Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komedi Dükkanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoccemama said:
güzel program baya güldürüyor galiba pazar günleri 19-20 arasında veriliyor diğer günler tekrar.
doğaçlama yapıyolar galiba süper!

cuma 21:45 teymiş diğer günler tekrarmış düzeltim dedim yazdıklarımı
youtube tan takip edilebilirsiniz ya da bazı sitelerden indirebilirsiniz ya da dvd vcd çıkacakmış (resmi sitesinde gördüm) alır izlersiniz
Mesaj tarihi:
Doğaçlama açısından Anında Görüntü Show u tavsiye ederim. Fox TV'de Cumartesi günler 23:00 civarında başlıyor. Bu programa da cuma gecesi rastladım. Gerçekten çok güzel ve eğlenceli. Adam özellikle o tedirginlik, yanlış yapmaya yatkın adamın havasını çok iyi veriyor izleyenlere
Mesaj tarihi:
bende bol bol seyrediyorum takipçisi olduk ailecek süper oluyor acayip eğlenceli hele geçen günki o kadın kılığına girdiği bölüme yarıldım resmen gece tekrarını bidaha izledim hatta çok süperdi o jüponlu etekle yürüyüşü dans edişi falan zuhahaha (:D
Mesaj tarihi:
arattım ama bulamadım, açılmamıştır umarım.

cuma günleri 21.10 da başlıyor, şu an hala devam etmekte. gülümsetiyor beni, da sizi bilmem. pazar günleri de tekrarı var.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
böyle yapalım en iyisi :)

hayırdır mod bey? daha bi kaç gün önce benim açtığım ve milletin de zahmet edip altına bişeyler yazdığı "komedi dükkanı" konusunun neyi beğenilmedi de silindi?

hayır bana bi uyarı falan da gelmedi?

yanlışlıkla mı silindi nedir?

edit: hmm konular birleştirilmiş. pek hoş olmamış ama silinmesinden iyidir tabi.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bence çok uzun sürmesi ve dar kadroda hiç değişiklik olmaması, bu kadar güzel bir fikirle ve iki iyi oyuncuyla ortaya çıkan prodüksiyonun kuyusunu kazıyor.
  • Yeni Oluştur...