Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Hack


janis

Öne çıkan mesajlar

Dün gece saat 05:00 gibi EPL de mine toplarken birden oyundan düstüm ve tekrar girmeye çalıştığımda password hatası ile karşılaştım. Sonra wow-eu sitesinden account menager e girmeye çalıştım ve aynı çekilde password hatası aldim ve şifremi unuttum deyip e-mail adresime yeni şifre istedim. Şifre gelir gelmez copy-paste yapıp oyuna girdim ve gördüğüm manzara fenaydı. Bankam ve inventory boşaltılmış ve 1000+ gold civarı bütün param yok olmuştu. Toplam 10 dakika içinde herşeyi almış , alamadığını satıp göndermiş kendi account'a mail ile sanırım. Tek sevindiğim nokta ise üzerimdeki itemlar hala duruyordu. Demek ki hırsız arkadaş yeterli vakti bulamadı yada insafamı geldi acaba. Aklıma GM e mesaj atmak geldi ama bu durumlarda bişey yapamıyorlar sanırsam. Son bir hafta içersinde en son netten Gatherer Addonunu indirmiştim curse'nin sitesinden. Onun haricinde şifremi sadece bir arkadaşım biliyordu ve kendiside yaklaşık 1 aydır oyuna girmiyor, bırakmış gibi bişeydi. Düşünmek bile istemiyorum onun yaptığını.

Herneyse sizlere tavsiyem o kadar kişinin arasından benimi bulcaklar diye düşünmeyin. Bende öle derdim hep çünkü. WoW hesabınıza girerken Copy-Paste yaparak şifresini girin. Para satan adamlar farm yaparak toplamıyoru bu paraları , farm olmaz zaten öle. Ancak senin benim gibi adamların accountunu hackleyip çaldıkları goldları satıyor.

Burdan gold satın alan yada alacak olan arkadaşlarada bu bir mesaj olsun. Emek satın almıyorsunuz , çalınan emeği satın alıyorsunuz ! Bu daha kötü olsa gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterin üzerindeki itemlar duruyor. Bankada madenlerim vardi daha AH ye koymamıştım , inventory de ise 1000+ gold civarı para ve bandagelar vardı. Bildiğim kadarıyla itemlerı satmış olsa GM ler bazen insafa gelip giden itemları sana vendor fiyatına veriyorlar. Ama para için birşey yaptıklarını duymadım şimdiye kadar. Ama GM mesaj atıcam , sırf çalan adamın account u banlansın diye. Bu arada bu gold satıcılarına bir önlem alsalar aslında bu tür şeyler tekrarlanmaz. Adam şehrin ortasında yell atıyor 1000gold = xx$ şeklinde. Ve bu 10 dk da bir tekrarlanıyor hep. Para satmak ve almak yasak değilmi Blizzard a göre ? Neden bu adamlar banlanmıyor? Bir tek bizmi görüyoruz bu adamları ? Yoksa Blizzard mı satıyor goldu bize dolaylı yollardan ? Neyseki 1000 goldla kurtulduk. Biraz daha geç kalsam silebilirdide karakterleri belki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 2 haftadır netten tek indirdiğim şey Gatherer oldu. Onuda accountum çalınmadan 24 saat önce indirmiştim. Zaten netten sürekli bişeyler indiren birisi değilim. Bilgisayar = WoW benim için. Başka bir amaçla açmıyorum bile PC yi. Curse game için kesin birşey diyemem fakat ortada büyük bir pasta var. Gold tüccarlığı. Bu işler öyle farm yaparak , bot kullanarak yapılmaz. Bu adamlar çete. Account hackleyip gold çalarak , o goldları satarak para kazanıyorlar. O kadar goldu bulupta satmanın başka bir yolu yok. İyide kazanıyorlar demekki her serverda yüzlerce gold seller var. Bu durumda curse 'e güvenmek biraz tartışılır bence. Kesin Curse den bulaştıda diyemem tabiki. Fakat başka aklıma bir yol gelmiyor keyloger yiyebileceğim. Prorat tarzı hack programları var direk PC ye bağlanana bilen. Ama Gold Satıcılarınında bütün PC lere bağlanıp wow hesabı arayacaklarını tahmin etmiyorum. Samanlıkta iğne aramaktan daha da zor.

