enderc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Merhaba, başlığında dediği gibi shadowmoon valley ve netherstorma uğramadan lvl 70 olmak mümkünmüdür? Yapan varmı acaba? Böylece lvl 70de bu iki bölgenin görevlerini yaparak zengin olma şansımız nedir? Şu anda 63'ü yarılamış bir druidim var ve zangarmarsh questlerinin yarısını bitirdim(belki yarıdan biraz daha fazlasını). Hızlı mı gitmişim sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mumkun, ben olmustum ikisine de gitmeden. hala smvle ugrasiyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Tabiki mümkün, ben uğramadım mesela her ikisinede 70 olana kadar. Hellfire Ramparts ve Blood Furnace te geçti level 60 ve level 70 arası. Yaklaşık 4 günümü almıştı toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 En mantıklısı o zaten, SMV ye fln uğrama elinden geldiğince. Kalabalık servedaysan, instance farm yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 çok basit.. sırayla tüm görevleri yaparsan nagranda gelmeden bile 70 olursun.. bol bol instance yapmanı öneririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Eninde sonunda yapaacğın questleri niye 70 den sonraya bırakasınki? Tekrar yenden vakit harcamak hoşunamı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Densiz said: Eninde sonunda yapaacğın questleri niye 70 den sonraya bırakasınki? Tekrar yenden vakit harcamak hoşunamı gidiyor. Hayır, 70 te yapınca oldukça yüksek miktarda para geliyor experience yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ben de Nagrand da 70 oldum ama onun dışında baya bi instance farm yapmıştım. Coilfang Reservoir ile BF kraldır o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ehuh 4 charım smv ve netherstorm'a uğramadan 70 oldu ^^ (anlatılmak istenen: dört tane, yo yo, dörtten de fazla level 70'im var, aga süferim) instance farmdır o işin yolu evet. hatta kasıcak başka charın varsa onu kas, bu charın rested kazansın o sırada sadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 sadece bu serverda 4 70'in var gamsız öküz. DW dede 3 tane vardı etti 7 bi ara baska bi serveda horde kastınız ordada 2 den az yoktur etti 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ahah yok abi, dw'de 1 tane, agamaggan'da 3 tane, bi tane de tarren mill'de rogue var, eder 5 ehuh. 60 ve 60 üstü 3 karakter daha var ama fds. neyse konuyu dağıtmayalım lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 omg saeros no life? ^^ /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Ozel bi caba sarfetmeden Netherstorm'suz 70 olmustum ben ilk 70'ledigim karakterde, bir iki level fazla grind/instance yapip olunur tabi neden olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bence çok iyi olmuş level 70 olunca questler xp yerine ekstra gold veriyor bence quest yapmayı bırakma oyundaki tüm questleri bitir çook rahat bir şekilde köpek gibi gold kasmış olur,güzel itemlar edinmiş üstünede rep kasmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 shadowmoon valleyin yarısı ve netherstorma hiç uğramadan 70lemiştim hem rogueu hem locku. Ama sonra üşendim gidip para için gold yapmaya o ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bizim de saeros gibi bir arkadaş var, raide harcayacağı süreleri char kasarak harcıyor sonra msn'den "abi benim niye hiç epixim yok ühühüğğ" diye ağlıyor. Ben oyuna başladığımda bir sürü 60 lvl charı vardı adamın ben MC'ye vs. girmeye başladığımda adam hala ZG'ye girmemişti. Şimdi priest'i hunter'ı druid'i mage'i var, sadece Karazhan yüzü görebildi bir kaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Pop>Herkes lvl kasma konusunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 deadwoll said: Ben oyuna başladığımda bir sürü 60 lvl charı vardı adamın ben MC'ye vs. girmeye başladığımda adam hala ZG'ye girmemişti. Şimdi priest'i hunter'ı druid'i mage'i var, sadece Karazhan yüzü görebildi bir kaç kere. ehuh mage'imle mc'nin ilk bosslarını farmlayan guilde girip nefarian farma kadar gitmiştim, o açıdan rahatım :p tbc raid instancelarını bilmiyorum ama malesef, bi tek karazhan tamamladım :/ gerçi nefarian farmlamış mage'imle hala aynı guilddeyim ve istesem girerim ssc'dir the eye'dır filan ama çok sıkıcı be abi. fireball spam, nedir yani. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 şu anda lvl66 pala var bende daha nagrand'a bile geçmediğim, terrokar görevlerinin yarısını yaptım. rested xp'yi hiç bitirmeden kasarsan yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mage var arada girip oynuyorum 68 olmak üzere hala terokkarda yapılmamış questleri var :P (Nagrandda 70 olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 70 olduktan sonra Heroic keyler için de Instance yapıcaksın, para kasmak için de quest yapıcaksın. Canın ne istiyosa onu yap. Zaten elbet hepsini yapıcaksın sırası önemli değil. Questlere ağırlık vermen uçan bineği almanı kolaylaştırır. Uçan binek alınca da para kasma hızın artar vs vs. Blizz senden herşeyi yapmanı isteyecek zamanı gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Veya 70lediğin an sadece pvp yaparak herşeye sahip olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar