Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilan-ı aşk..

eisenheim

Öne çıkan mesajlar

eisenheim said:
kızın cevabı..
-ama hem ben seni gerçekten arkdşm olrk görüorm hemdee şuan o tarz şylerii düşünmeye hazır diilm

bu durumda ben montla sıçmış oluyorum sanırım..

gelen msjda böyle olmalı idi aksı düşünülemezdi..
yüzüne söylese idin daha iyi olabilirdi belki bakışlarınla ses tonunla etkileme şansın olabilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevdim yazdığın yazıyı, içten olmuş, aralardaki üç noktalar da rahatsız etmedi beni, o sırada yanlış birşey söylememek için düşündüğünü gösteriyor, yüzyüze konuşurken de o duraksamalar olurdu bence..samimi ve sevimli geldi bana, kızın etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum, ama kendisine yapılan bir teklifin hemen üstüne atlamış gibi olmak istememiş olabilir, ya da bilemem tabi de seni gerçekten sadece arkadaş gibi görüyor olabilir, yerinde olsam hemen pes etmezdim ( bir de gene yerinde olsam değer verdiğim bir insana birşey yazarken yazım kurallarına, ve sözcükleri doğru yazmaya özen gösterirdim :) )
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyle bir mesaj yazman gerekiyorsa senin bir kiza, baska turlu o konusmayi yapacak ortami yakalayamiyorsaniz anla ki olmaz zaten. oraya yazdiklarini yuzyuze soyleyecek bir cesaret vermemis ki kiz sen yazmak ihtiyaci hissetmissin iste. olacagi yokmus.

bir de dunyanin en etkileyici, en karizmatik, en en en neyse artik yazisi bile sicak bir gulumseme etkisi yaratamaz. soyliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
boyle turk filmi gibi cikma olmaz. Haftasonu sinemya gidelimmi dersin, sinemada elini tutarsin, iyiysen opersin vs

boyle salak gibi saf aptal asik vs off yani

saban filmi cekiyoruz

Vivid filmine de gerek yok.

Gayet güzel bir şekilde duygularını ifade etmiş. Kimi insanlar bazen sözle dile getiremediklerini çok daha güzel ve içten bir şekilde yazıyla ifade eder.
Sosyal ağlarda paylaş

vivid filmi

evet kizin en yakin arkadasinida cagirsin

mumkunse sende git revel, en azindan birsey nasil POPOdan ornekle anlatilir farkina varirsin, hem dedigin film icin adamda lazim.

Mektupla(email) ask nereye kadar sizce? bir sonraki asamada ailenizi gonderip izdivac mi ongoruyorsunuz. Cikma denen is cikilarak yapiliyor, o senin dedigin yaziyla yazma sanatida o yuzden oldu. Ha yok ben platoniklikten hoslaniyorum, acilarin cocuguyum, uzun siirlerin prensiyim diyorsaniz birsey demiyorum.

Revell said:
matama said:
boyle turk filmi gibi cikma olmaz. Haftasonu sinemya gidelimmi dersin, sinemada elini tutarsin, iyiysen opersin vs

boyle salak gibi saf aptal asik vs off yani

saban filmi cekiyoruz

Vivid filmine de gerek yok.

Gayet güzel bir şekilde duygularını ifade etmiş. Kimi insanlar bazen sözle dile getiremediklerini çok daha güzel ve içten bir şekilde yazıyla ifade eder.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben yüzyüze konuşmaktan filan korkmam..hatta sinemaya davet ettim kabulde etti ne hikmetse ama kız:
-benim davranışlarımdan yanlış anlam çıkarma ben seni arkadaşım olarak görüyorm filan dedi ayrıca yeni ayrıldm dedi..

ya bi ara onun konuşmasında bi tedirginlik vardı ama o sadece bi anlıktı..onun dışında hep arkadaş kalalım filan dedi..
ben ümidimi kaybettim açıkçası.. ben ona bi fırsat verdim o geri tepti..şimdi o istiyorum dese ben istemicem..

falan filan..
önümüzdeki maçlara bakmaya devam ediyorum.. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...