Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SMV ve Netherstorma uğramadan 70 olmak...

enderc

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

başlığında dediği gibi shadowmoon valley ve netherstorma uğramadan lvl 70 olmak mümkünmüdür? Yapan varmı acaba? Böylece lvl 70de bu iki bölgenin görevlerini yaparak zengin olma şansımız nedir? Şu anda 63'ü yarılamış bir druidim var ve zangarmarsh questlerinin yarısını bitirdim(belki yarıdan biraz daha fazlasını). Hızlı mı gitmişim sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim de saeros gibi bir arkadaş var, raide harcayacağı süreleri char kasarak harcıyor sonra msn'den "abi benim niye hiç epixim yok ühühüğğ" diye ağlıyor. Ben oyuna başladığımda bir sürü 60 lvl charı vardı adamın ben MC'ye vs. girmeye başladığımda adam hala ZG'ye girmemişti. Şimdi priest'i hunter'ı druid'i mage'i var, sadece Karazhan yüzü görebildi bir kaç kere.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Ben oyuna başladığımda bir sürü 60 lvl charı vardı adamın ben MC'ye vs. girmeye başladığımda adam hala ZG'ye girmemişti. Şimdi priest'i hunter'ı druid'i mage'i var, sadece Karazhan yüzü görebildi bir kaç kere.

ehuh mage'imle mc'nin ilk bosslarını farmlayan guilde girip nefarian farma kadar gitmiştim, o açıdan rahatım :p tbc raid instancelarını bilmiyorum ama malesef, bi tek karazhan tamamladım :/ gerçi nefarian farmlamış mage'imle hala aynı guilddeyim ve istesem girerim ssc'dir the eye'dır filan ama çok sıkıcı be abi. fireball spam, nedir yani. :/
Sosyal ağlarda paylaş

70 olduktan sonra Heroic keyler için de Instance yapıcaksın, para kasmak için de quest yapıcaksın. Canın ne istiyosa onu yap. Zaten elbet hepsini yapıcaksın sırası önemli değil.

Questlere ağırlık vermen uçan bineği almanı kolaylaştırır. Uçan binek alınca da para kasma hızın artar vs vs.

Blizz senden herşeyi yapmanı isteyecek zamanı gelince.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...