Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadından Erkeğe


Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Postada yeni bir yazı dizisi başladı, biliyorsunuzdur. kadın olarak doğan ama erkek gibi yaşıyan, daha sonraları kolundan, bacağından alınan kaslarla penis yapılıp , hayatı boyunca testostoren kullanan insanlar.

sizce tıp bacaktan penis yapabiliyorsa, bu kadını kadın yapamazmı ? tabi yaşamadan bilemeyiz bunu ama çok garip hikayeler var 3-4 gündür posta gazetesinde okuyorum. adamın ( önceden kadın) vücudunda izler filan oluyormuş. mutluluk çubuğu vesaire. çok garibime gitti benim. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

tartışma yaratmayalım pls.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapılır aslında neden yapılamasın,
hormon tedavisi ve psikolojik tedaviyle, kadının kadın kalması mümkün.
ama işte biraz da "free will" yüzünden kadının gerek psikolojik gerek hormonal bozuklukları yüzünden erkek olmak istemesinde kullanıyorlar tercihlerini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dostlar alisveriste gorsun.Sanki insanlarin evlerinde neyaptigini kontrol edebilirlermis gibi.Reklamlari izlediniz hesabi Iran imaji yaratmaya calisiyorlar , yalan dolan iliklerine islemis bunlarin.

Molla grup seks gibi birsey cagristirdi bu konu bende.Birsuru takkeli , sakalli cuppeli tip ustuste altalta olaya girmisler bir odada :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Neden? Eşcinsel biri eşcinselliğin aşağılanmasını sevmez. Ben de biseksüelim. Utanmadan da söylerim bunu ve sana aynı şekilde davranıp tanrın ile alay ederek cevap veririm. Tamamen hakkım. Ama sana saldırmıyorum, argo kullanmıyorum, sadece yanlış bulmadığım fikirlere saldırıyorum. Tam senin yaptığım şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ebonic vs. Rus videosunu izlemedim, anlayamıyorum o yüzden oradaki göndermeyi. 2. paragrafa geçersek, gelmek istediğim noktaya değinebilirim. Seni gay yapabileceklerini sanmıyorsun, çünkü bunu "istemiyorsun", sana "doğal" gelmiyor.

Oysa ki eşcinsel bir insan için bu hem gayet doğal bir olay, hem de gayet de isteyerek yapıyor yaptığını. O nedenle sen kalkıp, istemeyen bir insanı homoseksüellikten heteroseksüelliğe çeviremezsin, bu da konunun ilk mesajındaki soruna benim cevabımdır.

Basur olmak konusunda gayet saplantılı olduğunu görüyorum, bunun sebebi de eşcinselliği sadece "iki erkeğin anal seks yapması" olarak görüyor olman (Onun dışında sebepleri varsa bilemiyorum tabii). Bu kadar sert muhalefet ettiğin bir konuda biraz daha bilgilenmen, tartışmanın sağlığı açısından iyi olacaktır. Çok dar görüşlü ve kısıtlı fikirleri savunuyorsun çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi eşcinsel diyince biz ne anlıyoruz?

seks ve aşk hayatını düşünelim

seks olarak sürekli basur tehlikesi yada direkt basur olma. ve hayattaki bir çok şeyden normal insan gibi zevk alamamak. alamıyacak olmak.

sence bunlar tedavi edilebilse daha uygun olmaz mı ? edilebilse diyorum.

gerge inanç ve cinselliği birbirine benzetip, buradaki bir çok insana hakaret etmende çok ilginç. sorsan adamım dersin. 5 para etmezsin.

hakaretin de çok açık, siz allaha inaniyorsunuz.

ohoo aptallar ( Allah a inanlar aptal oluyor gergenin yaklaşımına göre) biz çoktan çözdük allah olmadığını.

kesin artık şu forumda Allah kitap muhabbetini. işinize bakın. Allah yok, allah şöyledir böyledir dediğiniz herşey buradaki bir çok kişiye KERİZ , APTAL demekten farksız.

neyse saygı çerçevesinde olalım lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence basur tedavi edilebilse daha uygun olur diyeceğim de, edilebiliyor zaten. Zaten bahsettiğin de sadece bir "ihtimal". Anal seks yaptın hop sabahına basur çıktı diye bir olay yok.

