Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

82 Dolarlık Hesaba 10.000 $ bahşiş... O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lopeth said:
Böyle boş beleş dağıtarak zengin olmadı heralde bu kadar. Hala da manyaklar gibi çalışıp para kazandığına göre çatçut vermezler bunlar parayı

valla öyle diyoruz da, zenginler akşam yemeği olarak 100 gr'ı 10000 dolar eden mantarlar yiyerek, 100 ml'si 1000 dolar eden şaraplar içerek yaşıyor.

öyle kıt kanaat tüketerek geçirmiyorlar ömürlerini :)
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
Böyle boş beleş dağıtarak zengin olmadı heralde bu kadar. Hala da manyaklar gibi çalışıp para kazandığına göre çatçut vermezler bunlar parayı

adam kaç yaşında.karısından boşanmak için ödediği para cok büyük rakam

zor kazanmış olabilir.ama artık kazanmış işte :).röportajını izlediydim digiturkte bi kanalda.hollywood la iligli magazinde.çuval çuval para harcıorum dedi adam :)
Mesaj tarihi:
Trump paranın bolluğundan dolayı böyle bişey yapmaz trump şov adamıdır bunu da zaten anlamak pek zor değil ve isterse sırf böyle bi haberi çıksın ve şanı yürüsün diye böyle bi bahşiş bırakabilir çünkü adam görünüşe önem veren biri ve zamanında da şöyle bi laf etmiştir.(az çok hatırlıyorum hatalı olabilir)''Gençliğimde kalitesiz kıyafetlerle iş görüşmelerine gidiyordum kıyafetler arasında hiç bi fark yok gibiydi ve bende umursamıyordum ama sonradan insanların kıyafetlerine ve ayakkabılarına ne kadar önem verdiğini görüp parasız durumdayken bile pahalı kıyafetler almaya başladım ve buda beni buraya getirdi''gibisinden bi laf etmiştir buda bu adamın düşünce yapısını biraz açıklıyor galiba
Mesaj tarihi:
Bone said:

valla öyle diyoruz da, zenginler akşam yemeği olarak 100 gr'ı 10000 dolar eden mantarlar yiyerek, 100 ml'si 1000 dolar eden şaraplar içerek yaşıyor.

Aslında genel olarak böyle birşey yok, senin o bahsettiğin zenginler ulti multi super omg wtf zenginler ki onlardan da dünyada az var 2.ki sürekli bunları yemiyorlar.
Mesaj tarihi:
Bone said:
Lopeth said:

Kendi boğazına harcamakla çarçur etmek bir değil.
Mesaj tarihi:
zenginler cimri oldukları için zenginlerdir ve zengin olduktan sonra daha da cimri olurlar...

zenginlik arttıkça cimrilik katsayısı artar.

diyeceğim odur ki;

fake diyorum bu habere..

hee eğer değilse....

salakmış biraz

• Yeni Oluştur...