Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Üvey babam her sene doğumgünümde bırakıcam diyor. Ben bir anda çat diye bırakmayı planlıyorum, ya da böyle elektrik veriyolarmış bi yerlerine 5 seansta hiç canın sigara istemiyormuş, ona gidicez annemle. 1 yıl içtiysen bırakmak çok zor olmaz ama büyük ihtimal /cicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 benim çok yıl oldu ama bırakıcam gibi baya. asd. ayrıca asıl 1 yılda daha zor olur gibi geliyo bana. yeni falan. heves var eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 heves? yok yaş 21 heveslik değiliz ki benim tek kötü olayım tadını seviyorum, ondan iciyorum yani sigara icmek benim icin zevk hani bırakmak ondan koyabilir ama 18 ocak - son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sigaranin tadini nasil seviyosun les gibi bisey. Ben tutun iciyorum sarip, dun bitmisti ondan bi arkadastan sigara istedim de midem agzima geldi. Anlamsiz bisey. Filtreden midir nedendir bilmiyorum ama sacma sapan bi duman cekiosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 4 yaşında bırakmıştım ben. Ne iradeymiş bendeki mübarek peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Loool saatleri sayan adam sigarayı bırakamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Evet öyle bir olay da var. Hani öleceği günü bilse nasıl bir anda hayata bağlanırsa insan, bırakacağın günü bilsen o kadar bağlanırsın sigaraya, bırakamazsın çünkü seçim senin elinde. Sen en iyisi öl. typolarla doluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 ben iki ay günde ortalama bi paket içip bıraktım (2 sene önce) anaa napıyorum ben pis özenti diyerekten asdasdas. ama benim başlama sebebim cidden özentilikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 hala içmedim 4. gün mü ne oldu. bazen kudurcak gibi oluyorum ama. bi film izliyorum herifler deli gibi çekiyo sigaraları. o anlarda çok zorlanıyorum böyle hayvan gibi sesler çıkarıyorum. bi süre sonra geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Ben bir ara içeyim dedim, ama lanet olasıcanın ne tadı güzel, ne de bir boka benziyor. Sevemedim, içemedim. Ballı puro var ama, arada ondan alıp içiyorum kahvaltıdan sonra, çayın yanında, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sinir genelde 3 gundur 3 gunu asarsaniz kendinizi asmadan birakmaya baslamisiniz demektir 3 gunden sonra surekli savas olcak ama gene kendinize onuda diyim yane el ve vucutsal aliskanlik bitsede beyinsel olani kalcak 70 yasinda 20 senedir sigarayi birakmis dedemin lafidir ki sigarayi ozluy musun dede diyince ozlemek ne kelime az once bi tane sondurdum su an yenisini yakicam gibi geliyo demistir yane sigar abasadin mi hayatin boyunca kendini sinirlayacagin bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 6.gün gunde 3 4 fırtla idare ediyorum iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 aynı şeyi annem de söylemişti bone. 5 yıldır içmiyo ama her gün ara ara çekiyomuş canı. napcam ben öyle olursa. hiç bırakmasamıydım ki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bir arkadaşım vardı okuldan. Şey demişti, "40 yaşında öleceğimi bilsem günde 3 paket içerim". Tuttum valla bu lafı, hatta 40 yaşında öleceğimi bilsem okumamda yaw. Öğrenebilsek keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 ikisini birden bırakırsan sinir hastası olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 elektronik sigara çıktı aynı tadı veriyormuş ve kesin bıraktırıyormuş(tu) arkadaşım almayı düşünüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bu yöntem çok iyidir sigarayı bırakmak için OHHHHHHHHH Ben çok az içiyorum çünkü kendime içtiğim sigara başına 10 şınav ceza veriyorum.. Günde 10 dalı geçmeye götüm yemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 sigara bırakılır mı ya, başladığınız işi yarım bırakmayın kardeşim alala koyimmi lan smiley? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Agaboy kahvalti sonrasini dusuun sadads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 cok basit bırakabilirim. iradem cok güclü. iddaaya da girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Elektronik sigara denen zıkkım kadar karizmadan yoksun birşey yok. Belki Penth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bende başlama arifesindeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar