Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 esprini yiyim senin. 78de tv başına geçtim 2 gol izledim kalktım güzel oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Jay-Jay said: Noolu layn, 80 dakka durdular bu maç 0-0 biter die salladım kapattım, 2-0 olmuş. Gs de hep son dakkada atıo bu sezon zaten ha. Takımın genç olmasının kondisyonlarının yüksek olması buna etken heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 maçı izlemeden bal falan gibi konuşmanın herhangi bir mantıklı açıklaması olduğunu sanmıyorum. Olsa olsa içte birikmiş kini kusmak ortamı germek olabilir. Baştan sona üstün oynayan GS, 1-2 kontratak dışında komple kapalı oynayan Sivasspor, %68-%32 ye kadar çıkan topla oynama yüzdesi farkı, GS'nin 10u kaleyi bulan 30 civarı şutu (Sivas'ın 8 di galiba son gördüğümde), topun oyunda en çok bulunduğu alana bakıldığında da Sivas ın cezasahası önü olduğu zaten ortada. Tüm bunlardan bihaber olarak (haberdar olduğunu sanmıyorum, zira haberdar olup da aynı yorumu yapmak bırakın futboldan anlamayı hayatında en fazla bir kez futbol maçı izlemiş biri için bile saçma) sonra kazanan takıma "bal" diye eleştirmek en fazla bir çekememezliğin, bir kursakta kalan hevesin (GS berabere kalcak diye bu kadar heveslenmek de garip tabii) sonucu mantıklı düşünememekten kaynaklanabilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ezdik hafiften. bi hafta zirve yeter sivasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 karambolsaray =) bnde baktım son 15 dk ya kadar iyi gidio netten bi baktım 2-0 omuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ne karambolu yahu son 15 dk ya kadar baska macı mı izlediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 bal diyenler belki 6 ve 13.dk larda mecbur oyuncu değişikliklerinin olmasını söylemişlerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 balili'nin cikmasi kotu oldu, kac sezondur buyukleri bos gecmez balili. baya da kotu bi sekilde cikti sahadan. hakem kontrolsuz girislere cok taviz gosterdi ama bence, gs lehine ozellikle. ardanin oyundan yapmadan once sari kart gordugu pozisyon ise ayri bir olay, direk kirmizi da verilebilir hatta disiplin cezasi da verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 oha be abi (pwnbot) ne kırmızısı ne disiplin cezası.. Arkadan baldıra diz gelmiş koşu anında. Tamam istem dışı değil ama arkadan olan bir pozisyon işte. Sarı doğru, abartma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 anadolu takımları 2.yarı paso yatıyorlar zaten doğal sonuç,her hafta görüyoruz galatasaraydan son dakika gollerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 o 6 ve 13. dk lardaki oyuncu değişikliklerine bakanlar bide GS nin kaç sakatı olduğunuda hesap ederse lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 son dk gollerimiz dk80'e kadar inmiş way anasını bundan sonra 2. devre atıcağımız goller sayılmicak sanırım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Madcat said: anadolu takımları 2.yarı paso yatıyorlar zaten doğal sonuç,her hafta görüyoruz galatasaraydan son dakika gollerini. son dakika kavramı nedir allah rızası için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 son 10 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 haticeye değil neticeye bakmak lazım sonuçta gs 2. yarı pek iyi olmasada güzel oynadı ve aldı 3 puanı birde anlamadığım birşey var arda cıkarken ardayımı yuhladılar kalli yimi yuhladılar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bi kesim taraftar arda yı yuhladı , çoğunlukta tezahürat yaptı.. karıştı o ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 yuhalayanlar seyirci, destekleyenler taraftardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 abi şeyi anlamıyorum ben. bu oyun 90 dakika değil mi? atılan gol oyun içi zamanda atılmıyor mu? lan ilk dakikada atınca sorun olmuyor da son dakika da atınca niye "hehe son dakika golü" deniyor. bak onu anlamıyorum. maç 12 dakika olsaydı, 11. dakikada atılan gol de son dakika golü olacaktı ama şu an gayet temiz bi süre maç 90 dakika olduğu için. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 içimizde futbol maçlarının 90 dakika oldugundan haberi olmayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Fenerbahçe-gs maçları ilk 5 dk da bitiyor , gs ın diğer maçları son 5 dk da kapasite meselesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ben anlamadım gitti son lig maçımız hakkında yorum yaptığımız başlıktan sezon içindeki son dk golleri diye ağlamalara gitti şimdi de galatasaray-fb maçlarına kadar gidiyo hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Gs gayet güzel oynadı kadrosunda ki bir süre sakata rağmende 3 puanı 2 gol ile aldı, hak etti.. Maç güzeldi, gerek sivasın gerek galatasarayın oyunu güzeldi. Zevkli bir 90 dakika oldu, neden galatasaraylı olmayanlar bu başlığa gelip ağlar ki? Hem de saçma sapan konular da ? Mantıklı bir açıklaması olan beni aydınlatırsa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Gs tam takır gidiyor maşallah.Sahaya çıkanlar aratmıyor sakatları fazla.En azından bi 7 garanti adam olsun kadroda.Alışsınlar.Her maç değişiyor.Yedek oyuncuların da oynaması iyi bir şey de...Fb'de bir maçta alex,carlos,aurelio,gökhan gönül oynamasa halleri ne olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Evrenoz Paşa said: Gs tam takır gidiyor maşallah.Sahaya çıkanlar aratmıyor sakatları fazla.En azından bi 7 garanti adam olsun kadroda.Alışsınlar.Her maç değişiyor.Yedek oyuncuların da oynaması iyi bir şey de...Fb'de bir maçta alex,carlos,aurelio,gökhan gönül oynamasa halleri ne olur acaba? ne olr bilmem ama gs yi yine yener zuashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 cavanagh said: ben anlamadım gitti son lig maçımız hakkında yorum yaptığımız başlıktan sezon içindeki son dk golleri diye ağlamalara gitti şimdi de galatasaray-fb maçlarına kadar gidiyo hehe=) işte bu öle bi gazki arkadaşım , senelerdir kadıköy de yenememize rağmen çıkmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar