Vargath Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Bende freecap çalışmayı bıraktı. SocksCap kullanmaya başladım, ama tam verim alabildiğime inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Proxier i tavsiye ederim, ücretli bir program ancak cracki mevcut, Bu programda wow.exe yi bir kere tanıttıktan sonra,program açık iken,eskiden wow a girdiğimiz gibi, wow.exe ye tıklıyarak giriyoruz(beni bayaa ugrastırmıştı). Av deki lag blizzarddan kaynaklanıyor, bikaç milyon member AV ye çullanınca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 DNS bir kerelik baglantinizi etkiler, pinglerle alakasi yok. Client -misal- loginserver.wow.com gibi bir yere baglanmaya calistiginda o adresin 1.2.3.4 diye bir IP'ye gittigini bulup baglantiyi oraya kurduran seydir DNS, onu degistirmekle ping duzelmez yani, tesaduftur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Vargath said: Bende freecap çalışmayı bıraktı. SocksCap kullanmaya başladım, ama tam verim alabildiğime inanmıyorum. sen oynuomusun bakim hala!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 dabii, can sıkıntısı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sabitlenmeli bu konu lagın çözümü direk. en fazla ms 150 oldu yaptıgımdan beriş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu konuyu gören şanslı göremeyen içinse bir sonraki patchte zaten bu ayar seçenek olarak gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ayarları yaptıktan sonra büyük değişme oldu.. eline sağlık Argue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 arkadaşlar bu ayarları yaptık fakat herhangi bi degişim farkedemedim yanlış mı yaptım diorum kendi kendime ama aynen uyguladım adım adım yok olmuor yani başka bi yolu varmı bu ayarları yapmanın.. mesela direk reg dl fln etsek otomatik kursak reg i kurup fln cokmu şey istiorum :) ekleme: bide bu ayarları test etmek için 2. bilgisayarımda denedim yani şahsi bilgisayarımda denemedim ondan olabilirmi ? ag baglantısı fln kurulu yani ip mip olayından dolayıda olmamıs olabilir mi die düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 benim kafam nası rahatladı belli değil ya iyi oldu ayarlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayara restart atmayı unutmayın. Birşey değişmedi demeniz normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 tamam lagı çözdükte şimdide oyuna giremiyoruz la havle vela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Argue said: Bu ayarları yaptıktan sonra bilgisayara restart atmayı unutmayın. Birşey değişmedi demeniz normaldir. Argue restart attım da işte bi degişim söz konusu degil nasıl anlıcaz olup olmadıgını ha latench den anlarsın diosan hala aynı latench de o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bende herhangi bir etkisi olmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tgorsk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ayarları yapıp wow'a login olduğumda Ogrimmar Bankanın önünde 98ms verdi dumur oldum.1 saattir 130-160ms arasında geziyor 1-2 dklığına 200ms oldu. ama raid veya bg fln yapmadım sadece quest yaptım. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler yf fln mı alsam diyodum tam da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Allah senden razi olsun 400'den 130'a indirdin ya su pingimi, cocuklarin hayirli evlat olsun, allah tuttugunu altin etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alinni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaşım için teşekkür ederim gerçekten işe yaradı bendede .. Latency 300-400 arasıydı genellikle ama 200 e de düşüyordu .. Şimdi ise Dvmlı 200-50 arası ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 biri "download hızını düşürüyor" gibi birşey demiş regedit için. innuf.. innu.. bişey, ehe pardon. neyse, var mı böyle bişey, yapan arkadaşlar karşılaştılar mı download hızında düşmeyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim düşmedi valla download hızı falan. genelde 150 ping, bazen 100 ün altına indiği bile oluyor. download hızım da 1mbit kablo ile 110kb/s :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ohanz. :p yapiym ben de bugün, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 innuendo o :D valla bende oyle bi yan etki yapti o yuzden geri aldim. zaten patch bugun geliyor bu ayarlari yapmaya gerek kalmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 a di mi patchle gelicek deniyordu, iyi bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 * Reduced network latency by disabling the Nagle algorithm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Network dersini withdrawladim gerci de, Blizzard bu olaya nasil mudahale edebilir ona kafam basmadi. Anladigim kadariyla sen burada bilgisayarinin alip verdigi paket buyukluguyle vs. ilgili bir ayar yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 patchi yuklerken o dwordleri atiyodur icine yapabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar