DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 e tamam iyide ne var bunda adam saçma sapan bi vaaz vermiş sonrada hakkında soruşturma açılmış görevinden alınmış napıcaklardı adamı taksim meydanında sallandırmaları mı gerekiyordu ?
eldar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ceza verilip verilmemesi bir yana devletin memurunun bu şekilde vaaz verebilmesi çarpıcı değil mi?
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 yahu adam manyaksa devlet naapsın ? gayet de almıslar görevinden başkaları yapıcak olursa da caydırıcı unsur napabilir yani devlet buna başka :) bir tek imamın yaptığı bir hareketi bütün devletle nasıl bağdaştırabiliyorsunuz ?
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Haremlik-Selamlık OTOPARK! Bakınız efendim, sorun tek tek bu uygulamaların kendisi değil. Sorun bu düşünce yapısının yaygınlığı.
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bayan sürücülere özel otopark yapsınlar.
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Haremlik otobüs, haremlik otopark derken haremlik-selamlık yaya kaldırımları çıkarsa piyasa çok şaşırmamak lazım.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 bu da mı şeriat şimdi engelli için özel park yerlerini neye bağlıyorsunuz komik harbi yaw bana daha çok mercedesleri, bmw leri kapalı garajlarda güzel yerlere diğer arabaları 85 derece eğimle inilip çıkılan yerlere parkeden müesseseler üzüyor.
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Forgiver , linkteki haberi okudugunu bile sanmiyorum. Engelliler le ilgisi yok konunun. Belki okudugunu anlamiyorsundur tabi , ozaman bilemem.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 haberi okudum, engelliler için park yeri diye bir örnek verdim sen benim yazdığımı anlamıyorsun bence araba parketme özürlülere* kolaylık sağlanmasını dert etmeyin diyorum * daha fazla parketme imkanı bulamadım ama bende büyük ihtimal onlardan biriyim, cinsiyet ayrımı pek doğru olmasa da, bağyanların daha zor araba park edebildiği diye bir öneriye fazla karşı çıkan olmaz.
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ülkeye şeriat gelceksede fedaykin le başedemeyeceğinden gelmez haa :D takunya avcısı fedaykin.....takdir ediyoruz destekliyoruz tabii
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Aslında en güzeli kadınlar evlerinden çıkmasın. Evden çıkınca yolda taciz ediliyorlar, araba ile gitseler kazaya sebebiyet veriyorlar, iş yerinde çalışacaklarına çene yapıyorlar, alışverişe çıkıp çok para harcıyorlar vs vs. Bütün bu gerçeklerin ışığında kadınların evden çıkışını engelleyecek bir yasal düzenlemeye acil olarak ihtiyaç duyuyoruz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 cinsel iliskide corapla korundugunu zanneden kisi
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 kapak no 234242 lisede namaz http://www.milliyet.com.tr/2008/01/21/son/sontur03.asp?prm=0,3599316
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Milli Eğitim kimlerin elinde... Mersin Milli Eğitim'in sitesinde ‘takke’ operasyonu
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Güya islamda yalan söylemek günah. Herif güzümüzün içine baka baka resmen yalan beyan vermiş ama haşaaaaa onunukiler yalan değil sadece pembe zararsız şakalar.
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Biz artık değiştik, tarikat filan bunlar hava civa diyenlere süper bir kapak efendim. Bakanlar Kurulu kararıyla türbeye Nakşibendi Şeyhi Ahmet Palazoğlu Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı cenaze töreni sonrası Bakanlar Kurulu kararıyla Tokadi Hayreddin Türbesi’ne defnedildi. Gebze’de de evinin bahçesine gömülen Menzil Şeyhi için jandarma inceleme başlattı.
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 RTÜK den filmlerde ve dizilerdeki içkili sahnelere yasak Hükümetin, spor lokallerinde içki satışını durdurmasının ardından alkole bir yasak da RTÜK’ten geliyor. RTÜK’ün hazırladığı yasa taslağına, "Alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu madde kullanımını özendirici türde yayın yapılmaması" maddesi eklendi. Taslak yasalaşırsa, yerli ya da yabancı film ve dizilerde, artık içki içme sahneleri, sarhoş görüntüleri, uyuşturucu veya sigara içenler tarihe karışacak.Bu madde ile dizi filmlerin senaryolarının yazım aşamasında sansüre uğrayıp uğramayacağı, Hollywood filmlerinin yasağa aykırı sahnelerinin nasıl gösterileceği merak ediliyor. Film ve dizilerde senaryo gereği bardak içerisindeki alkolün mozaiklenerek mi ekrana getirileceği ya da o sahnelerin makaslanarak mı gösterileceği RTÜK’te değerlendiriliyor. Üst Kurul, bu tür sahnelere yer veren kanalları, önce uyaracak, ihlalin tekrarı halinde kanala 1 ila 3 gün; ikinci kez tekrarda, 3 ila 9 gün arasında; üçüncü kez olursa, 9 ila 15 gün yayın yapmama cezası uygulayacak. Dördüncü tekrarda, yayın 15 günden 90 güne kadar geçici olarak durdurulacak.
Slat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Yaşasın sansür..! Ve yaşasın sansürü savunan yavşaklar yihuu!
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Alkol sigaranın çocukların/gençlerin izlediği saatlerde yayınlanmamsı güzel. Abartmamak lazım, Deniz Baykal modeli eleştiriolmuş bu.
Slat Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 He valla, Huysuz Virjin'in yasak yemesi de iyi oldu.. Ne öle gençlere/çocuklara ipneliği özendiriyodu.. İlerde her türlü öpüşmeyi falan da yasaklasınlar.. Ahlak yozlaşması falan oluyor sonra ne lan öle benim çocuğum izleyemez öyle şeyleri.. Neyse zamanla hepsi aceleye gerek yok..
Öne çıkan mesajlar