Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlueRay Ripler

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Şimdi warez ise silin de, dün farklarına vardım bilmeyenlere söyleyeyim dedim.

5 dakikalık bir film 200mb kadar yer kaplıyor. Yani bir dvd boyutuna dvdden kat kat daha kaliteli görüntülere sahip filmler izleyebiliyoruz. Gece Pixar'ın birkaç kısa filmini izledim, kesinlikle bilgisayarıma giren an kaliteli görüntü, dvdden açık ara daha iyi.

Ne diyeyim, geleceğe katılın. Yeni Xvid.
Sosyal ağlarda paylaş

Güncel işlemcilerin tamamı oynatabiliyor. Pentium4 ve Athlon64/XP 'lerin de hızlı modelleri oynatabiliyor diye biliyorum.
Bazı ekrankartlarında bu görüntüleri hızlandırma özelliği bulunuyor. Geforce6800 hariç bütün 6 serisi ve daha yenilerde var, Ati'yi bilmiyorum.

Güncel olmayan bir bilgisyar ucuz bir ekran kartı güncellemesi ile (geforce 6200 gibi) bu filmleri oynatacak hale getirilebilir.

eksik/yanlış yazdıysam düzeltiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben de aynı şeyi düşünüyordum. dosya boyutları güncel bir bilgisayar (bugün alınan bir makinede en azından 320gb hdd olacaktır) ve bağlantı için sorun değil, zaten 1mbit var herkesde en az kablocular hariç artık.

yalnız şunu söyleyeyim aklımdayken: windows media player düzgün oynatamadı böyle bir dosyayı. k-lite codec pack'le gelen media player classic ile oynatabildim. şayet bir programla olmazsa öbürünü deneyin yani, makineyle alakalı değil sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
MPlayer ile izledim ben, kardeşim KMPlayer ile izliyor, Media Player Classic ile çalışıyor, Media Player çok ram harcadığımdan tavsiye edilmez ama oynatır. Codec lazım sadece. O da burada: http://x264.nl/

edit: Ben Linux ile izliyorum, kız kardeşim Vista ile. Linux codec'i GStreamer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...