Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakma denemesi vol.92453

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Üvey babam her sene doğumgünümde bırakıcam diyor. Ben bir anda çat diye bırakmayı planlıyorum, ya da böyle elektrik veriyolarmış bi yerlerine 5 seansta hiç canın sigara istemiyormuş, ona gidicez annemle. 1 yıl içtiysen bırakmak çok zor olmaz ama büyük ihtimal /cicek.
Mesaj tarihi:
heves?
yok yaş 21
heveslik değiliz ki

benim tek kötü olayım
tadını seviyorum, ondan iciyorum
yani sigara icmek benim icin zevk
hani bırakmak ondan koyabilir

ama 18 ocak - son
Mesaj tarihi:
Sigaranin tadini nasil seviyosun les gibi bisey.

Ben tutun iciyorum sarip, dun bitmisti ondan bi arkadastan sigara istedim de midem agzima geldi. Anlamsiz bisey. Filtreden midir nedendir bilmiyorum ama sacma sapan bi duman cekiosun sadece
Mesaj tarihi:
Evet öyle bir olay da var. Hani öleceği günü bilse nasıl bir anda hayata bağlanırsa insan, bırakacağın günü bilsen o kadar bağlanırsın sigaraya, bırakamazsın çünkü seçim senin elinde. Sen en iyisi öl.

typolarla doluyum.
Mesaj tarihi:
hala içmedim 4. gün mü ne oldu. bazen kudurcak gibi oluyorum ama. bi film izliyorum herifler deli gibi çekiyo sigaraları. o anlarda çok zorlanıyorum böyle hayvan gibi sesler çıkarıyorum. bi süre sonra geçiyo.
Mesaj tarihi:
Ben bir ara içeyim dedim, ama lanet olasıcanın ne tadı güzel, ne de bir boka benziyor. Sevemedim, içemedim. Ballı puro var ama, arada ondan alıp içiyorum kahvaltıdan sonra, çayın yanında, mis.
Mesaj tarihi:
sinir genelde 3 gundur
3 gunu asarsaniz kendinizi asmadan birakmaya baslamisiniz demektir
3 gunden sonra surekli savas olcak ama gene kendinize onuda diyim yane
el ve vucutsal aliskanlik bitsede beyinsel olani kalcak
70 yasinda 20 senedir sigarayi birakmis dedemin lafidir ki

sigarayi ozluy musun dede diyince
ozlemek ne kelime az once bi tane sondurdum su an yenisini yakicam gibi geliyo

demistir yane sigar abasadin mi hayatin boyunca kendini sinirlayacagin bisi
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım vardı okuldan. Şey demişti, "40 yaşında öleceğimi bilsem günde 3 paket içerim". Tuttum valla bu lafı, hatta 40 yaşında öleceğimi bilsem okumamda yaw. Öğrenebilsek keşke :(
Mesaj tarihi:

Bu yöntem çok iyidir sigarayı bırakmak için

OHHHHHHHHH

Ben çok az içiyorum çünkü kendime içtiğim sigara başına 10 şınav ceza veriyorum.. Günde 10 dalı geçmeye götüm yemiyor..
  • Yeni Oluştur...