Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birimiz yalan söylüyor (!)

Bone

Öne çıkan mesajlar

32 bitlik bilgisayara 64 bitlik ayar yapmak ne demek :) BIOS'ta falan da yok oyle bir ayar, x64 bir "mod" degil, bir ayar degil, Enable/Disable edilmez. Bir x64 islemci zaten geriye de uyumludur cunku, istersen x86 OS kurabilirsin. Ondan sonra da x86 driverlarinin gayet guzel kurulmasi gerekir.

GeForce Go 7800 (olmasi lazim) oncesine destek vermiyor artik Nvidia kendi sitesindeki driverlarda, Google edip bulman lazim guncel driver.
Sosyal ağlarda paylaş

evet nvidia dan cekilen driverlar laptop kartlariyla sorun cikariyor o yuzden yuakrda dendigi gibi laptop icin ariycaksin direk cekemessin yani

ha vista?

ultimate 64bit var hic oyle abartildigi gibi degil
64bit vista gayet stabil 3 ay oldu galiba hic sorun cikarmadi

bunun yaninda 32bit tam anlamiyla karin agrisi diyebilirim butun laptoplara bunu yukleyorlar milelt paso getiriyor tamire

yok ben 64bit vistamdan memnunum

ha XP ye degisirmiyim
evet :P

Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
ultimate 64bit var hic oyle abartildigi gibi degil
64bit vista gayet stabil 3 ay oldu galiba hic sorun cikarmadi

Katiliyorum, ben hic 32 denemedim ama ne gibi bi sorun cikartir bilemem, genelde daha sorunlu ve yorucu olan x64 oluyor. Bir kere PES 2008 disinda da hic oyun problemi falan olmadi, Runtime ve/veya DX versiyon eksikliginizi isletim sistemine mal etmenin anlami yok :)

XP ilk ciktiginda cok daha sorunluydu, o da SP1 ile baya toparladi, SP2 halini simdi "Vista neymis XP rulz" diye savunur oldunuz hatta. Vista da oyle olacak elbet, hele SP1 de ciksin iyice toparlar. Biraz alismak lazim, biraz mecburiyet, bi de rahat kaldiracak bilgisayar, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:
nVidia' nın çıkardığı bütün driverlar laptopta (GeForce Go family) kullanılabilir sadece .inf dosyası ile oynanması lazımdır. Laptopvideo2go sitesinde bütün nVidia driverlarını ve laptoplar için modded inf dosyalarını bulabilirsin. Bende bu siteyi kullanıyorum kartı güncellemek için.

evt laptop driver update etmek biraz daha farklıdır, vistayla alakası yok yani sorunun hemen saldırmayın. Vista taş gibi, 4 aydır sorunsuz kullanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...