Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Din değilde onu silah olarak kullananlar desek daha doğru.

Forum huzuru adina oyle diyelim Absocum ama faydasindan cok zarari olan birseydir bu din anlayisi.Son kullanma tarihi gecmek uzere dogmatik dinlerin , umarim bizim yasam suremizde tamamlanir bu degisimde , cocuklarimiza daha iyi bir dunya birakabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
böyle başladı herşey.

bir 2. cumhuriyetçi, demokrat ve Vahdettin yanlısı tayfa çıktı.
Hani Hıncal Uluç'u ciddiye alsak zaten işimiz yaş,
o açıkladı da onun nesini ciddiye alıyorsunuz ki. Heh.
Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu :)

elitist tayfa Vahdettin'i savunuyor, e normal.
Osmanlı'da da mandacılığı savunan kişiler vardı, şimdi de var.

Yahu adam direk valiyle telefon konuşmasını yazmış, kompozisyonun kendisi ortada, sırf ortalığı heyecana vermek için medyanın saçmalığına uymak nasıl bir mantıktır anlamıyorum ki?

Vahdettini savunan yok zaten, ne AKP ne de benzeri politikalardan hiç hazetmiyo fedaykınla çoğu görüşü paylaşıyorum bu konuda.

Ama yalan yanlış bir haber o. Doğrusu ortada. Vahdettinle alakası olmayan, Osmanlı devletini komple karalayan bir kompozisyonu cezalandırmışlar, basın da ortalığı ateşe vermek için Vahdettine hain deniyo suç sayılıyo diye reyting avcılığı yapmış. Hani tamam başta buna inanılır da, işin aslı ortaya çıktıktan sonra hala aksini iddia etmek fazla saflık oluyo. "Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu" demişsin, e güzel de demişsin de o okuyup öğrenen araştıran insanlar zaten gördüler normalde işin aslının öyle olmadığını.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
newdonis said:

olayın ayrıntısını bilmiyorum bilmemine geregi yok heralde.alevi bir çocugun bir akp li tarafından dövülmesinin şeriatın gelmesiyle alakası olmadıgını ,bundan öncede her dinden bir çok ögrencinin dövüldügünü belirttim.

burda konu öğrencilerin dövülmesi değil.belli bir dine /mezhebe mensup bir öğrencinin bu sebepten dövülmesi.

öyle bir sebepten olucagına inanmıyorum.hepsi yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
böyle başladı herşey.

Millet okuyup öğrenip araştırırken, onun gibileri her akşam zengin sofralarında mankenlerle birlikte oluyordu :)

hıncal uluç sen bu dünyaya 20 kere daha gelip okusan, onun kültürüne bilgisine erişemezsin.
hıncal uluç yılların gazetecisi ve yazarıdır,
senin bilgisayarın,odan ve odandaki orjinal oyunlardan oluşan hayatının anlayamıyacagı kadar kapsamlı bir bilgi hazinesine sahiptir.
ve buna ragmen de zengin sofralarında yemek yiyip mankenlerle birlikte olma becerisine de sahip biri.ne güzel.

bide kendine bak öyle bir beceriye hayatın boyunca erişebilecekmisin
Sosyal ağlarda paylaş

Kapak No: 6

AKP ataması yargıdan döndü

AKP'nin yargıyı ele geçirmek için neden bu derece uğraştığının güzel bir kanıtı.

Kapak No: 7

İslami araştırmaları dikkat çekiyor

Yeni YÖK başkanı kimdir diye bakınınca ilk bulduğum haberlerden birisi. Bakalım sadece tesadüf mü yoksa işin altından çıkacak çapanoğlu daha neler gösterecek.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
Sparkcaster said:
newdonis said:

olayın ayrıntısını bilmiyorum bilmemine geregi yok heralde.alevi bir çocugun bir akp li tarafından dövülmesinin şeriatın gelmesiyle alakası olmadıgını ,bundan öncede her dinden bir çok ögrencinin dövüldügünü belirttim.

burda konu öğrencilerin dövülmesi değil.belli bir dine /mezhebe mensup bir öğrencinin bu sebepten dövülmesi.

öyle bir sebepten olucagına inanmıyorum.hepsi yalan.

sivasda yalan,marasta ,corumda zaten tobe tobe
basbakan bıle cocugu aramıs hakkın korunacak demıs
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla alakasız olacak kusra bakmayın ama, gördüğüm üzere burada çok insan Hıncal Uluç'a bok atıyor. Şimdi adamın özel yaşamı beni ilgilendirmez, ister mankenlerle gezsin ister gıdısını örtmek için fular taksın, kendi derdidir, kendi yaşamıdır.

Ama şu Hıncal Uluç'a laf atma, kötümseme nedir yaw? Hani merak ettim böyle hakkında atıp tutanların kaçı adam gibi yazısını okudu? Ya da futbol konusu dışında (futbola girmeyelim fanatizm falan alır başını yürür) gündemle ilgili yazılarından lütfen göstersenize bana saçma denecek, beğenilmeyecek yazısını (bakın katılmadığınız demiyorum beğenilmeyecek diyorum.). Lütfen bi zahmet gösterin. Hakkındaki eleştiriler gerek burda gerek başka yerlerde pek fazla, ama her biri böyle sığ ve alakasız eleştiriler. Adamın manken sevgilisi fuları değil ki konuyla alakası olan.

Çok gördüm böyle çevremde de "Aman abi Hıncala mı bakıyosun" diyen, ama "lütfen bi göstersene nesini beğenmiyosun yazılarında" diyince nedense hiçbir somut örnek verilemiyo. Yok gençlerle takılıyomuş yok güzellik yarışması jürisiymiş yok kahkahası kötüymüş falan abuk subuk bir sürü eleştiri var da, fikirleri yazısıyla ilgili eleştiri bir türlü göremiyoruz nedense.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dünyayı yöneten Kişiler. Din birliği altında, Ekonomik birlik kurarak İnsanlara hükmedenler.. Amerika, dünyanın en büyük gücü Kimler tarafından yönetiliyor sanıyorsunuz?

yok türban giymiş. Yok bunu çıkarmışlara değinmektense Şu ülkedeki Sokak çocukları, Açlık, Sağlık, Trafik,işsizlik Sorunlarına değinilse Ne ilerlemeler katedilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
Bone said:
böyle başladı herşey.

hıncal uluç sen bu dünyaya 20 kere daha gelip okusan, onun kültürüne bilgisine erişemezsin.
hıncal uluç yılların gazetecisi ve yazarıdır,
senin bilgisayarın,odan ve odandaki orjinal oyunlardan oluşan hayatının anlayamıyacagı kadar kapsamlı bir bilgi hazinesine sahiptir.
ve buna ragmen de zengin sofralarında yemek yiyip mankenlerle birlikte olma becerisine de sahip biri.ne güzel.

bide kendine bak öyle bir beceriye hayatın boyunca erişebilecekmisin

üzgünüm yetemedim :(

biz oturup kitap okuyup araştırma yaparken,
adam sürekli mankenlerle gündeme gelip mankenler hakkında konuşurdu.

biz bir hıncal uluç olamadık anasını satayım.

ha bir de engin ardıçı severdiniz di mi siz? metaaal! yazısı vardı hatta onun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...