Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeriat Tehlikesi Yok Diyenlere Takılacak Kapaklar

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Fikir özgürlüğü ftw! Artık insanlar sölediklerinden yaptıklarından yazdıklarından gözaltına falan alınıyo. Veya engelleniyo falan.

Bi yandan kürtçe şarkı söleyenler sürgüne gönderilmezken, kimisi de gözaltına alınıyo veya önü kesiliyo.

demokrasi & fikir özgürlüğü ftw
Sosyal ağlarda paylaş

lütfen bu kapakları çok sevgili 80 darbesi mimarlarına yollayınız, cumhurbaşkanının rektör atamasını sağlayanlar da onlar, YÖK gibi bi kurumu kuranlar da onlar. her başa geçen istediği adamı koyucak işte, ve sizin istemediğiniz biri başa geçene kadar "yök laikliğin son kalesidir, yürü be teziç" falan gibi laflar ediyodunuz. şimdi yök kaka oldu, "onların" eline geçti ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Şeriat gelmez diyorum daha önce de belirttiğim gibi.
Çünkü "ılımlı islam" idare ediyor bizi şu anda, zamanı geldiğinde de birisi daha çok işimize gelir, onun kömürüne oy veririz, ona göre daha az ya da daha çok dindar oluruz, ona satarız oyumuzu.
Sonra demokrasi geldi deriz, ekonomi ve durumumuz daha iyiye gitti deriz.

Araplara dönek kaypak diyoruz da, kalkıp önce kendimize bakalım derim ben biraz.

Ayrıca faşist dediğiniz Bekir Coşkun'dur.

Newdonis said:
bekir coskun
(263)

263. kendisi fena halde fasist bir insandır.hemde sahtekar duygusal bir fasist.

bide köpegi vardı bunun pako.o öldü çok üzüldü.
(newdonis, 22.12.2007 20:16)
Sosyal ağlarda paylaş

Elli kere yazıldı burda 80 darbesinin mimarları takunyacı ABD güdümlü generallerdir diye, hatta viktor takunyax squadın neden onları yargılamadığını yazdı.. Ama yok size birşey anlatmak duvara anlatmakla eşdeğer..

Madem size verilen cevapları unutuyorsunuz ya da unutmuş gibi yapıp aynı ucuz argümanlara sarılıyorsunuz, hiç tartışmayalım o zaman?
Sosyal ağlarda paylaş

Bekir Coşkun

Mahkûmiyet...

AKP’nin hakkımda açtığı davayı Yargıtay bozdu ve Ankara 2. Asliye Hukuk Mahkemesi reddetti.

(Bu haber Hürriyet hariç, başta Milliyet ve Vatan olmak üzere çoğu medyada yayınlandı dün.)

Ama mahkûmiyet bitmiyor.

Bizler "dinsiz-káfiriz" dillerinde.

Ama dini siyaset malzemesi yapıp, siyasetin kirine bulaştıranlar ve Haçlı seferlerinin dahi başaramadığı ölçüde insanları inancından uzaklaştıranlar "tertemiz saygıdeğer kişi" oluverdiler.

Olsun...

Ben evde de başkası bardak-mardak kırıldığında "Ben kırmadım..." diye fırlarım.

*

Mahkemelik yazımda AKP dönemindeki bazı avantaları sıralamış ve okurlarıma sormuştum:

"AKP’nin ne kadar ’AK’ olduğunu şimdi anlıyor musunuz?.. Şimdi söyleyin; bu yolsuzlukları-suiistimalleri dinle-imanla aynı kefeye koymaya gönlünüz nasıl razı olabiliyor?.."

(O tarihte henüz Başbakan’ın oğlunun gemiciği de ortalıkta yoktu, Cumhurbaşkanı’nın TED Koleji’nde okuyan minik oğlu da ticarete atılıp büyük başarılar kazanmaya başlamamıştı.)

AKP beni mahkemeye verdi.

Avukatlarım Mutluhan Karagözoğlu ile Doğa Kavak, "Sen kırmadın ki..." dediler...

Boynumu büktüm.

Neyse ki yüce yargıçlar da o yorumlarımın "suç" olmadığına karar verdiler önceki gün.

Aklandım...

