmak) ama devlet talep edemez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 THK başka TSK başka THK paraşütle uçaktan atlama eğitim bursunu bile veriyor o derilerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 huun said: Şu başlıkta söyleyeceğimi zaten söyledim; ancak Daesu'nun özellikle affına sığınıyorum zira iyi niyetli bir başlığa siyaset bulaştırdım. Çok merak eden varsa söyleyeyim: İyi kötü eli para tutan birisiyim; Kuran kursuna da yardım ediyorum, Mehmetçik Vakfına da, Türki Cumhuriyetlerden gelen öğrencileri okutan vakıflara da. Milliyetçilikse milliyetçiyim, laiklikse laiğim, müslümanlıksa müslümanım. Yok eğer oyunu patiye göre oynayacaksak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bir kurumu olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı olan Mehmetçik Vakfı, inançla ilgili bir konuyu öne sürüp para toplamasın. Gayet samimiyim şu söylediklerimde, umarım kendimi anlatabilmişimdir. Kurban da benim, ordu da. huun 2 tip vakıf örnekliyim 1.ahmet vakfı, insanlardan dini sömürü ile para toplayıp dindar takılan inanclı takılan, ama sömürdügü paralarla filipinlerde sahilde kokain ceken yöneticilerinin oldugu vakıf 2.mehmet vakfı propaganda yapmadan, talepte bulunmayan fakat dini bir baydam kurban baydamında vakıfa para verenlerin kurban kesim işlemlerini yapıp (burda yardımda bulunan dinen gerekli şeyi yapmış oluyor-bitti) bunlarla gazilere ve şehit ailelerine yardım ediyor. yani kısacası sizin ayak işinizi yapıyor, kurban etini cidden ihtiyacı olanlara temin ediyor yani 2. vakıf dini öne sürerek para toplamıyor, siz yardımda bulunsanızda bulunmasanızda tsk bi şekilde gazilere ve şehit ailelerine yetişmeye calışıyor. kurban kesmek demek hayvanı buzluga stoklayıp cıkarıp cıkarıp hergün et yemegi yemek degildir. Penthesilea said: Devlete bagli bir kurumun boyle bir talepte bulunmasi cok cirkin. Isteyen yapar (ve bence cok guzel birsey boyle yerlere bagis yapmak) ama devlet talep edemez yani. Pent talep bile yok aslında ortada yani isteyen yapar isteyen yapmaz dedigin gibi, "para yollayın" diye bir durum yok ortada. ki yolladıgım linkte kesimli kesimsiz diye secenek koymuşlar. kurbanda etmeyip 230u direk vakfa yollamak güzel bişi. 4 saatlik f16 turumuzun maliyeti 20milyon dolar olmuş en azından gazilerin yükünü biraz sırtlansak tskya düşen yükte azalmış olur. ya tamamen gönül işi bu yardımsal konulada benim ilk tercigim herzaman mehmetcik vakfı olmuştur ben keyfime bakarken bu insanlar daglarda görev başındaydı kısaca niye bu kadar tepkilendiniz cokta anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Askerler kurban istiyorrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cok komiksiniz yani "Vakif" nedir ne demektir? bilmeden atip tutuyorsunzu laiklik diye hani hinlik yapip guya laf sokup karizma olucaksiniz "aha kendi silahiyla vurdum salaklari" olucak vakif kavraminin anlamini vakiflarin hangi yasalara tabi oldugunu nasil isledigini filan ogrenin once TSK tarafindan kurulmus bir vakif TSK nin kendisi degil veya TSK ya direk bagli degil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yurdum insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Din kurban istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Viktor said: cok komiksiniz yani "Vakif" nedir ne demektir? bilmeden atip tutuyorsunzu laiklik diye hani hinlik yapip guya laf sokup karizma olucaksiniz "aha kendi silahiyla vurdum salaklari" olucak vakif kavraminin anlamini vakiflarin hangi yasalara tabi oldugunu nasil isledigini filan ogrenin once TSK tarafindan kurulmus bir vakif TSK nin kendisi degil veya TSK ya direk bagli degil bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan yurdum insani bi ses geldi bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar