Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007'de (özellikle son aylarda) çıkmış izlenmesi gereken filmler

Bone

Öne çıkan mesajlar

Pek sinemaya gitme imkanım olmuyor.
Ankara'ya gidince şöyle bir-iki film izleyebiliyorum o kadar.
Hatta sinemalarda ne oynuyor, ne oynayacak, ne tutuldu felan onları da takip edemiyorum.

2007'de özellikle son aylarda çıkmış, beğendiğiniz filmleri bir sayın bana hele.
Bir de kısa kısa info babında birşeyler yazarsanız film hakkında, fena olmaz.
İzlemiş olduklarıma izledim derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Musallat

İnli cinli bişi, türk yapimi, izleyebilirsin ama abartilacak bişi degil..

Stardust

Valla ben begendim, bir adet shopboy'un kral olmasina kadar uzanan hikaye, sehirde bir duvar var, duvarin arkasi hep buyuculer felan olaganustu seyler, berisi ise bildigin ingiltere :D Robert'im oynuyor ama enterasan bir rolde :D Film benim hosuma gitti...

Mutluluk

Turk yapimi gene, yalniz bu guzeldi işte, ben cok begendim.. Konusu girmeyeyim bile seciceksen turk filmi bu olsun, başka alternatif yok..

Son zamanlarda izledigim 3 film bunlar işte...
Sonucta : Stardust ya da Mutluluk diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Neil Gaiman in hikayesiyle karakterlerini medyalari disinda ekleme geregi duyacak kadar zavalli bir yazarin isini karsilastirma bence Bone :)

Stardust i ben de oneririm, cok tanidik bir surat da oynuyor Ingiliz artistlerden, ben o kisiye ayri bir ask duydugumda gordugum anda oba dxemistim (Sarah Alexander, Coupling den Susan)

Shoot'em up, geldiyse kesin izle, konusu onemli degil, Clive Owen in insanlari olabilecek en super sekilde oldurmesi ustune kurulu :)

American Gangster var, geldi mi henuz bilmiyorum Turkiye'ye Denzel Washington la Russell Crowe oynuyor, eski bir zenci mafya babasinin hikayesi, Ridley Scott yonetti.

Izlemediysen Fountain bir de
Sosyal ağlarda paylaş

yani demek istedim ki:
bir kosede Neil Gaiman var, sandman i yaratan, Pratchett ile Good Omens i yazan, American Gods i yazan kisi
diger yanda JK Rowling, o kadar zavalli ve anlatimi eksik ki, basin toplantisi duzenleyip ya benim bu karakterim gay aslinda biliyomusunuz demek zorunda hisseden kisi kendini
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...