progamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Xaenin said: Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. Karaib Korsanlarında karaiplerde denizin üzerine inşa edilmiş setler kullanılmıştı yani filmin çoğu deniz üzerinde çekildi. Hatta geçe çekimlerini de başta deniz üzerinde yapıyorlarmış fakat sonra keira knightley in içinde olduğu teknelerden biri batmış kayalılara çarpıp. Ondan sonra tehlikeli diye setlerde yapmışlar gece olan çekimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 keiranın oldugu tekne batmaz! yalandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 @xaenin bitirdi beni abi cumlen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 film güzel bişi olucaktı kesin ama gel gelimki polisler piyasada adam bırakmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 @xaenin öldürdün beni gece gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Xaenin said: -Dark_Angel- said: Xaenin said: Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. ??? ??? Star Wars uzayda mı çekildi de bu kadar şaşırdın? ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Asteroth said: Xaenin said: -Dark_Angel- said: Xaenin said: Viktor said: fason ulkenin setide fason oldugundan polis kameramani gazeteci filan sanmistir bu bisey degil karayip korsanalri denizde cekilirken gercek korsanalr tarafindan soyulmuslardi o efsanedir iste Karayip Korsanları denizde çekilmedi diye biliyorum ben. ??? ??? Star Wars uzayda mı çekildi de bu kadar şaşırdın? ??? Arkadaşlar hepiniz haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Yalnız Star Wars uzayda çekilmiş. yanlız tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Keira Knightly'nin olduğu gezegeni Federation işgal etmiş, sonra sette çekmeye başlamışlar :(:(:(:( oha inanılmaz kötü oldu, ders olsun diye silmiyorum dhghfgdjgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arcane said: aklıma film süsü vererek soygun diye bi fikir geldi, oceans eleven senaryosu gibi :P oha aynen bunu düşündüm oceansı çağrıştırdı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arcane said: aklıma film süsü vererek soygun diye bi fikir geldi, oceans eleven senaryosu gibi :P aynı şekilde direk bu aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ahaha xaenin tepkin müthiş iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Werewolf said: Keira Knightly'nin olduğu gezegeni Federation işgal etmiş, sonra sette çekmeye başlamışlar :(:(:(:( oha inanılmaz kötü oldu, ders olsun diye silmiyorum dhghfgdjgdf The Earth is under Seperatist control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 ben gülmedim hiç. star wars uzayda çekildi ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 100 metre ilerde sağda /*kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 başka nerde çekilcekti ki star wars? pin pon masası üzerinde mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 e heralde uzayda çekilde starwars. galactica da uzayda çekiliyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 matrix'e girmiyorum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Dünya da uzayın bir parçası değil midir diyerek tartışmaya yeni bir bakış açısı kazandırmak istiyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, 19/f/izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 star wars uzayda çekildiyse, dünyayı kurtaran adam da uzayda çekildi diyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 haberi okuyunca bi an türkiyede oldu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 türkiye dede takva filminin çekimlerini gerçek sanmışlardıda polis basmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar