fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 kaç yaşında olduğunu yazsan önce ? daha 18 falan değilsen boşver zayıf kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Eğer biraz paran varsa yakınlardaki Burger Kinge gidip Whooper XXL ye. Her gün. 1 ay sonra sumocu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Hazır burada topici var sorayım, benim iştehım yok ya. Ne pişirsem yerim diyorum, yok. Hiçbirşey yemek istemiyorum, en kolay yapılan şeyi hazırlayıp(Makarna forever) iki lokma yiyip bırakıyorum. İştah nasıl açılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Biraz yorulursan daha kolay yersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Xhunarion said: Hazır burada topici var sorayım, benim iştehım yok ya. Ne pişirsem yerim diyorum, yok. Hiçbirşey yemek istemiyorum, en kolay yapılan şeyi hazırlayıp(Makarna forever) iki lokma yiyip bırakıyorum. İştah nasıl açılır? Tahin pekmez ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ahah ana okuluna gitmeden önce annem bir kaşık yedirirdi lan hergün. Adı meteor'du. akıllı kadın tabi, olayı biliyor. Ama en dahicesi ciğeri Karateci eti diye yedirmesidir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ahahahhahahahaha karateci eti asdfjhgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ahahahaha :D karateci eti nedir ya,mükemmelmiş valla :D hayran kaldım annenin zekasına,valla helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abi sende yamyammışsın demekki küçükken ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bu yazıyı yazan kişi 110 kilo dikkate almanı tavsiye ederim yatmadan önce ye sürekli fast food ye canın sıkıldıkca kek pogaca ye paran varsa alabildiğin kadar pizza al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ben kilomdan memnun bir insanım aslında, ama son bir kaç günde abartı yemek yemeye başladım. Hoş, sağlıklı beslendiğim söylenemez. Ama illa kilo alıcam diyorsan; -Yemeğinin yanında turşu acı biberlerden ye, şu küçücük ve zehir gibi olanlar, iştah açıyorlar. -Ayrıca, yemek yemediğin zamanlarda da mandalin ye, o da anlamadığım bir şekilde iştah açıyor. -Puding, pasta, kek vs gibi şeyler de yiyebilirsin abartmayarak. Yemeğin üstüne bir de onları abartırsan tıkanıyorsun bildiğin. Hoş olmuyor. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 İşte işin garibi,senelerce almıyosun kilo.Sonra bianda almaya başlıyosun.Almayan kısım nadir oluyo genelde.Mesela büyükbabam 68 yaşında benim hala 65 kilo kadar falan.Ama zamanında boksör'müş,düzenli spor yapmıyo,sadece yürüyerek gidiyo heryere,bisiklet falan sürüyo veya,ha birde hergün 4 kat inip çıkıyo enaz 2 kere :D 3 sene boyunca 55 olan kilom son 6 ayda 62 ye fırladı.Okadar düzensizki,arada bir 64'ü görüp,sonra bianda 60 falan olabiliyorum,garip baya bi.Spor yapmak engüzeli :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 sakız çiğne yarı tok bir insanı açlıktan ölecek duruma getirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Cons said: abi sende yamyammışsın demekki küçükken ahhaha Lan ne adamsınız, karateci eti derken karatecilerin yediği o kutsal, güçlerini aldıkları kadim besin manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 nolifer wow oyna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Devilmanta said: nolifer wow oyna :D o denendi işe yaramıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 cips ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Nutella ye dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ad3m said: Nutella ye dfgdf burda sadece ben nutella yerim,yedirtmem kimseye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ops prd...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ad3m said: ops prd...! hadi yesin bu seferlik B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 dengesiz ye. ekmek ye. koşma. uyu. yürüme her yere. spor yapma. kilo böyle alınır bilirsin. yani kilo da bunların tersi verilir ,metabolizma olayları boyutu da diyetisyenlern ya da doktorların işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Haftada 1 kilo alabilmeni saglayabilecek bir program yazabilirim sana. Ilgileniyor isen ozel mesaj yolu ile ulasabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar