Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 yada sadece wow için yapıyodur bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Wikipedia said: Nagle's algorithm is a means of improving the efficiency of TCP/IP networks by reducing the number of packets that need to be sent over the network. It is named after John Nagle, who devised it whilst employed at Ford Aerospace. Bunu nasıl sadece WoW için yapabilir peki? Yani tüm sistemi etkileyen bir Regedit ayarını sadece kendisini düşünerek değiştirme hakkı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 walla işe yarıo 12 den sonra 80ms ortalama 47ms rekorum oldu :D normal raid saati 200 geçmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Şurda official bir post var bunun hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 süper bişi ya.hiç böyle düşük pingle oynamamıştım. rep'S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 regeditden yapılcak tcpack ayarı değişikliği tüm internet uygulamalarınızı etkileyecektir. 2.3.2 ile nagle algoritması zaten devredışı bırakıldı, lütfen televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayınız açıklaması yapıldı blizzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Yeni patch ile gelen olayı çözmüş değilim, ama kesin birşey varki blizzard bişileri değiştirmiş, pinglerde patch ile birlikte düşüş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 thelegbra said: regeditden yapılcak tcpack ayarı değişikliği tüm internet uygulamalarınızı etkileyecektir. 2.3.2 ile nagle algoritması zaten devredışı bırakıldı, lütfen televizyonunuzun ayarlarıyla oynamayınız açıklaması yapıldı blizzden.Mavi post var forumlarda bu konuyla ilgili. Bu ayar senin gonderip aldigin paket buyuklugunu degistiren bi dalga. Blizzard'in olaya pek bir mudahalesi olamaz acikcasi. Mavi post "Ya bu tum neti etkiler, eger genel performans yukselmesini her yerde goruyorsaniz yapin" diyordu. Kaldi ki, zor bisey degil undo etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Önceleri benimde bağlantım çok kötüydü Regedit ayarlarımı yaptı artık başka birşeymi oldu bilmiyorum. YF bile cözüm olamazken regedit ayarları ile oynadım şuan en bogun saatlerde 200'den yukarı görmüyorum geceleri max 120. Ama size kesin regedit ayarlarından düzeldi demiyorum başka birşeyde neden olmuş olabilir benim şehrin ayarları değişmiş olabilir. genede deneyin hiç olmadı format atarsınız :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 aslında bu regedit ayarını turkce biraz açıklayacak arkadaş varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 pardon 2. sayfada açıklamayı buldum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Registry yedek alma isini kısaca bi anlatsaydık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Valla işe yaradı chipte bunla ilgili bir program vardı ama sadece xp içindi vista patchi olması gerçekten iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Souffless said: Registry yedek alma isini kısaca bi anlatsaydık.. Yedek alıncak birşey yok orada gördügün gibi ayarları değiştiriceksin :) zaten sorun oldugu zaman format yada Sistem Geri yükleme yapıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bu gerizekalı blizzard her ne yaptı ise yeni patch ile artık kusa binemiyorum trainerdan skill ögrenemiyorum alıs veris yapamıyorum ve adamlara derdimi anlattıgımı wtf dosyasını sil addon ları kaldır cevabını alıyorum ki ben oyunu sadece sinirden re install ettim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Argue said: Yeni patch ile gelen olayı çözmüş değilim, ama kesin birşey varki blizzard bişileri değiştirmiş, pinglerde patch ile birlikte düşüş var. Bende tam tersi olay .. :( . MS fırladı patchden sonra ... Ama bu regedit ayarını yaptım az biraz düzeldi gibi yada pisikolocik bişi de olabilir düzelmiş gibi de hissedebilirim :) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 bende işe yaradı her gece 800 ms idi şimdi 200- 400 nadir 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 vista konusuna açıklık getirelim vistada oluyormu bide geri almada saded frequensy i 2 mi yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hala işe yarıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hala işe yarıyor mu,* 3-4 ay önce yapmıstım xp de pingim 150 yi geçmiyodu smdi bilg fln değiştirdim ve vista var kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bende halen bu ayarlar duruyor. Ama 2 arkadaşa bu ayarı yaptırdıktan sonra, biri 800ms den 300lere düştü,diğeri 800ms den 2k lara fırladı. Sonuçta regedit'e 2 adet işlem yapıyorsun, baktın düzelme yok, aynı dizinlerden eklediğin satırları silebilirsin. Vista kullanmadığım için herhangibir yorum yapamıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bi-iki aydır bu ayarlar yapılı gün boyu yeşil 100-250 arası latency ile oynuyodum. bi haftadır latency öğle vakti sarı bile oldugu oluyo, ve hafif lag spikeları var. telekom yine bişeyler yaptı herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 abi simdi bu ayarları cektim cok guzel ms veriyo ama coklu combatlarda(10 kisinin üzerindeki aksiyonlarda) bariz spike tan oynatmıyo. şahsen ben hiç bişey anlamadım. regedit ayarlamasam 1k oluyo, ayarlasam spiketan oynuyamıyorum. sanırım küçük paketler büyük veri transferinde o kadar etkili olamıyo heralde. bi tavsiyesi olan var mı? bariz Türkiye ekonomisine zarar veriyorum Telekomla girdiğim ilişkiler yüzünden :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 soyle bi eklemede yapim haksızlık olmasın. ayarlar varken internet sayfaları falanda cok guzel acılıyodu, kaldırdım ne internet sayfası acılıyo ne de oyunda adım atılabiliyo. belki bu spikeların sebebi artık baglantının iyice leş olması olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 regedit ayarları coklu combatta spike yediriyor deligibi onu hatrlıyorum bende ama mob farm icin ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar