Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Sami Yen Hell

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vallahi cehennem gibi stad! stadyum diyorum bak, atmosfer değil..

sağı, solu dökülür.. 1960lı yıllardan kalma gibi gözükür. saha desen patates tarlası görünümünde. içi ayrı harap.. dahası içini bırak; önünden geçene bile cehennem azabı çektirir! en kötüsü de bu zati. göz zevkinizi yok eder, inanılmaz çirkin görüntüsü ile!

velhasılıkelam, içinde de dışında da inanılmaz bir cehennem azabı yaşatan virane bir yerdir.

en kısa sürede "medeni" bir stadyuma, bir cennete kavuşmanız dileğiyle
Mesaj tarihi:
valla klasik futbol tartışması açmak istemiorum ama belive falan bırakında böle bi atmosfer gördünüz mü söleyin? hani beşiktaşlı bağırıyo falanda fener napar sorarım size
Mesaj tarihi:
ucundan kirmizi isik fiskirtip duman cikartan cubuklari siz mi icat ettiniz gormemistim daha once yav, adi ne bunlarin alip bende yakmak istedim nerede satiliyo bu cehennem cubuklari?
Mesaj tarihi:
berk444 said:
fener napar sorarım size

bişi yapmaz yav napcak fener.
20 tane meşale yakıp cehennem la bura diyip video mu koyalım bizde.

hadi koyalım bari bi tane. hem maçı izlersin hemde maçtan önceki meşale ve tribün şovunu.

iyi seyirler. ama videonun başlarına dikkat et.

Mesaj tarihi:
anam.. welcome to hell demis GS li saldirin. iste beklediniz firsat. ezin kafasini siz daha iyi yaparsiniz soleyin pislige. konusturmayin sakin.

ya cok komiksiniz, saolun valla yine guldurdunuz.

Guzel video kardes, ama evet bencede venom konmaliydi arka plana.
Mesaj tarihi:
berk444 said:
fener napar sorarım size
valla fener futbol oynar şampiyonlar liginde 2. tura çıkar bildiğim kadarıyla asıl o değilde BARCELONA TARAFTARI SİZE SESLENİYORUM ADAM MISINIZ ULAN BÜTÜN MAÇ OTURMAK YAKIŞIYOR MU KUPA FLN KAZANIYORSUNUZ DA İLK ÖNCE TARAFTAR OLUN KARAKTERSİZ KÖPEKLER !!!

Not:Evet çok rahatlatıcı bişeymiş herkese tavsiye ederim
  • Yeni Oluştur...