Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Pek sinemaya gitme imkanım olmuyor. Ankara'ya gidince şöyle bir-iki film izleyebiliyorum o kadar. Hatta sinemalarda ne oynuyor, ne oynayacak, ne tutuldu felan onları da takip edemiyorum. 2007'de özellikle son aylarda çıkmış, beğendiğiniz filmleri bir sayın bana hele. Bir de kısa kısa info babında birşeyler yazarsanız film hakkında, fena olmaz. İzlemiş olduklarıma izledim derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Musallat İnli cinli bişi, türk yapimi, izleyebilirsin ama abartilacak bişi degil.. Stardust Valla ben begendim, bir adet shopboy'un kral olmasina kadar uzanan hikaye, sehirde bir duvar var, duvarin arkasi hep buyuculer felan olaganustu seyler, berisi ise bildigin ingiltere :D Robert'im oynuyor ama enterasan bir rolde :D Film benim hosuma gitti... Mutluluk Turk yapimi gene, yalniz bu guzeldi işte, ben cok begendim.. Konusu girmeyeyim bile seciceksen turk filmi bu olsun, başka alternatif yok.. Son zamanlarda izledigim 3 film bunlar işte... Sonucta : Stardust ya da Mutluluk diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 stardust'ı herkes övüyor da, yeni bir harry potter tribi istemiyorum izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bone said: stardust'ı herkes övüyor da, yeni bir harry potter tribi istemiyorum izlemek merak etme güzel film. trip mrip yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 2007 nin en iyi filmi 4 luni 3 saptamani si 2 zile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Neil Gaiman in hikayesiyle karakterlerini medyalari disinda ekleme geregi duyacak kadar zavalli bir yazarin isini karsilastirma bence Bone :) Stardust i ben de oneririm, cok tanidik bir surat da oynuyor Ingiliz artistlerden, ben o kisiye ayri bir ask duydugumda gordugum anda oba dxemistim (Sarah Alexander, Coupling den Susan) Shoot'em up, geldiyse kesin izle, konusu onemli degil, Clive Owen in insanlari olabilecek en super sekilde oldurmesi ustune kurulu :) American Gangster var, geldi mi henuz bilmiyorum Turkiye'ye Denzel Washington la Russell Crowe oynuyor, eski bir zenci mafya babasinin hikayesi, Ridley Scott yonetti. Izlemediysen Fountain bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 I'm McLovin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Volfied said: Neil Gaiman in hikayesiyle karakterlerini medyalari disinda ekleme geregi duyacak kadar zavalli bir yazarin isini karsilastirma bence Bone :) demek istediğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aquila said: I'm McLovin! Superbad yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yani demek istedim ki: bir kosede Neil Gaiman var, sandman i yaratan, Pratchett ile Good Omens i yazan, American Gods i yazan kisi diger yanda JK Rowling, o kadar zavalli ve anlatimi eksik ki, basin toplantisi duzenleyip ya benim bu karakterim gay aslinda biliyomusunuz demek zorunda hisseden kisi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 american gangster , açılış sahnesi süper fountain iyiydi stardust da öyle. hmm başka bir de Damadı Öpebilirsin - I Now Pronounce You Chuck and Larry baya komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Good Omensin filmini yapsalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ya istinye park daki üç boyutlu beowulf izleme şansımız kaçtı mı yoksa devam ediyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ya o degilde harry potter da hangi karakter gay mis ya.. Ya ben unuttum yada harbiden anlamamisim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 dumbledore, kitapta yok zaten(bildigim kadariyla, okumadim), basin aciklamasi yapti gecenlerde, orda soledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Stardust öyle ahımşahım bir film değil.Harrypotte kıvamında Hari bile daha iyidir eğlenceli zaman geçirelecek bir film. benim liste Kingdom 30 days night chuck&larry (komedi) Yaşamın Kıyısında Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 140 tane sandman filmi yapsınlar, 4 er kere izlerim. Bu arada "The Kingdom" evet. Çok başarılı bir film, çıkınca baya paranoya yapmıştım hatta sağ sol patlayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford 3:10 to Yuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Spoiler azıcık ama çok etkilenmiştim bu bölümden "The Kingdom"da, isteyen izlesin filmin başı zaten. edit: son 30 saniyeyi falan izleseniz de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Kingdom u izledikten sonra 3 kere daha izledim çünkü müthiş bir aksiyon var özellikle son 35dk tempo düşmüyor.Yoruyor insanı artık.5+1 de felaket bi ortam oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Ben Stardust'ı beğendim valla tavsiye ederim. Ben de faydalanayım bu topicten ayrıca, iyi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 çak larry izledim baya hoşuma gitti :D superbad izlicem yarın. Var mı başka komedi tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 knocked up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 kingdom u nasil begenebildiniz yaw aklim ermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Valla "The Kingdom"u da beğendim ben, filme açım bu aralar sanırsam, ne izlesem beğeniyorum. Ya da beğeneceğimi tahmin ettiğim şeyler izliyorum hmm, olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar