Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milliyet:Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor Reklamı

xieon

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Milliyet hedef kitlesini değiştiriyor. Eskiden muhafazakar kemalistti, yaşlı hakimler, askerler falan okurdu; artık sosyal demokrat gençlere yöneliyor. Ne de olsa şu anda en çok onlardan varken yaşlı muhafazakarlar fazla yaşlandı. Ayrıca yeni kitle daha genç, bir kere ayakları alışırsa Milliyet'i yıllarca götürürler.

Aydın Doğan filan da önemli değil, bizim gençler genel bir kural olarak etraflarındaki hiç bir şeyin ikinci kademesini incelemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında bu konu üzerine çok tartışılabilir.

her ne kadar aydın doğan hükümetin borusunu öttürüyor olsa da bunu çok da isteyerek yapmıyor. aydın doğan tayyip erdoğan tarafından telefonla tehdit edilmiş emin çölaşanın kitabında yazdığına göre. baya yüklü miktarda vergi borcu varmış aydın doğanın. bu yüzden de kenarda sıkışmış kitapta yazılanlara göre.

tabi ben emin çölaşanın yalancısıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

reklam güzel olmuş şaşırdım resmen. milliyet ve sahibini düşünce beklenmedik bi olay.
ayrıca aydın doğan vergi borcu varmış tayyip bunu tehtid etmiş ondan tayyibin suyuna gidiyo gibi bişiler okudum. bunlar doğrudur da adama sormazlarmı sen bu kadar büyük bi gücün( medya sektörü)sahibisin birisi gelir senin açığını yakalar kukla gibi oynatır seni. şunu yaz bunu yaz bana eleştri yapma zart zurt diye. o kadar adam bunu aklı edememiş mi?.danışıklı dövüş gibi geliyor ben hükümeti eleştirmim sende bana bazı konularda kolaylık sağla.
Sosyal ağlarda paylaş

Breedan said:
hrant dink cinayeti ve malatya daki rahip cinayetleri yok mu.

Tekrardan izliyorum ama bu kadar güncel bir konuyla ilgili video koyacaklarını sanmıyorum ayrıca "dini" bölümden sonra geliyor o kısım büyük ihtimalle Sivas Katliamı'na ait videolardir.

İzledim ve %99 Sivas Katliam'i yani oradaki kalabalık halk ve yangın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...