MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 arkadaşlar duyduğuma göre bilgisayarda yüklü olan XP'yi format atmadan Vista'ya terfi edebildiğimizi duydum.. böyle bir şey sözkonusu mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 valla bilmiyom ama mumkundur buyuk ihtimal, sonucta onceki surumlerde vardi.. @başlik Vista bir sure sonra yavasliyor, belki ben cok yuklendim.. Bence de xp'den vistaya geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Upgrade secenegi var ama bende cikmamisti, belki x64 olmasiyla alakalidir bilemiyorum. Yine de butun driverlarinin guncel Vista surumlerini bulup temiz temiz kurarsan daha saglikli olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 laptopumda 2,5 gb ram var ne kadar yavaşlayabilir ki? bir de ben dosyalarıma birşey olup olmayacağını bilmek istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 feci yavaslar :) yeni aldigim laptop ta vistayi reboot etmem 5 dk mi aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Benim yeni laptop'ta Vista boot etmem 45 saniye sürüyor. Intel C2D 7700 (2x2.4Ghz) işlemci ve 2GB kıytırık ram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 2gb olmasın o ram :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 pişt çaktırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 bende 1gb ram var hiç yavaşlık çekmedim aylardır söylediğim gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 MrLevie said: laptopumda 2,5 gb ram var ne kadar yavaşlayabilir ki? bir de ben dosyalarıma birşey olup olmayacağını bilmek istiyorum:) 1 gb ını unut derim.(vista yüklersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 arkadaşlar ben geçtiğim hhaftasonu vista trajedisi yaşadım resmen. 80gblık HDD'yi ikiye bölmüştüm. önemli dosyalarımı birinde tutarım, diğerine vista yüklerim diye düşünmüştüm. fakat vista sağolsun 40gblık video-mp3 karışımını hacamat ederek kendini harddiskin bir bölümüne yükledi. elimde gürültülü ve düzgün çalışmayan bir laptop, 40gb datanın hüznü kaldı. böhü:( YÜKLEMEYİN VİSTA FALAN!! KAÇIN KURTARIN KENDİNİZİİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Eğer arayüzün daha iyi olması ise amaç XPyi de bir kaç programla arayüzünü gelştirmem mümkün, yine de Vista kadar RAM gerekmeyecektir. Bunun ötesinde ahaytı kolaylaştırıcak ço bi özelliği de yok gibi şimdilik. XP'de kalınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar