xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yumuşak zarf içinde bana getirdikleri her şeyi kapıya bıraktılar herhangi bi mektup gibi. Son zamanlarda Tracking number veriyorlarsa ne güzel de ben üniversitedeyken hiç bi kargo için tracking number olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 18 aralıkta verdiğim sipariş 14 ocakta geldi. tabi ptt bizim ofise direk gelip görelviye veridği için sorun olmuyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben de burdan bişeler alacam yarın. deneyeyim bakalım. önerdiğiniz şu ürünler imbaymış falan dediğiniz şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 2$ gadgetslarda çok tatlı ürünler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 oha beleşe remote controller var dslr için. yarın alayım heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 SeaGle said: 2$ gadgetslarda çok tatlı ürünler oluyo. ben 100 dolarlık 10000000 lumen fener alıyorum adam neleri kovalıyor yha led keychain gönderiyim mi kardeş eşantiyon verdiler??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 yılbaşıdır kim bilir nek adar bekletir dediğim 25 aralık siparişim 14 ocakta geldi benim de. sevindirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 parça problemi var mı burda. mesela ne bilim 20 tane kücük ıvır vıvır alsak geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 goldbären said: SeaGle said: 2$ gadgetslarda çok tatlı ürünler oluyo. ben 100 dolarlık 10000000 lumen fener alıyorum adam neleri kovalıyor yha led keychain gönderiyim mi kardeş eşantiyon verdiler??? Evet yorganın altına girip feneri yakıp komandoculuk oynuyosun di mi lan. Ben o 2$ lık ürünlerle dünyayı ele geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Red said: parça problemi var mı burda. mesela ne bilim 20 tane kücük ıvır vıvır alsak geliyor mu gelir ama daha uzun sürede gelebilir. ne bileyim 2 dolarlık zarf içerisinde gelecek şeyi airmail yapacaklarını sanmıyorum sdf ben 3 kere 120 dolar civarında siparişler verdim max 1 ayda geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Hepsi oyle geliyo, kendini ozel sanma fazla para veriyon diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 gold şişman olduğu için çabuk sinirleniyor, o yüzden onu sinirlendirmemek adına hızlı yolluyolar onunkini! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 12 ocakta verdiğim şiparişi iki parti olarak yolladılar. ilki dün 5 şubatta sorunsuz elime geçti. tişikkirler dealextreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 4 tane PS3 yan sanayi kol aldım geçen , fena değiller kollar ama FPS cileri tatmin eder mi bilmem , biraz sert bi de tuşları. Fifa falan için iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://dx.com/p/spray-your-friend-giant-water-gun-water-spraying-toy-15185 lan yoruma koptum said: Other: It's just an interesting/fun toy that anyone interested should try out at least once in their lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 rusya ya free shipping olmasi muhtemesem! go pro hero 2 yi buradan almistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 90 dolara 10 tane ayrı gözlük alsam gümrüğe takılır mı? başka şeyler de alıcam, 2-3 partiye mi bölsem gözlükleri diğer şeylerle gruplayıp? 180 dolar olmuş, 90 90 bölerim. 12 tane gözlük var, alıp satıcağımı sanmasınlar? free shipping nasılsa 20 şer dolardan 9 partiye de bölerim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 2-3 gün arayla ver siparişlerini, sorun olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Şunu alsam diyorum,kullanışlımı acaba http://dx.com/p/power-bank-6000mah-mobile-external-power-battery-charger-black-124421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar