Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steve Jobs - Aç Kalın Budala Kalın

elaidi

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...
şimdi tekrar izlemedim de..

burda şey lafı güzeldi;
geleceğe dair planlar yapmaktan öte, geçmişteki noktaları birleştirmek hede höde..

izleyince ne demek istediğim anlarsınız işte =) tam hatırlayamadım da.. işte orası beni etkilemişti cidden. (çok iyi açıkladım ama di mi?)

aşırı planlı olmaktan nefret ediyorum. zira john lennon abinin dediği gibi; "hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenlerdir". fazlaca plan yaparak kendimi kasmayı, o anı yaşayamamayı istemiyorum. işte bu yüzden geleceğe dair rota çizmekten öte, geçmişte yaptıklarımızdan ortaya bir şey çıkarmak daha önemli bence de.

diğer yandan; seni sevmiyorum steve jobs ^^
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko, şimdi bill gates vs. steve jobs çevirmenin alemi yok =) steve jobs kadar zengin olan bi adamın da kazıkçı olmayacağına inanmıyorum =) kaldı ki bunun üzerinden ikisinin zekası ölçüp, karşılaştırmak ayrı bir imkansız.

daha kaldı mı? demeyin. kaldı kaldı..

her ne kadar bu adamlar kazıkçı vs. olsalar da (bizim satış departmanından biliyorum =P), elinde gerçekten değerli olan bir şey yoksa tüm dünyaya pazarlayamazsın.

o yüzden microsoft da, apple da kötü şeyler yapıyor diyebilirsiniz ama yaptıkları iyi şeyler, kötülerden fazla demek ki..

hah arenayı da kurdum.. bir tarafta ms, diğer tarafta mac. kapışın şimdi =P ben kaçıyım hafiften ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o muhabbeti cevirmek icin demedim, tabii ki yaptiklari iyi seyler vardir da, bir insan hirsiz olunca, isi gucu surekli baskalarinin urunlerini, dusuncelerini, sistemlerini calmak olunca, ki bunu iste Bill Gates cok iyi beceriyor, insan kil olmadan edemiyor. Bill Gates cok kaliteli bir hirsizdan baska bisi degil..

http://www.splitreason.com/Product_Images/6a5aaaa355da.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

valla aslında böyle şeyleri pek itiraf etmezdim ama geçen bi müşteriye gitmiştim bi kuruluş için. centos üzerinde bir uygulama çalıştıracaktık güya, hiç akla gelmedik daha önce karşılaşmadığımız problemler çıktı.

1 saatlik iş oldu 5 saat, o sırada müşteri kaptı geldi bi macbook pro. aletin ssh terminaline hasta oldum, linux terminalde kıçımı çatlatacağıma sürekle bırakla iş yapmak çok hoşuma gitti. unix tabanlı tabii daha çok ondan ama hoşuma gitmedi değil :D

ama şu da var, bi 2008 server da ezmiyor değil yani. bence eşit bu iki şerefsiz. başka başka yerlerden vuruyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Steve in dahi olduğu tartışılmaz bence. Hayat hikayesini okumak ve şu videoyu izlemek yeterli. En dibe düşmesine rağmen tekrar tekrar çıkış yolları bulabilen bir şahsiyet olmuş. Ayrıca çıkardığı yenilikçi ürünler de cabası.

Biraz bakkal zihniyeti var tabii, iphone melodilerinden para koparmak ya da mac lerde tam ekran video izlemek için para istemek gibi. Ama o kadar da olacak artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...