*

Yine de bizlerin boynunda bir "mahkûmiyet" yaftası asılıdır, sallanır durur:

"Dinsiz..."

"Káfir..."

"Vatan haini..."

Bir toplumun gözü kör, kulağı sağır, dili dönmez olduğunda... Asırlardır niçin süründüğünü sorgulayamadığında... Kendi inancı kirletilerek kandırıldığında...

Ve yarım ton kömüre, ya da bir torba nohuta iradesini sattığında...

Böyle olur.

Doğru söyleyenlerin mahkûmiyeti vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

bekir coşkun post kasıyomuş

ha slat da bişey demiş, ben de diyorum ki hali hazırda 12 eylül anayasasıyla 12 eylül rejimini yaşıyoken, mimarlarını yargılamak biraz zor olsa gerekir..

kaldı ki sizin çözüm önerileriniz hep aynı eksende, militarist ve tepeden inen bi hareket gelsin, bütün bu türbanlısı-kürdü-dincisini sindirsin, halkı "eğitsin" sonra demokrasiye tekrar yol versin.

yok yok, şahane doğrusu. sistem kusursuz da bizim siyasetçilerimizde iş yok vallahi.
Sosyal ağlarda paylaş

bekir coşkun un yazısı anlamlımı?

millet elinizi vicdanınıza koyun.
bu beyinsiz herifin yazdıkları yazıda 1 gram hoşgörü arıyorum ben.

adam AKP kadrolaştı yargıyı ele geçiriyor vatan elden gidiyor diyen bir adam.

Bu adamı mahkemeye çıkarıyorlar, özgürlügünün kısıtlandıgını söyleyen bu faşist, mahkemede haklı bulunuyor.
haklı bulunmasına ragmen,
: olsun bu adamlar bana gene dinsiz,kafir,vatan haini diye görür diyor.

başka birşey olucak : olsun bu adamlar bana gene dinsiz,kafir,vatan haini diye görür diycek.

resmen ilkokul yazısı.nolursa olsun bu durum degişmeyecek yani.adam etiketi koymuş onlara naparlarsa yapsınlar bekir coşkun onlara aynı şeyi demeye devam edicek.
faşizmden ekmek yiyen insan : bekir coşkun
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
bekir coşkun un yazısı anlamlımı?

millet elinizi vicdanınıza koyun.
bu beyinsiz herifin yazdıkları yazıda 1 gram hoşgörü arıyorum ben.

Bu adamı mahkemeye çıkarıyorlar, özgürlügünün kısıtlandıgını söyleyen bu faşist, mahkemede haklı bulunuyor.
haklı bulunmasına ragmen,
: olsun bu adamlar bana gene dinsiz,kafir,vatan haini diye görür diyor.

başka birşey olucak : olsun bu adamlar bana gene dinsiz,kafir,vatan haini diye görür diycek.

resmen ilkokul yazısı.nolursa olsun bu durum degişmeyecek yani.adam etiketi koymuş onlara naparlarsa yapsınlar bekir coşkun onlara aynı şeyi demeye devam edicek.
faşizmden ekmek yiyen insan : bekir coşkun

Boş adamsın, anlamsızsın.

said:

E bunlar olmuyor mu? Adama beyinsiz herif demişsin ama aynaya bakman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:

..bu beyinsiz herifin yazdıkları yazıda 1 gram hoşgörü arıyorum ben..

bekir coşkun vasat bi yazardır, yazıları da sığdır bence ama, eleştirdiğin şeyi kendin yapma bari..hani anlatmak istediklerinin bi kısmına ben de katılıyorum da, hoşgörü ararken yargılayıcı olman argümanını zayıflatıyo epey.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
newdonis said:

..bu beyinsiz herifin yazdıkları yazıda 1 gram hoşgörü arıyorum ben..

bekir coşkun vasat bi yazardır, yazıları da sığdır bence ama, eleştirdiğin şeyi kendin yapma bari..hani anlatmak istediklerinin bi kısmına ben de katılıyorum da, hoşgörü ararken yargılayıcı olman argümanını zayıflatıyo epey.

sir bana şunun açıklamasını yaparmısın?
Faşizme hoşgörü gösterilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...