Kaldı ki sen genel olarak "anal seks"e karşısın sanırım, o da sadece hemcinsler arasında olmuyor yani.

"Normal insan gibi zevk alamamak" konusu ne oluyor onu çözemedim. Seksten mi bahsediyoruz? Karşılaştırma yapabilmen için iki türlüsünü de denemiş olman lazım çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spastik_Serce said:
seks olarak sürekli basur tehlikesi yada direkt basur olma. ve hayattaki bir çok şeyden normal insan gibi zevk alamamak. alamıyacak olmak.



1. basur olan insannar neden hayattan zevk alamiyor? tedavisi var lazeri var ameliyat var.
2. basur insannarin acisini neden bu kadar icinde hissdiyorsun yoksa sende gizli basur musun?
3. anal sexin kolon kanseri ya da aids bulasmasi gibi bi kac daha onemli riski varken neden basur?
4. anal sex yapmadan gay olunmuyor mu? turkiyede 30 yas uzeri sex ayda bir hatta yilda birle sinirliyken ciftler straight sayiliyorda senede 1 kez sex yaparak sadece beraber olan ciftler gay sayilmaz mi?
5. anal sexi sadece gayler mi yapiyor? namus bekaret gibi bi suru tabunun oldugu turkiyede genc kizlarin %20 sinin evlilik oncesi anal sex denedigi yada yaptigi gercegini goz ardi mi edicez?
6. freudu felan siktir ettim 15 dakkada bir gaylik yada lezbuyenlik hakkinda topik acarak ne ifade ediyorsun. anton laveyin bir lafi wardir "tanriyi en cok ateistler dusunur" diye . sende aceba cozemedigin bi problemin mi varda ondan durmadan topik aciyorsun.
7. amerika da dahil bi cok ulkede gaylerin aile kurmasi evlat edinmesi surragate kullanarak cocuk sahibi olmasi serbestlesti. aile kurma sorunuda ortadan kalkti bunu biliyor musun?
8. niye inatla ben senne tartisiyorum bu konuyu. zamaninda durmadan evrim konusu acan garip haurn yahyaci zevzekten farkin ne.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

unutmadan

Spastik_Serce said:
kesin artık şu forumda Allah kitap muhabbetini. işinize bakın. Allah yok, allah şöyledir böyledir dediğiniz herşey buradaki bir çok kişiye KERİZ , APTAL demekten farksız.



TURKIYE CUMHURIYETI LAIK BIR CUMHURIYETTIR DEVLETIN BIR DINI VEYA INANCI YOKTUR. HERKEZ KENDI INANCINA SAHIP OLMA HAKKINSA SAHIPTIR.


ne demek bu
senin allah var deme hakkin oldugu kadar yanindaki insaninda yok deme hakki vardir. en yakin 4 arkadasimin 4 ude inanmayan insanlar. hatta zaman zaman inancimla dalga gecen insannar ama ben bundan rahatsiz olmuyorum. elimden geldigi kadar kendimce dogru yolu yane inanmayi gostermeye calissamda allah yoktur diyemessin alah yoktur demek saygisizlik gibi sacma bisinin ise yaramayacagini biliyorum.

Yarin oburgun bir hristiyan ya da museviyle konusurken sana kendi inanclarinda islamin yeri olmadigini islamin goruslerinin mantiksiz oldugunu soylerlerse napacaksin kavga mi cikaracaksin.

tekrar tekrar diyorum. Allah yoktur; Abdullahin oglu Muhammed de peygamber yada ozel bir insan deil senin benim gibi normal bir insandir demekle
Allah birdir ve tektir; Hz. Muhammed de onun peygamberi ve elcisidir

demek arasinda saygi carcevesi acisindan en ufak bir fark yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...