Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 tv8'de, ne zaman yayınlanıyo tam bilemiyorum, ama sürekli rastlıyorum. çok komik ve farklı. mutlaka izleyin. youtube'de de bi sürü vidyosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 muhteşem yahu.. adamlar süper rol kesiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 yetenek fışkıran bi program hakkaten. ne zaman yakalasam sonuna kadar izliyorum. önerilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Sen söyledikten sonra baktım yuturpta da güzelmiş hakkaten =) Çok güzel oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Cuma akşamları yayınlanıyor. Sanırım saat 10 olması gerek. Çok güzel bir proğram. Acayip eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 güzel program baya güldürüyor galiba pazar günleri 19-20 arasında veriliyor diğer günler tekrar. doğaçlama yapıyolar galiba süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 eğlenceli program, avrupa yakasında da benzer bir karakter oynuyor adam. ancak tv8 izlemiyorum normalde, yakalayamıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 hoccemama said: güzel program baya güldürüyor galiba pazar günleri 19-20 arasında veriliyor diğer günler tekrar. doğaçlama yapıyolar galiba süper! cuma 21:45 teymiş diğer günler tekrarmış düzeltim dedim yazdıklarımı youtube tan takip edilebilirsiniz ya da bazı sitelerden indirebilirsiniz ya da dvd vcd çıkacakmış (resmi sitesinde gördüm) alır izlersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Doğaçlama açısından Anında Görüntü Show u tavsiye ederim. Fox TV'de Cumartesi günler 23:00 civarında başlıyor. Bu programa da cuma gecesi rastladım. Gerçekten çok güzel ve eğlenceli. Adam özellikle o tedirginlik, yanlış yapmaya yatkın adamın havasını çok iyi veriyor izleyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 çok bayık o fox tv'deki gıcık kaptım resmen, öyle oyunculuk yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 doğaçlama açısından dedim zaten bende. güzel oluyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 bende bol bol seyrediyorum takipçisi olduk ailecek süper oluyor acayip eğlenceli hele geçen günki o kadın kılığına girdiği bölüme yarıldım resmen gece tekrarını bidaha izledim hatta çok süperdi o jüponlu etekle yürüyüşü dans edişi falan zuhahaha (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 arattım ama bulamadım, açılmamıştır umarım. cuma günleri 21.10 da başlıyor, şu an hala devam etmekte. gülümsetiyor beni, da sizi bilmem. pazar günleri de tekrarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 can naptın agali :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 abicim aradım Komedi Dükkanı diye niye bulamıom lan o zaman? pff malım biraz. vizeye son gün çalışmaktan kafam bulandı, kusura bakılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 böyle yapalım en iyisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 eyvalla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 DarKRideR said: böyle yapalım en iyisi :) hayırdır mod bey? daha bi kaç gün önce benim açtığım ve milletin de zahmet edip altına bişeyler yazdığı "komedi dükkanı" konusunun neyi beğenilmedi de silindi? hayır bana bi uyarı falan da gelmedi? yanlışlıkla mı silindi nedir? edit: hmm konular birleştirilmiş. pek hoş olmamış ama silinmesinden iyidir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 haha harika harbiden ne zamandır böyle gülmüyordum cok güzel ailecenek seviyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mükemmel gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bence çok uzun sürmesi ve dar kadroda hiç değişiklik olmaması, bu kadar güzel bir fikirle ve iki iyi oyuncuyla ortaya çıkan prodüksiyonun kuyusunu kazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahah youtubedan 50.yi izleyin. dikkat edin kaymayin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExactitudE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Beyler bu komedi dükkanına seyirci alıyorlar mı? Aranızda gidip izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 seyirci alıyorlar sanırım arada altta telefon numarası felan veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar