xieon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Bugün Tv de rastladım reklama Ceza oynuyor reklamda doğrusunu söylemek gerekirse de beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 milliyetin sahibi bi baksın kendine önce pardon ama..yoksa reklam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Hah o doğru zaten ona lafım yok ama reklam iyi emeğe saygı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 reklam süper ceza yı ilk defa beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Eet kendini aşmış yada bu Türkçe Rap güzellemiş baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Reklam güzel gerçekten. Söylenecek çok şey var fakat özet geçeyim kimse taşın altına elini sokmadığı sürece böyle devam eder. Ha sen ne yapıyorsun diyen olursa benimde söyleyecek sözüm yok. Utanç duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 aydın doğan kendini iyi anlattırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Lol. Milliyet bu reklamı yapacak en son gazetelerden biri. Hele Aydın Doğan altındayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Milliyet hedef kitlesini değiştiriyor. Eskiden muhafazakar kemalistti, yaşlı hakimler, askerler falan okurdu; artık sosyal demokrat gençlere yöneliyor. Ne de olsa şu anda en çok onlardan varken yaşlı muhafazakarlar fazla yaşlandı. Ayrıca yeni kitle daha genç, bir kere ayakları alışırsa Milliyet'i yıllarca götürürler. Aydın Doğan filan da önemli değil, bizim gençler genel bir kural olarak etraflarındaki hiç bir şeyin ikinci kademesini incelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Reklam olarak güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 reklam gayet iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Kimin yaptığı kısmını geçip, objektif olarak reklama bakarsak. Gerçekten çok tatlı mesajlar vermiş. Şunu da demek isterim ki, rahmetli Sabancı' da hırsızdı. Büyüklerin hepsi sorunlu, hangisi sütten çıkmış akkaşık .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aydın dogan yeni bir baslangicmi yapicak acaba? edit:bidaha dinledimde...yok yeni baslangic falan gene magaziner yayinciliga devam...reklam bile magazin agirlikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ya aslında bu konu üzerine çok tartışılabilir. her ne kadar aydın doğan hükümetin borusunu öttürüyor olsa da bunu çok da isteyerek yapmıyor. aydın doğan tayyip erdoğan tarafından telefonla tehdit edilmiş emin çölaşanın kitabında yazdığına göre. baya yüklü miktarda vergi borcu varmış aydın doğanın. bu yüzden de kenarda sıkışmış kitapta yazılanlara göre. tabi ben emin çölaşanın yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 reklam güzel olmuş şaşırdım resmen. milliyet ve sahibini düşünce beklenmedik bi olay. ayrıca aydın doğan vergi borcu varmış tayyip bunu tehtid etmiş ondan tayyibin suyuna gidiyo gibi bişiler okudum. bunlar doğrudur da adama sormazlarmı sen bu kadar büyük bi gücün( medya sektörü)sahibisin birisi gelir senin açığını yakalar kukla gibi oynatır seni. şunu yaz bunu yaz bana eleştri yapma zart zurt diye. o kadar adam bunu aklı edememiş mi?.danışıklı dövüş gibi geliyor ben hükümeti eleştirmim sende bana bazı konularda kolaylık sağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Evet, insanları kandırmaktan başka bir şey değil.. Bahsettikleri herşey kendilerinde var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bende "reklami" cok begendim.. gercekten guzel bir calisma olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 milliyetin taktirine aldık, artık mutlu ölebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Reklam çok başarılı. Sokulan laflar çok yerinde. Ama reklamını yaptiği urun bu reklamla satmaz tam tersine batar, yada batmalı ama bizde bu halk oldukça bişicik de olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ya o değilde reklamın bazı yerlerinde canlı görüntüler var. yangın falan var insanlar toplaşmış. o görüntüler nereden bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Madimak Oteli'nden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hrant dink cinayeti ve malatya daki rahip cinayetleri yok mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Breedan said: hrant dink cinayeti ve malatya daki rahip cinayetleri yok mu. Tekrardan izliyorum ama bu kadar güncel bir konuyla ilgili video koyacaklarını sanmıyorum ayrıca "dini" bölümden sonra geliyor o kısım büyük ihtimalle Sivas Katliamı'na ait videolardir. İzledim ve %99 Sivas Katliam'i yani oradaki kalabalık halk ve yangın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben var demiyorum.niye yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 xieon said: Breedan said: hrant dink cinayeti ve malatya daki rahip cinayetleri yok mu. bu kadar güncel bir konuyla ilgili video koyacaklarını sanmıyorum cevabı vermiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar