Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Şimdi warez ise silin de, dün farklarına vardım bilmeyenlere söyleyeyim dedim. 5 dakikalık bir film 200mb kadar yer kaplıyor. Yani bir dvd boyutuna dvdden kat kat daha kaliteli görüntülere sahip filmler izleyebiliyoruz. Gece Pixar'ın birkaç kısa filmini izledim, kesinlikle bilgisayarıma giren an kaliteli görüntü, dvdden açık ara daha iyi. Ne diyeyim, geleceğe katılın. Yeni Xvid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 fuLL HD (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bu da screenshot: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 normal sonuç ama boyutu hem hdd için fazla hem de mevcut bağlantı hızımız için, indikten sonra direk dvd ye yazılmassa başa çıkılmaz dvd-rip & dvd ilişkisiyle orantılı bir görüntü farkı vardır, yüksek çözünürlükte büyük ekranda izlemek gerekir ama 17-19" monitörler yetersiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Plazmaya bağlayıp notebooku izledim, cillop oldu. Hiç bu kadar kaliteli görüntü izlememiştim plazmamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bende 22" var ama ekrana sığmıyor ;( 1920*1200 mü ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Sample(38MB)-> http://sharebee.com/7a0da7e4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oynatma hızı/rahatlığı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Güncel işlemcilerin tamamı oynatabiliyor. Pentium4 ve Athlon64/XP 'lerin de hızlı modelleri oynatabiliyor diye biliyorum. Bazı ekrankartlarında bu görüntüleri hızlandırma özelliği bulunuyor. Geforce6800 hariç bütün 6 serisi ve daha yenilerde var, Ati'yi bilmiyorum. Güncel olmayan bir bilgisyar ucuz bir ekran kartı güncellemesi ile (geforce 6200 gibi) bu filmleri oynatacak hale getirilebilir. eksik/yanlış yazdıysam düzeltiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 evet ben de aynı şeyi düşünüyordum. dosya boyutları güncel bir bilgisayar (bugün alınan bir makinede en azından 320gb hdd olacaktır) ve bağlantı için sorun değil, zaten 1mbit var herkesde en az kablocular hariç artık. yalnız şunu söyleyeyim aklımdayken: windows media player düzgün oynatamadı böyle bir dosyayı. k-lite codec pack'le gelen media player classic ile oynatabildim. şayet bir programla olmazsa öbürünü deneyin yani, makineyle alakalı değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cccp / MPC ile izlediğim 3 blue ray rip de sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 normal uzunlukta bir filmin boyutu ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Coredou ve Mobility X1600 ile sorunsuz oynuyorum. Mplayer kullanıyorum GStreamer ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 135 dakikalık bir film indirdim şimdi(iki güm sürdü gelmesi aralarla) Rent diye. 6.6 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 cok zamanım yokta şu an divxplanet forumlarından baktım 25gb filmler vardı br o yüzden sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 onlar direk blue ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 BlueRay Ripler blueray diye dalmıştım halbuki başlıga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 transformers cekmistim ben boyle. filmin içindeymiş gibiydi görüntüler. camdan dışarı bakar gibi. 9.4gbyte idi ama bilgisayar kasim kasıldı adam akıllı izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Totem ile takılıyor Ubuntu'da. MPlayer ile çalıştırabildim sadece X11 kullanarak. VLC yada Xine denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 1080p rulz diyorum. şimdiye kadar oyun ve film fragmanları izledim ama o bile çok farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Ya direk kopyalar var yaklaşık 25 GB falan olan, birde rip'ler var. Onların boyutlarıda 4.40 GB'den 8.40 GB'ye kadar değişiyor. Yani ya DVD5'e yada DVD9'a boyutuna kadar ripliyorlar. Ve görüntü kalitesi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 umarım doğru yerde soruyorumdur konuyu mahvetmiyorumdur. bunları media player da izleyebiliyor myz? yoksa bunları izlemek icin ozel bi program mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 MPlayer ile izledim ben, kardeşim KMPlayer ile izliyor, Media Player Classic ile çalışıyor, Media Player çok ram harcadığımdan tavsiye edilmez ama oynatır. Codec lazım sadece. O da burada: http://x264.nl/ edit: Ben Linux ile izliyorum, kız kardeşim Vista ile. Linux codec'i GStreamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Sistemin yeterli ve kodekler yüklü olduğu sürece nerdeyse her player ile izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Verdiğim örneği indirip dene işte. Çalıştırırsan filmlere girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar