dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yemeksepetinden siparis verdim mangal kebap, balgat diye bi dükkandan. baktim puanlamasi ne cok kotu ne cok iyi lahmacun da 3 milyon, hem de semtimde, cabucak gelir diye, soyleme hatasinda bulundum gelen lahmacunun yanında verdikleri yesillikten sinek cikti. sinek hala yasiyor adamlari aradi arkadasim, beni arayacaklarini soylediler ne gelen var ne giden aslinda giden var benim param! of ya of. aç kaldim uykum var sinek canli god my life sux.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 o kadar dert etme illa olur hem lamacundan cıkmamıski yeşillikten cıkmış sorun yok
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 proteın nıyetıne ye gıtsın ıste ne olcak oda et
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 o sana tanrının bir armağanı, besle onu. bakarsın en iyi arkadaşın olur. =
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 lahmacun sade de gider evde illa yeşillik vardır onlarla kullan bu kadar kibar olma be. Sen uyurken kaç tane sinek yiyon haberin var mı. Yaşama o mantıkla gidersen :)
dory Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ortaligi ayaga kaldirdim resmen yemeksepetine bi tomar mesaj attim, kaydirdim ehuh işletmenin sahibi geldi adam boyle ozur diledi yenisini verdi yemegimin "ilk defa oluyo hanfendi" dedi ben yemedim tabi bu ucuz işletmeci numaralarini B)-
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 ama lahmacunu yedin diye düşünüyorum.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 salataları yiye yiye enerjisini saklaya saklaya hayatta kalmış ve bir gün özgür olacağı günü beklemiş
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 salatadan sinek çıktı diye lahmacun yememek iyiymiş. eh ucuz etin yahnisi yavan olur. sırf ucuz diye gidip lahmacun yersen olacağı bu :P
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ölmemiş yani. Ayrıca 3 milyonluk lahmacunun içindekiler sinekten iyi değildir bence.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hehe geçmiş olsun. sen yine geçerli bir sebepten işletme sahibini getirtmişsin. benim dvd'mi yanlış getirmişlerdi. arayıp, şikayet etmiştim. sonraki gün gelmişti doğrusu. adam cep numarasına kadar verdi, bir isteğiniz arzunuz olursa lütfen arayın, görüşleriniz ve istekleriniz bizim için çok önemli filan diyip bilmem kaç defa özür dilemişti. utandım şimdi.
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Aiko said: canlı nası çıkıyo ya sineği öldürmeden paketlerlerse çıkıyo
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sineği öldürmeden paketlersen ne kadar yaşayabilirki o halde
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ya yok yere ayağa kaldırmışın ortalığı. Sinek o yemeklere değen en temiz mahluk. Kebapçı mutfağına girmeyin bir daha yiyemezseniz.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Abi bak sineği paketlemiyorlar. Paket var, normal böyle, içine sinek girmiş. Canlandı mı gözünde?
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Ulan 3 milyonluk lahmacun mu "ucuz et"? 1 milyona burda size kral lahmacun yedireyim ben.
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 life is so cruel :( yemek yemek iyidir. heleki sinek yemek dahada iyidir. afiyet olsun kendime not: neden yazdım bunu kendime cevap: bilmiyorum
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Asteroth said: Ulan 3 milyonluk lahmacun mu "ucuz et"? 1 milyona burda size kral lahmacun yedireyim ben. katılıyorum, gelin adanaya, ya da antepe gidin.. 1ytl ye en kral lahmacunu yersiniz.
malvolyn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Sineğin halini düşünen bir allahın kulu yok!Yazık garibim nasıl ürkmüştür şimdi..
Öne çıkan mesajlar