Elbette addon kullanacağız, bende kullanağım eskisi gibi. Ama bundan sonra WoW a girerken Copy-Paste ile giricem şifreyi. İyi bir ders oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynısı mahallemden bi arkadasımında basına geldi..
sabah oyuna bi giriyor lvl 1 karakter tanariste duruyor:D karakterler cıplak..satılabilecek herseyi satmıslar.goldlar gitmis falan.
ticket ile halledildi.bandajlarına kadar geri yolladılar ama itemların verilmedigi durumlarda oluyormus..

gecenlerdede bi yerde okudum netteki viruslerin yaklasık olarak %20 si wow acc.larını hacklemek icinmis..nekadar dogrudur gene bilemicem..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
emin misin wow'un resmi GM'lerinin acık acık biz GM'iz deyip sizin guild de oynadiklarina? kolpa serverlardan birinden bahsetmiyorsun dimi?


hayır aktif GMler :) guild icinde samimi olanlar bilio ztn :p isim vermiyoruz o yüzden hehe
bi keresinde molten coredayken yanımızdan uçan bi gnome geçmiştir wtf olmuştuk :P meğer bunlardan biriymiş GM kuralları konusunda sole bole yasak masak fln die söyleniyor ama aslında gayette serbestler sadece bokunu cikartmamak kaydı ile :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada$im Blizzard hack konusunda cok kati. Bir bolumleri var "Hacks" adi altinda. Orda istenilen verileri dogru girersen, 2-3 gun accountunu kapatiyorlar security ve investigation icin. Eger orada hack bolumune yazdiklarin dogruysa , butun itemlarin geri veriliyor kuru$u kuru$una kadar. Degilse sadece accountunu geri aliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

janis said:
Bu arada bu gold satıcılarına bir önlem alsalar aslında bu tür şeyler tekrarlanmaz. Adam şehrin ortasında yell atıyor 1000gold = xx$ şeklinde. Ve bu 10 dk da bir tekrarlanıyor hep. Para satmak ve almak yasak değilmi Blizzard a göre ? Neden bu adamlar banlanmıyor? Bir tek bizmi görüyoruz bu adamları ? Yoksa Blizzard mı satıyor goldu bize dolaylı yollardan ? Neyseki 1000 goldla kurtulduk. Biraz daha geç kalsam silebilirdide karakterleri belki.


Abi 2 senedir halledemediler şu gold satışını zaten. Hayır, Avdeki leecherları bile hallettiler ama bunu halledemediler :D. Satıcılar da artık yeni yeni tarzlar uyguluolar. 3-4 kere üstüste invite atıolar, bakıosun durotarda level 1 warrior, wtf falan diosun direk bot; wowhack, 20000 gold bilmemne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

saydığım onlar değildi.Leecherlar honor ve mark alamasalar bile her run'da günün en yoğun saatlerinde bile en az 6-7 kişi oluyorlar.Bu ne demek?6-7 kişi eksik oynuyorsun demek.Zaten mevcut Av koşullarında zerg yapmaktan başka bi amaç olmadığı için eksik olan her bir adam dps/heal/tank kaybı demek.Bence report olayını daha efektif olucak şekilde değiştirebilirler.Örneğin aynı gün içerisnde 5 kere inactive tag'i yemiş bi adam tam gün deserter debuff'ını alsa çok güzel olur.Yapılması o kadar zor bişey olmasa gerek.Av'deki leecherlar bir derecede Ab ve Eye'daki leecherlar direk oyunu kaybetmen demek.Oyundan atılmadıkları içinde boşuna yer işgal ediyorlar.Her türlü zarar kısacası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde Account haklenmişti ama sadece param gitti 1500+ gold tam hatırlamıyorum miktarını GM ile konuştum account 2 gün kapalı kaldı ve bana mail yolladılar yolladıkları mailde bir link vardı oraya tıkladıkdan sonra benden bir sürü bilgi istediler

cd key kimlik fotokopisi vs..

sonra hesap 2 gün kapalı kaldı tekrar oyuna girdigimde param yerinde yoktu ve aradan 2 hafta gibi zaman gectikden sonra mail kutusunda 1500+ gold para geldi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...