elaidi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Steve Jobs'ın Stanford Mezuniyet Töreninde yaptığı konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 ne kebapmış istediği derse kaynıyor falan, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 10 sene once cs ci olmak varmis adamim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 stay hungry, stay foolish.. /signed adam bir de kendisinin son 50 yilin en buyuk dahilerinden biri oldugu gercegini atlamasa iyiymis ama. milleti yanlis yonlendiriyor olabilir istemeden =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Orada öyle yahu. Ama her üniversite öyle? Sabancı'da da istediğin amfiye girer çıkarsın yani kimse sen nerdensin demez. ben columbia üniversitesinde bi kaç derse girmiştim brown'da da girdim arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Burda da oyle. Bizim okulda da istedigin derse kafana gore girip cikabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 eeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 he evet aramayı tercih etmemiştim bu arada. salla devam edilir burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Derse 6 dakka var odadan kalkıp gitme konusunda ikileme düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ben bizim okulda kafama göre bi derse giriyodum. Oturdum falan. Baktım mukavemetmiş korktum kaçtım. Ama zevkli bir ders olsa girilir tabi. Bizim okulda da isteyen istediği derse girer takılır sormazlar kimsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 iyi konuşmuş ölüm ve zamanı iyi kullanma üzerine söylediklerini de çok mantıklı buldum, uygulamaya geçirmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 aç ve sefil kalmak cidden kaybedecek bişey olmaması yüzünden risk almak ve özgürlük hissi gibi bisürü şey açısından çok daha faydalı ve gerçek değerlerinizi ortaya çıkartır, kaybetme korkunuz vs.. azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 up! baya güzel bir şeydi bu, seyretmeyen varsa seyretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şimdi tekrar izlemedim de.. burda şey lafı güzeldi; geleceğe dair planlar yapmaktan öte, geçmişteki noktaları birleştirmek hede höde.. izleyince ne demek istediğim anlarsınız işte =) tam hatırlayamadım da.. işte orası beni etkilemişti cidden. (çok iyi açıkladım ama di mi?) aşırı planlı olmaktan nefret ediyorum. zira john lennon abinin dediği gibi; "hayat biz planlar yaparken başımızdan geçenlerdir". fazlaca plan yaparak kendimi kasmayı, o anı yaşayamamayı istemiyorum. işte bu yüzden geleceğe dair rota çizmekten öte, geçmişte yaptıklarımızdan ortaya bir şey çıkarmak daha önemli bence de. diğer yandan; seni sevmiyorum steve jobs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 steve jobs bill gates'i dover. cok daha zeki bi adam bill gates'den. Bill'in sadece ticari zekasi daha iyi, adam kaziklamayi iyi biliyo, bu da bill gates gibi biri olmanin altin kurali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 daha iyisini değil, daha çok kazanabileceğini üretmelisin de ticaretin altın kuralı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 nedanko, şimdi bill gates vs. steve jobs çevirmenin alemi yok =) steve jobs kadar zengin olan bi adamın da kazıkçı olmayacağına inanmıyorum =) kaldı ki bunun üzerinden ikisinin zekası ölçüp, karşılaştırmak ayrı bir imkansız. daha kaldı mı? demeyin. kaldı kaldı.. her ne kadar bu adamlar kazıkçı vs. olsalar da (bizim satış departmanından biliyorum =P), elinde gerçekten değerli olan bir şey yoksa tüm dünyaya pazarlayamazsın. o yüzden microsoft da, apple da kötü şeyler yapıyor diyebilirsiniz ama yaptıkları iyi şeyler, kötülerden fazla demek ki.. hah arenayı da kurdum.. bir tarafta ms, diğer tarafta mac. kapışın şimdi =P ben kaçıyım hafiften ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mac segmentasyonunu olabilidiğince daralttığı için bu kadar başarılı. Bi de ürünler çok iyi. Pazarlama konusunda deha zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 youtube olduğu için göçmüş tabi buyrun: http://www.dailymotion.com/video/x3j81k_steve-jobs-ac-kal-budala-kal-alt-ya_people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 baya güzel konuşmaymış, +rep goes to steve jobs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yok o muhabbeti cevirmek icin demedim, tabii ki yaptiklari iyi seyler vardir da, bir insan hirsiz olunca, isi gucu surekli baskalarinin urunlerini, dusuncelerini, sistemlerini calmak olunca, ki bunu iste Bill Gates cok iyi beceriyor, insan kil olmadan edemiyor. Bill Gates cok kaliteli bir hirsizdan baska bisi degil.. http://www.splitreason.com/Product_Images/6a5aaaa355da.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla aslında böyle şeyleri pek itiraf etmezdim ama geçen bi müşteriye gitmiştim bi kuruluş için. centos üzerinde bir uygulama çalıştıracaktık güya, hiç akla gelmedik daha önce karşılaşmadığımız problemler çıktı. 1 saatlik iş oldu 5 saat, o sırada müşteri kaptı geldi bi macbook pro. aletin ssh terminaline hasta oldum, linux terminalde kıçımı çatlatacağıma sürekle bırakla iş yapmak çok hoşuma gitti. unix tabanlı tabii daha çok ondan ama hoşuma gitmedi değil :D ama şu da var, bi 2008 server da ezmiyor değil yani. bence eşit bu iki şerefsiz. başka başka yerlerden vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Steve in dahi olduğu tartışılmaz bence. Hayat hikayesini okumak ve şu videoyu izlemek yeterli. En dibe düşmesine rağmen tekrar tekrar çıkış yolları bulabilen bir şahsiyet olmuş. Ayrıca çıkardığı yenilikçi ürünler de cabası. Biraz bakkal zihniyeti var tabii, iphone melodilerinden para koparmak ya da mac lerde tam ekran video izlemek için para istemek gibi. Ama o kadar da olacak artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yeni izledim up edesim geldi. izlemeyenler için faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar