Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Sivasspor / 14.12.2007 Süper lig

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

maçı izlemeden bal falan gibi konuşmanın herhangi bir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa içte birikmiş kini kusmak ortamı germek olabilir.

Baştan sona üstün oynayan GS, 1-2 kontratak dışında komple kapalı oynayan Sivasspor, %68-%32 ye kadar çıkan topla oynama yüzdesi farkı, GS'nin 10u kaleyi bulan 30 civarı şutu (Sivas'ın 8 di galiba son gördüğümde), topun oyunda en çok bulunduğu alana bakıldığında da Sivas ın cezasahası önü olduğu zaten ortada.

Tüm bunlardan bihaber olarak (haberdar olduğunu sanmıyorum, zira haberdar olup da aynı yorumu yapmak bırakın futboldan anlamayı hayatında en fazla bir kez futbol maçı izlemiş biri için bile saçma) sonra kazanan takıma "bal" diye eleştirmek en fazla bir çekememezliğin, bir kursakta kalan hevesin (GS berabere kalcak diye bu kadar heveslenmek de garip tabii) sonucu mantıklı düşünememekten kaynaklanabilir heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

balili'nin cikmasi kotu oldu, kac sezondur buyukleri bos gecmez balili. baya da kotu bi sekilde cikti sahadan.

hakem kontrolsuz girislere cok taviz gosterdi ama bence, gs lehine ozellikle. ardanin oyundan yapmadan once sari kart gordugu pozisyon ise ayri bir olay, direk kirmizi da verilebilir hatta disiplin cezasi da verilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şeyi anlamıyorum ben. bu oyun 90 dakika değil mi? atılan gol oyun içi zamanda atılmıyor mu? lan ilk dakikada atınca sorun olmuyor da son dakika da atınca niye "hehe son dakika golü" deniyor. bak onu anlamıyorum.

maç 12 dakika olsaydı, 11. dakikada atılan gol de son dakika golü olacaktı ama şu an gayet temiz bi süre maç 90 dakika olduğu için.

garip.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs gayet güzel oynadı kadrosunda ki bir süre sakata rağmende 3 puanı 2 gol ile aldı, hak etti.. Maç güzeldi, gerek sivasın gerek galatasarayın oyunu güzeldi. Zevkli bir 90 dakika oldu, neden galatasaraylı olmayanlar bu başlığa gelip ağlar ki? Hem de saçma sapan konular da ? Mantıklı bir açıklaması olan beni aydınlatırsa süper olur..
Sosyal ağlarda paylaş

Gs tam takır gidiyor maşallah.Sahaya çıkanlar aratmıyor sakatları fazla.En azından bi 7 garanti adam olsun kadroda.Alışsınlar.Her maç değişiyor.Yedek oyuncuların da oynaması iyi bir şey de...Fb'de bir maçta alex,carlos,aurelio,gökhan gönül oynamasa halleri ne olur acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Evrenoz Paşa said:
Gs tam takır gidiyor maşallah.Sahaya çıkanlar aratmıyor sakatları fazla.En azından bi 7 garanti adam olsun kadroda.Alışsınlar.Her maç değişiyor.Yedek oyuncuların da oynaması iyi bir şey de...Fb'de bir maçta alex,carlos,aurelio,gökhan gönül oynamasa halleri ne olur acaba?

ne olr bilmem ama gs yi yine yener zuashd
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:
ben anlamadım gitti
son lig maçımız hakkında yorum yaptığımız başlıktan sezon içindeki son dk golleri diye ağlamalara gitti şimdi de galatasaray-fb maçlarına kadar gidiyo hehe=)

işte bu öle bi gazki arkadaşım , senelerdir kadıköy de yenememize rağmen çıkmıyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...