berk444 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Welcome to the HELL... http://www.youtube.com/watch?v=B6x5MMITGxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 yani?? amacı anlayamadımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 belive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 CHOX QRAL TÜRÜBÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 hell yeeeee !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Cehennem temasına uygun(!) bir müzik seçimi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 vallahi cehennem gibi stad! stadyum diyorum bak, atmosfer değil.. sağı, solu dökülür.. 1960lı yıllardan kalma gibi gözükür. saha desen patates tarlası görünümünde. içi ayrı harap.. dahası içini bırak; önünden geçene bile cehennem azabı çektirir! en kötüsü de bu zati. göz zevkinizi yok eder, inanılmaz çirkin görüntüsü ile! velhasılıkelam, içinde de dışında da inanılmaz bir cehennem azabı yaşatan virane bir yerdir. en kısa sürede "medeni" bir stadyuma, bir cennete kavuşmanız dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ginaly said: belive ben de onu diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 valla klasik futbol tartışması açmak istemiorum ama belive falan bırakında böle bi atmosfer gördünüz mü söleyin? hani beşiktaşlı bağırıyo falanda fener napar sorarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 ucundan kirmizi isik fiskirtip duman cikartan cubuklari siz mi icat ettiniz gormemistim daha once yav, adi ne bunlarin alip bende yakmak istedim nerede satiliyo bu cehennem cubuklari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 berk444 said: fener napar sorarım size bişi yapmaz yav napcak fener. 20 tane meşale yakıp cehennem la bura diyip video mu koyalım bizde. hadi koyalım bari bi tane. hem maçı izlersin hemde maçtan önceki meşale ve tribün şovunu. iyi seyirler. ama videonun başlarına dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Cehennem diyince aklıma şu video geldi hemen: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cehennemi bilen biliyo. bilmeyen ancak videodan izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ilk videonun arkasına neden venom - welcome to hell döşenmez ki? aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 fener stadı derbiden derbiye bu hale gelio wah halinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berk444 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ki zaten son derbide gördük stadı.75. dakkaya kadar fenerlilerin sesi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 gralsin berk444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 welcome to sidik yarışı... az zihninizi açın yazıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 berk444 said: ki zaten son derbide gördük stadı.75. dakkaya kadar fenerlilerin sesi gelmedi. kaç kaç bitmişti o derbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 anam.. welcome to hell demis GS li saldirin. iste beklediniz firsat. ezin kafasini siz daha iyi yaparsiniz soleyin pislige. konusturmayin sakin. ya cok komiksiniz, saolun valla yine guldurdunuz. Guzel video kardes, ama evet bencede venom konmaliydi arka plana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 yaw video da çalan şarkının ismini alabilirmiyim?ilk video nun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 p. diddy - come to me (godzilla OST) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 fistan ya izle izle bitmedi goller yarısında sıkıldım kapattım =( ayrıca berktaycantan49495246849 son 6 maçtır yeniliyosunuz haberiniz var demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 berk444 said: fener napar sorarım sizevalla fener futbol oynar şampiyonlar liginde 2. tura çıkar bildiğim kadarıyla asıl o değilde BARCELONA TARAFTARI SİZE SESLENİYORUM ADAM MISINIZ ULAN BÜTÜN MAÇ OTURMAK YAKIŞIYOR MU KUPA FLN KAZANIYORSUNUZ DA İLK ÖNCE TARAFTAR OLUN KARAKTERSİZ KÖPEKLER !!! Not:Evet çok rahatlatıcı bişeymiş herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar