Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo Nasıl Alınır?

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun, aynı sorun...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kilomdan memnun bir insanım aslında, ama son bir kaç günde abartı yemek yemeye başladım. Hoş, sağlıklı beslendiğim söylenemez. Ama illa kilo alıcam diyorsan;

-Yemeğinin yanında turşu acı biberlerden ye, şu küçücük ve zehir gibi olanlar, iştah açıyorlar.

-Ayrıca, yemek yemediğin zamanlarda da mandalin ye, o da anlamadığım bir şekilde iştah açıyor.

-Puding, pasta, kek vs gibi şeyler de yiyebilirsin abartmayarak. Yemeğin üstüne bir de onları abartırsan tıkanıyorsun bildiğin. Hoş olmuyor. =p
Sosyal ağlarda paylaş

İşte işin garibi,senelerce almıyosun kilo.Sonra bianda almaya başlıyosun.Almayan kısım nadir oluyo genelde.Mesela büyükbabam 68 yaşında benim hala 65 kilo kadar falan.Ama zamanında boksör'müş,düzenli spor yapmıyo,sadece yürüyerek gidiyo heryere,bisiklet falan sürüyo veya,ha birde hergün 4 kat inip çıkıyo enaz 2 kere :D

3 sene boyunca 55 olan kilom son 6 ayda 62 ye fırladı.Okadar düzensizki,arada bir 64'ü görüp,sonra bianda 60 falan olabiliyorum,garip baya bi.Spor yapmak engüzeli :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...