Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Driver yüklemek istediğimde karşıma bu çıktı: Oysa bilgisayar ayarlarında şu gözüküyor: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ZRAUlK8_2VE http://www.youtube.com/watch?v=PxLgBx3W9Ss http://www.youtube.com/watch?v=WTpEoZYFLkw http://www.youtube.com/watch?v=-vrRzZHTB2w he is a goner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Vistan orjinal mi Bone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nVidia'nın international driver'ını mı kuruyorsun yoksa English olanı mı? English olanı belki algılayamıyor olabilir işletim sistemini. international driver'ı çekip kurmayı dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Volfied said: Vistan orjinal mi Bone? leptoptan çıkan vista bu. orjinaldir herhalde.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Sürücüyü baska yerden indirmeyi yada demirmaske'nin dedigini denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 övdüğün vista sana yamuk yaptı Bone, hem de ne yamuk.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 bone kardeş sanırım 32- bit ve 64-bit olaylarına dikkat etmemişsin ondan böyle bir sorunla karşılaşıyorsun senin sanırım vista 32 bitlik ve yükledigin de 64 bitliik vista için ondan böyle bir sorun var eyer kendi vistana uygun olanı indirirsen sorun kalmaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 mawiman sen yanlış anlamışsın. bone'un vista 32bit olmasına rağmen programı açınca "sadece 32bit vistada çalışır" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 tamam işte bende bonenin PC deki viste 32 bitlik olabilir ama ayarları 64 bitliktir belki bios veya ekran ben çünkü 64 bitlik XP kurdugumda bir çok hata ile karşılaştım ve bütün ayarları geri almak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 32 bit işlemcili bilgisayara 64 bit kuruluyor mu? O_o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 yok öyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nvidia driverlarını direk laptop ekran kartları için kullanamıyosun genelde. gerçi kullanmaya çalıştığında başka tür bir hata veriyor xpde. vista olduğundan böyle hata veriyor olabilir. modded inf indir öyle dene derim denemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 rezilliğe bak bilgisayarnın özelliklerini bana say dediğimde 64 bit işlemci söylemiştin ve laptopa 32 bit vista mı yüklemişler ? yok artık ! ferrarim var ama piste çıkamıyorum arazi lastikleri sürat yapınca parçalanıyor da .. . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 32 bitlik bilgisayara 64 bitlik ayar yapmak ne demek :) BIOS'ta falan da yok oyle bir ayar, x64 bir "mod" degil, bir ayar degil, Enable/Disable edilmez. Bir x64 islemci zaten geriye de uyumludur cunku, istersen x86 OS kurabilirsin. Ondan sonra da x86 driverlarinin gayet guzel kurulmasi gerekir. GeForce Go 7800 (olmasi lazim) oncesine destek vermiyor artik Nvidia kendi sitesindeki driverlarda, Google edip bulman lazim guncel driver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 nVidia' nın çıkardığı bütün driverlar laptopta (GeForce Go family) kullanılabilir sadece .inf dosyası ile oynanması lazımdır. Laptopvideo2go sitesinde bütün nVidia driverlarını ve laptoplar için modded inf dosyalarını bulabilirsin. Bende bu siteyi kullanıyorum kartı güncellemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 evet nvidia dan cekilen driverlar laptop kartlariyla sorun cikariyor o yuzden yuakrda dendigi gibi laptop icin ariycaksin direk cekemessin yani ha vista? ultimate 64bit var hic oyle abartildigi gibi degil 64bit vista gayet stabil 3 ay oldu galiba hic sorun cikarmadi bunun yaninda 32bit tam anlamiyla karin agrisi diyebilirim butun laptoplara bunu yukleyorlar milelt paso getiriyor tamire yok ben 64bit vistamdan memnunum ha XP ye degisirmiyim evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 vista süx ya. oyun dahi oynanmıyo. her oyunda bi dll hatası çıkartıyo + çileden de çıkartıyo. xp home rulz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Viktor said: ultimate 64bit var hic oyle abartildigi gibi degil 64bit vista gayet stabil 3 ay oldu galiba hic sorun cikarmadi Katiliyorum, ben hic 32 denemedim ama ne gibi bi sorun cikartir bilemem, genelde daha sorunlu ve yorucu olan x64 oluyor. Bir kere PES 2008 disinda da hic oyun problemi falan olmadi, Runtime ve/veya DX versiyon eksikliginizi isletim sistemine mal etmenin anlami yok :) XP ilk ciktiginda cok daha sorunluydu, o da SP1 ile baya toparladi, SP2 halini simdi "Vista neymis XP rulz" diye savunur oldunuz hatta. Vista da oyle olacak elbet, hele SP1 de ciksin iyice toparlar. Biraz alismak lazim, biraz mecburiyet, bi de rahat kaldiracak bilgisayar, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 fixmen said: nVidia' nın çıkardığı bütün driverlar laptopta (GeForce Go family) kullanılabilir sadece .inf dosyası ile oynanması lazımdır. Laptopvideo2go sitesinde bütün nVidia driverlarını ve laptoplar için modded inf dosyalarını bulabilirsin. Bende bu siteyi kullanıyorum kartı güncellemek için. evt laptop driver update etmek biraz daha farklıdır, vistayla alakası yok yani sorunun hemen saldırmayın. Vista taş gibi, 4 aydır sorunsuz kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar